Merhaba arkadaşlar,
Umuyorum ki aranızda bu tarz bir ürün kullanıp memnun kalanınız vardır. Hatta buradan birisi önermişti, ancak hangi ürünü almam gerektiğine emin olamadım. Kolajen peptit tip 2 olarak önerebileceğiniz bir ürün varsa çok memnun olurum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kolejen premium diye bir multivitamin kullanmıştım
Ya bunu besinlerden alma yolu yok mu ben korkarim böyle seylerden. Doktor bunu yazar mi
Gıda takviyesi olarak geçiyor. Besinlerden alınamıyor. 😐
Bende kullanmak istiyorum arayistayim.. Solgar markasi iyi bence
Tip 2 kullanmadım👀
İlk kürü tamamlayınca bir ay vücudu dinlendirip, tip 1 - tip 3 kolajen kürü yapacağım. 🥳
Biliyorum 🤪😅
Bilirsin tabi deli👀🤍
Ne işe yarıyor?
Eklem ve kıkırdak sağlığına iyi geliyor. Tip 1 - tip 3 olanlar ise cilde, saça ve daha sayamayacağım bir çok şeye iyi geliyor.
Oha eklem sıkıntısı yaşıyorum dizlerimde ve saçlarımda dökülme var kullanmak istesem ne kullanıcam ben şimdi
3 aylık kür yapman gerekiyor düzenli olarak. Her gece kullanırsın. 3 ayın sonunda 1 aylığına vücudunu dinlendirmek için kullanmayı bırakırsın. İhtiyacına göre bir ürün bulabilirsin. Kolajen peptit'leri bir araştır. Eminim sana da iyi gelecektir.
Bunu kesinlikle araştırıcam peki doktora falan danışmak gerekiyomu acaba ben bunu ilk defa duydum senden
Kolajen ilaç değildir. Gıda takviyesidir. Kafam rahat olsun dersen danışabilirsin.
Valla iyi oldu sağol
Bir ilacı ne ilk kullanan ne son kullanan olun