Yemek yedikten 2-3 saat sonra cok acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum çalışmıyorum genellikle evde oluyorum ama aciktigimda bayılacak gibi hissediyorum bazen yemek yedikten sonra da oluyor bayılma hissi basınıza geldi mi hiç?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsülin direnci olabilir.
Endokrin bölümüne kontrole gidebilirsin.
İc sağlığı diye geçiyor doğru mu
O dahiliye oluyor.
Endokrin daha uygun bence senin için, insülin direncine bakılması için.
Teşekkür ederim yardımın icin
Rica ederim
Geçmiş olsun diyabet başlangıcı olma ihtimalin yüksek. Kan değerine bakmak gerekiyor. Genelde abur cubur ve aşırı şekerli şeyler mi tüketiyorsun?
Ya öncede tüketiyordum baya 1 yıl önce felan aşırı derecede kilo verdim yanı 20-25 kilo felan verdim ondan sonra bayılmalarım başladı acile gittiğimde tansiyonun düşmüş demişlerdi ama bir şey yemiyordum o zamanlar yanı bilmiyorum ama şu an cok tüketmiyorum aburcubur
Peki ekmek pilav gibi karbonhidrat türü şeyler tüketiyor musunuz? Bunun yanında salata veya lifli sebzeler tüketiyor musunuz?
Kahvaltıda sadece 2 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta felan yiyorum salatalık domates vs çok az tüketiyorum pilav tüketiyorum ama ekmeği çok degil
Genelde aşırı şekerli tüketen insanlarda yaş fark etmeksizin kan şekerinde dengesizlik olur ve vücud sürekli dışardan sürekli şeker almaya itilir.
Ben bayılacak gibi oluyorum yemek yemediğim zaman ama zayıfım hani vücudum dirençli degil 45 kiloyum
Kilonda hiç yokmuş. Belki bu aşırı zayıflamadan dolayı vücudun böyle tepki vermiş olabilir. Yemek yedikten sonra uykun filan geliyor mu
Aksine açken uykum geliyor yokken uyuyamam ben ama aciktigimda asiri uykum geliyor
Çok enterasan. Bir dahiliye uzmanına görünüp komple check up yapmanıza büyük fayda var sonuçları benimle paylaşırsanız problemi tam olarak bulabiliriz
Tabiki ben sizi takip ettim
Muhtemelen şeker hastasısın. Bir doktora görün derim.
Doktora git hormonlarina baktir
Yalnız çok yemek yersen çok tuvalete gidersin 😀
Yok çokta yemiyorum ki kahvaltı aksam yemegi
İyi peki tuvalete çok gidiyonmu 😀
Komik olan ne acaba!
Hiç emoji seviyorum komik olan bişey yok
Ee soruma cevap vermicenmi
Noldu sustun
şekerine baktırdın mı
Hayır
Kan şekerine baktır.
Önceden de bi kac kişi demisti