İnternette satılan içinde ne olduğu bElli olmayan, ormus adı altında manna diye satılan ürünlere 3 bin lira gibi uçuk paralar vermeyin. 5 günde kendim yaptım.(resimde) Ölü deniz tuzu ve altın tozu var içinde. Ormus gold diye Geçer, her derde deva. ölü deniz tuzu; magnezyum, kalsiyum ve potasyum gibi doğal mineraller ve eser elementler yönünden zengindir. monoatomik altın ise çok iyi iletkendir. beyni ve sinirleri uyarır, zekayı açar. dehb için birebirdir. Hiç bir yan etkisini görmedim. Ormus manna'nın faydalarını araştırın. KENDİNİZ YAPIN..

200 gram ölü deniz tuzuyla yaptım, içinde bir miktar monoatomik altın var
kullandım
kullanmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanmadım
Gökçek şifadan aldım Bi ara gördügüm en büyük etkisi 3 saat uyuyorsun 10 saat uyumuş gibi enerjik ve aktif oluyosun
Bence o işlere girmeyin gıda mezunu abinizin yorumu
2 yıldır kullanıyorum. hiç bir yan etkisini görmedim aksine çok faydasını gördüm. herşeyin fazlası zarar. bunuda günlük 10 ml geçmicek şekilde kullanabilirsiniz. dehb için yazdıkları concerta, ritalin içsinler değilmi? deprasyon için paxil , cipralex vb ilaçları kullansınlar değilmi? (kimyasal uyuşturucu) çok faydası var , gıda mezunu abiniz iyi bilir :)
Gıda kimyası, parçalanma metabolizması biliyor musun? Ben doğuştan dehb biriyim 37 yaşındayım. İlaçsız üstelik onu avantaja çevirmiş biriyim. Sadece kendini anlamak olay. 10ml demişsin. Hangi konsantrasyon değeri için 10ml acaba? Kaç ppm? İç detayı var mı elinde? Ne kadar kalsiyum mesela?
ppm altında olur. ormusta ph olur.10.78 ph değeridir. benim yaptığım ormusta 20 ppm monoatomik altın var.. kullandıkltan sonra değerlerimi ölçtürdüm gayet iyiyim. iç organlarımda sağlam..
Sen senin için gerekli değerleri bilmeden başlıyorsun ve tamamen şansa bir şeyler yapıyorsun. İnşallah karaciğer safra böbrek kemiklerini ve beynini skmiyorsundur. Uzun vadeli çıkar bu
eskiye nazaran çok daha iyiyim. kullandığım zararlı şeyleri dahi bıraktırdı bana.(detayına girmim) neyse. konuyu açmamın sebebi millet deli gibi internetten alıyor bu ürünü ve deli gibi para ödüyor. alan varsa almasın kendi yapsın diye yazdım.
Seni anladım ama standardize edilmesi var. Mesela bizde dekaya tuzu kullanılır evde. Aynı tuzcudan hep aynı isimle alınır. Ama her seferinde fer farkı var ki bu en kolay fark edilecek şey. Çıkaran satan da bilmiyor içindeki değerleri. Tıpkı herbalife satan hıyarın içinde 216 vitamin var demesi gibi. Bu tip ürünleri tam kan idrar ve gayta tahlilinden sonrasında o sonuçlara göre doktorun yazması lazım ama ilaç statüsünde olmadığı için bu ürünleri yazamiyorlar. Gıda takviyesi diye ruhsat alabiliyorlar. Bu da bu ülkenin sorunu. Bence yine de böyle şeyler yazma nolur nolmaz
tamam söylediklerinde hem fikiriz. sana o zaman şöyle bir örnek vericem. annemin bir rahatsızlığı var (psikolojik) bizim memleketin sinir uzman BAŞHEKİMİ anneme aylık depo iğne yazdı.2 sene sonra kadın tir tir titremeye başladı hastaneye kaldırdık beyin cerrahına gittik adam o iğneyi kesti ve başka bir ialç verdi şuanda şükür daha iyi.. e ne oldu şimdi ilaç statüsüne? bu tarz ilaçların insanların hayatını karattıgına çok şahitim. ben yine söylüyorum kullanıup faydasını gören varsa para verip almasın kendi yapsın içine ne koydugunu bilir ve yapması zor değil.. iyi geceler kardeşim..
Ben de diyorum kendi yapmasın herkes yapamaz
Umarım buralardasınızdır. Ben de kendi rahatsızlığımdan dolayı (LYME) kullanmayı düşünüyorum. Birisi kür halinde 445.000 dedi bana.
Kullanmadım