Sağlık Diyette neyi yiyememek seni zorluyor? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Diyette neyi yiyememek seni zorluyor? En çok hangi yiyeceği özlüyorsunuz? Diyette neyi yiyememek seni zorluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Diyette her şeyi yiyorum sadece kalori sayıyorum. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Diyet yapanlar için tatlı şeyler ve fast food yemek zor 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yememek* Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Tatlı yeme dürtümü bastırdım iki kare bitter çikolata veya meyve ile geçiyor ama fastfood arayışım sürüyor. Ben diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum belli bir listem var ama dışına çıkmak istiyorum bazen. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dondurma yani dışarıdakiler değil kendim yapıyordum ama yiyemem 🤧bağımlı gibi oluyorum bağımlılık sevmiyorum 0 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diyette istediğin şeyleri de yiyebilirsinki o kadar da kasma sadece önceden eğer bir çikolatanın tamamını bitiriyorsan şimdi aza indirmen yeterli 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl herseyi yiyorum 187 80 kiloyum aslan gibi fit ve seksiyim... kilomda 12 yildir degismiyor.. 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl :D ne güzel Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 858 cevap paylaştı. Özellikle tatlı şeyleri çok yiyememek zorluyor diyebilirim 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hiç zorlanmam diyet işlerinde. Nefsime sahip olabiliyorum 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Hiç bir şeyi canım bir şey yemek istemiyor zaten 0 0 Yorumla
owl3441 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Ne kadar diyet yaparsan yap bence spor yapmıyorsan kilo veremezsin 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şeyi diyet benim yaşamımım parçası 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl harika Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl İvet şanslıyım Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatlı 0 12 Yorumla LadyAmetist +1 yıl en çok hangisi :D Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl şerbetli olan herhangi biri :D Yorumla LadyAmetist +1 yıl hepsini de çok sevmezsin ya ldskjfk Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Baklavagiller diyeyim :D Yorumla LadyAmetist +1 yıl peki madem :D Cevizli favorim Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fıstıklı alayım :D Yorumla LadyAmetist +1 yıl Çıtır çıtır olmalı ya da jkdshf sütlü olanı da seviyorum Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Sabah sabah canımız çekti be :D Yorumla LadyAmetist +1 yıl bayram daha yeni bitti ya yemedin mi :D Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Beni kesmiyor maalesef :D Yorumla LadyAmetist +1 yıl eyvahlar olsun :D Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
pamuk_prenses_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Et tabikide. Ama ben yiyom hiç kilo almıyom 0 1 Yorumla Cielos +1 yıl Etten bişey olmazki zaten yeterki yanında ekmek yeme Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı. Lahmacun:) 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç diyet yapmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Diyette her şeyi yiyorum sadece kalori sayıyorum.
Diyet yapanlar için tatlı şeyler ve fast food yemek zor
Yememek*
Tatlı yeme dürtümü bastırdım iki kare bitter çikolata veya meyve ile geçiyor ama fastfood arayışım sürüyor. Ben diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum belli bir listem var ama dışına çıkmak istiyorum bazen.
Dondurma yani dışarıdakiler değil kendim yapıyordum ama yiyemem 🤧bağımlı gibi oluyorum bağımlılık sevmiyorum
Diyette istediğin şeyleri de yiyebilirsinki o kadar da kasma sadece önceden eğer bir çikolatanın tamamını bitiriyorsan şimdi aza indirmen yeterli
herseyi yiyorum 187 80 kiloyum aslan gibi fit ve seksiyim... kilomda 12 yildir degismiyor..
:D ne güzel
Özellikle tatlı şeyleri çok yiyememek zorluyor diyebilirim
Hiç zorlanmam diyet işlerinde. Nefsime sahip olabiliyorum
Hiç bir şeyi canım bir şey yemek istemiyor zaten
Ne kadar diyet yaparsan yap bence spor yapmıyorsan kilo veremezsin
Hiçbir şeyi diyet benim yaşamımım parçası
harika
İvet şanslıyım
Tatlı
en çok hangisi :D
şerbetli olan herhangi biri :D
hepsini de çok sevmezsin ya ldskjfk