Güncellemeler
+1 yıl
Sonuçları çıktı Covid çıktı :(
Güncellemeler
+1 yıl
32 Saat oldu hastanedeyiz
32 saattir 39 derecenin altına düşmeyen evladımın covid testi pozitif çıktıktan sonra verilen ilacın %20 sini alması sonucu ateşi bir anda 36 ya düştü.
32 saattir 39 derecenin altına düşmeyen evladımın covid testi pozitif çıktıktan sonra verilen ilacın %20 sini alması sonucu ateşi bir anda 36 ya düştü.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun umarım düzelir
<3 <3
hastanede gerekilen önlemler alınır vede olurda ilaç yazıp yollarlarsa. çocuğu 20/ 21 derece sıcaklıkta tutman gerekıyor cocukların ateşi o sıcaklığın üstünde veya altında olmaması gerekiyor
geçmiş olsun.. sen de test yaptır
Teşekkür ederim. Fenalaşırsam yaptırırcam
Tekrardan geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Anne oğul koranayız hepimize geçmiş oslun.
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyleşirsiniz
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Instagram'dan Dr Ahmet Babacan var onunla görüş paylaşımlara bak çok müthiş bir çocuk doktorudur İzmir'de
İrlandada yım
O zaman paylaşımlarına bak gerçekten çok iyi bir doktor kısa sürede o ateşi düşürür
alnına sirkeli su koymayı denemelisin ateşini düşürür bide buz torbası koy
İşe yaramadı canım
Öncelikle çocuğun üstünü inceltin, üstündeki kıyafetleri çıkarın.
Çocuğunuzun bulunduğu ortamı sıcak yapmayın mutlaka ortam ısısını düşürün.
Yeterli sıvı almasını sağlayın, anne sütü alıyorsa sık sık emzirin, büyük çocuklarınıza bol sıvı verin.
Ilık su ile banyo yaptırın.
Covid çıktı
güncelleme geldi bide covid bitti derler
yavaş yavaş düşecektir canım
36 ya düşürdüler. Covid olduğunu öğrenince doktor özel ilacın %20 ni verdi.
düşmesi güzel haber ateşin
Ona sevindim biraz.
Bende de covid çıktı
tahmin etmiştim canım çocugunda çıkınca
Hastanedekiler bilmeyip burdan biri bilerse o hastaneyi yaksinlar bence
Hayatım çarem kalmadı.. Öyle bekliyoruz ateşinin düşmesini..
Kimin
Oğlumun.
Çocuğunun umarım düşer
Covid çıktı.. :(
Yaş kıyamam kuzuma atlatır o bizden daha saglamlar
4.5 yaşında
Cok gecmis olsun. covid haricinde bademcikte yuksek ates yapar tedavi bittikten snra bademcigini aldirmani tavsiye ederim.
Ilık suyunu altına girilmesini öneririm.
Havlu ıslatıp koy alnına sürekli
Doktor bilmiyorsa biz ne bilelim hanımabls
Kaç yaşında
Birde cinsiyeti ney
4.5 yaşında erkek
Çam balı özellikle çam balı ve süt içir. Ve Twitter ya da Facebooktan Dr. Ahmet Kubacık'a ulaş. Çeşitli ülkelerde bulunmuş başarılı genç bir doktordur çoğu doktorlar gibi tipik müdahalede bulunmaz.
Covid çıktı ya
Şimdi hemşire geldi..
Farketmez sen dediğimi yap sakın o covid ilaçlarını verme çocuğa
Geçmiş Olsun
Doktor var hastanedeyız.
Dediğimi yapsan daha iyi olurda sen bilirsin İrlanda ilaç şirketleri Dünyada ilk 10'un listesinin neredeyse hepsini dolduruyor, devir daimi esas alırlar. Yinede sen bilirsin
Karantine vermedi.. Direk bir ilaç verdi 36 ya düştü.. Sabah bir şeyi kalmaz dedi.
Sen bilirsin geçmiş olsun
İlacın %20 sini verdiler. Anlaştık şimdi.
Fıstık/fındık ezmesi gibi palamut ezmesi vardır sizin oralarda , bağırsaklarına iyi gelir. Kendisini toplar bağışıklığın anahtarı bağırsaklardır. Enfeksiyon kapmış ilacın tamamı çocuğu hırpalardı zaten. Çam balını sütle karıştırıpta verirsin. Baktın kendine gelemedi dediğim doktorla görüş.
Tamam onu bir araştırayım. Bulabilirsem çok güzel olur. 32 saat oldu uyumuyorum başım dönüyor ve yürüyemiyorum. Doktor uykusuzluktan olduğunu söyledi. Benden başka kimse olmadığı içinde oğlum uyumadan uyuyamıyorum.
Anladım. Tekrardan geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. <3 :)
Rica Ederim
Bende de covid çıktı..
Geçmiş olsun normal gripten biraz daha ağır geçiyor korkacak bir şey yok. Detoks yapacaksın taze muz, taze salatalık gibi ürünler tüketeceksin pişmiş yemeklerden bir süre uzak dur 2 hafta kadar halsizlik olur ama arınmada olur, sıcak olarak sadece içecek tüket yeşil çay gibi. Sıcak süt artı çam balı gibi. Çokta sıcak değil tabi orta sıcaklıkta.
Tamam teşekkür ederim. <3
Rica Ederimm
İrlandada gıdalar Türkiyede olduğundan çok daha doğaldır bildiğim kadarıyla. Burada Tse yerlerde sürünüyor. Taze fresh meyve sebze , hafif içme suyu ile kendinizi toplarsınız.
Evet <3
Çok geçmiş olsun