Midem ağrıyor midede gaz var ve sirtim ağrıyor kalp krizi mi gün içinde sol kolum sol bacagim felanda ayırmıştı ailem hastaneye götürmüyor ne yapacagim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bişey dokunmuş olabilir yoğurt ye olmazsa acile git geniz akıntısı var mı balgam var mı
Geçmezse acile git
Geniz akintim normal dede var şimdide var zaten anlayınca daha çok oluyo
Tahmin etmiştim sen kbb ye git geniz eti burun da deviasyon kemik eğriliği burun da et olabilir mide bulantısı var mı burundan yeterince nefes alabiliyormusun burun dan rahat nefes alabiliyormusun sürekli yorgunluk halsizlik var mı daha öncesinden ameliyat oldun mu hiç ne ameliyatı oldun galiba sen farkında değilsin ama vucudun yeterince nefes almıyor eskiden ben de oluyor du
Çabuk yoruluyormusun merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalıyormusun
Hep halsizim ameliyat olmadım ama nefes darlığı oluyo arada
Ve merdivenden çıkarken felan yoruluyorumnasıl bildin
Senin hastalığının nedenini biliyorum kaç yaşındasın acilen sen önce bir göğüs hastalıkları doktoru git sonra kbb ye git baktır deviasyon burun da kemik eğriliği burun Eti dar burun sendromu ya da geniz eti kist falan olabilir sakın ihmal etme randevu al ve önce göğüs hastalıkları git sonra da kbb ye görün
Kimsenin seni götürmesine gerek yok kendin gidebilirsin
Anne baba na söyle götürsünler götürmüyorlarsa sen onların numarasını ver bir fırça atayım götürsünler seni
18 ime girdim yeni 4 ay önce kardiyolojiye gittim çocuk kardiyoloji ekg çekti ultrasonda yapti hiç bir şey yok dedi kalbim saglikliymis ama şimdi ne durumda bilmiyorum bide bende panik atak var
Pazartesi doktora gidicem parmagim kirildida ailem bunun psikolojik olduğunu düşündüğü için götürmüyor gecenlerdede böyle olmuştum sonra geçmişti şimdi yeniden oldu inanmıyorlar yoksa başka şey olsa gotururler
Bak ben biraz bilgiliyim bu konuda ekg her anlık olarak kalbin sağlıklı olup olmadığını gösteriyor bir de çektirdin diye bişey olmadığı anlamına gelmiyor sağlık ocağına git hasta olduğunu geçmediğini söyle hemogram yapsınlar ben senin sorununu biliyorum sen kbb ye git niye anlamıyorsun git vucudun yeterince nefes almıyor sen farkında değilsin burun dan yeterince nefes alamıyorsun ya da aynı şekilde çok yoğun geniz akıntısı olabilir kist ya da geniz eti bunlar da sorun varsa kalp ağrısı da yapar
Ablacım sen kbb ye git hatta sen de el ve ayaklarda uyuşma da oluyor dimi olmasa bile hafif bir uyuşma ayak altında karıncalan ma oluyor dimi
Tamam gidicem kalp krizi olmasında diğerleri sorun değil
Senin psikolojik bir durumun yok ama söylediğim hastalık psikolojiyi de etkiliyor
Bana söz ver gideceğine gittiğinde bana yaz tamam mı
Dediğim gibi deviasyon yani kemik eğriliği burun eti kist geniz eti geniz akıntısı kalbi etkiler
Eğer olmezsem yazarım ve psikiatriste gidiyorum anksiyete ve okb var bende ölüm korkusundan oluyo da
Gideceğim doktora yazarım sana
Kbb ye git
Tamam bide balgamda var oksurunce felan geliyo o neden olabilir
Dediğim gibi burun için dar olabilir burun da kemik eriliği burun Eti geniz eti kist olabilir çiğerlerinde bişey olabilir ama daha gençsin çiğerlerde oluğunu sanmıyorum çiğerlerde balgam birikiyor bundan dolayı oluyor
3. Sınıftayken zature olmuştum bunla alakası olabilir mi
Psikolojik sorunun olduğunu zannetmiyorum psikiyatri ye boşuna gidiyorsun kbb ve göğüs hastalıklarına gitsen tedavi olsan psikolojik sorunların kalmaz psikoloji yi de etkiliyor psikiyatri ilaç kullanma antidepresan ise asla içme sen de zaten akıntı oluyor antidepresan akıntıyı artırıyor içme psikiyatri hiç bir ilaç içme psikiyatrise söyle ilaçları bıraktırsın yavaş yavaş bırak
Olabilir yapar büyük ihtimalle bundan dolayı zature olmuşsun
Tamam tesekkurler
Acile git görün
Götürüyorlar nasıl gideyim
Goturmuyorlar pardon yanlış yazmisim
Ambulans çağırın
Izin vermiyorlar
İğne ucunu ısıt sol elinin parmaklarinin ucuna batır ve hafif bir şekilde kan gelmesini sagla
Kalp krizi değilse ne olur bunu yapmamdan zarar gelir mi
Yok yok
Deniycem
Dikkat et
Tamam sağol
Geçmiş olsun