Dün göz kapağımdan arı soktu iki gündür şiş gözle takılıyorum
bayram bayram yapılacak iş miydi bu terbiyesiz arı :s
bayram bayram yapılacak iş miydi bu terbiyesiz arı :s
gecen gunler yatak odasina girmisti incitmeden peceteye alip disari atayim dedim pecetenin icinde diye biliyoken megersem ustundeymis geldi soktu parmagimi ama yarim saat acidi gecti sisme felan olmadi burdan cikaracagimiz sonuc acirsan acinacak hale gelirsin :)
Oooo çocukken arılarla düzenli ilişkim vardı. Ben onların yuvasına çomak sokardım onlar da ben de kafa göz bırakmazlardı. Vietnamlı bebeler gibi yumuk ve şiş gözlerle gezerdim.
Geçmiş olsun. Benide küçükken sokmuştu 3 yerimden yuvalarına dalmışım bilmeden çok acı bir deneyim :))
Cevap
12Cevap
gecmis olsun benide evde 2dk icinde 5 6 tane sokmustu cok acimisti kucuktum tabi o zamanlar :)
https://i.hizliresim.com/Bol2VQ.jpg Beni kafamdan 9 tane arı yemişti. Yaşamam mucize. Suratım kafam yer yerim şişmişti. Sen dua et 1 tane yedi seni.
Üstelik arılarda eşek arısı idi.
Kamilkoçun çanakkale seferinde soktu namusuz. Muavine arı soktu dedim. Sırıtıyor, ölen arıyı gösterdim aa pardon dedi. 10 tane kolonyalı mendil getirdi. Şişiyor ve sızlıyor bol bol. Ertesi güne bişey kalmadı.
kötü yerden sokmuş iğnesini çıkarsaydın birde bıçak koysaydın ağrısını alırdı geçmiş olsun
Aşısını git ol acilde yapıyor ölüm riskin var bak benden söylemesi! tedbirini git al.
Şanslısın. Arı sokması çok faydalıdır derler.
Beni de küçükken testislerim den sokmuştu
Hiç sokmadı.. geçmiş olsun. :)
Benimde göz kapağımdan soktu gece uyurken belimden soktu :D
Çok Soktu Bende Onları Soktum.
Soktu ama yüzümden hiç sokmadı
Göz kapağını nasıl tutturmuşlar ya :)
soktu tabiki gözümden kafamdan vs
evet ya çok kötü oluyor ://
Sokmadı da dokundurmuştu bir keresinde. :/
bir kez olmustu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar