Sağlık Midem bulanıyor muz yersem geçer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sapik olmayın. Güncellemeler+1 yıl Mesaj kutumu açtım isteyen gelsin moruklar uzak dursun Midem bulanıyor muz yersem geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Evet geçer 0 0 Yorumla
ReeLoran Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Muz bol miktarda potasyum içerdiğinden doğal ağrı kesici olarak bilinir.Mide bulanmasına pek bir etkisi olacağını sanmıyorum, mümkün olduğunca tuzlu şeyler tüketmeye çalış ve bol su iç. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yogurt ye ev yapımı yogurt mide bulantısı mı geçirir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sevmiyorum Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Seviyor musun diye söylemedim geçirecek formülü söyledim Yorumla
Ceengiz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Sen böyle paylaş ş1rf1ntılık et sonra sıpık olmayın hadi ordan y4rr4m y4rr4k y3 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Jjsjsjdieieiekbd Yorumla
ömer131 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Merhaba seninle olmak istiyorum yaş 20 hiç kullanilmadim 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bulantıyı alabilir, yarım bardak kola da iyi gelebilir 0 0 Yorumla
Ygmr7678 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Mide ağrsının muzla bir bağlantısını kuramadım 0 1 Yorumla Raskolnikov7 +1 yıl onun derdi de o muz degil zaten östrojen seviyesi 10^3 Yorumla
Gecemavisi1457 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Evde nane varsa nane kaynat onu iç şekerli o iyi gelir 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Su iç muzun bir faydası oluyor mu bir internetten araştırmak gerek 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim bildiğim tuzlu şeyler iyi gelir. Kraker falan varsa 0 0 Yorumla
ProstatYadaDeğil Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Çay iç bitki. Direkt geçirir, sıcak sıcak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üşendim Yorumla ProstatYadaDeğil +1 yıl Benimde bi tuhaftı içim bugün. 2 kayısı 2 böğürtlen içtim iyiyim. Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Boğazına kadar sokma muzu kuzum insan gibi ye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Takma aşkım Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ne aşkı lan elinden gelse bizi zükeceyn Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl 😉👎 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. 2 tane kalın muz yersen iyi gelir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kalın ya Yorumla Bukowski_ist +1 yıl Boyuna posuna göre küçük ince muzlar yetmez yediğine değsin anlamında 🤔 Yorumla entıni +1 yıl sen ye muz Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ekmek ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zıkkım Yorumla entıni +1 yıl ne dion Yorumla
Nsbdlc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Foto ne alaka peki 1 1 Yorumla Raskolnikov7 +1 yıl @Nonamenonam bu hatun manyak bir hatun :D Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Ye ye:) 0 0 Yorumla
hocambisn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Maden suyu çok iyi geliyor. Kendimden biliyorum. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Geçmez. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet geçer
Muz bol miktarda potasyum içerdiğinden doğal ağrı kesici olarak bilinir.
Mide bulanmasına pek bir etkisi olacağını sanmıyorum, mümkün olduğunca tuzlu şeyler tüketmeye çalış ve bol su iç.
Yogurt ye ev yapımı yogurt mide bulantısı mı geçirir
Yok ya sevmiyorum
Seviyor musun diye söylemedim geçirecek formülü söyledim
Sen böyle paylaş ş1rf1ntılık et sonra sıpık olmayın hadi ordan y4rr4m y4rr4k y3
Jjsjsjdieieiekbd
Merhaba seninle olmak istiyorum yaş 20 hiç kullanilmadim
Bulantıyı alabilir, yarım bardak kola da iyi gelebilir
Mide ağrsının muzla bir bağlantısını kuramadım
onun derdi de o muz degil zaten östrojen seviyesi 10^3
Evde nane varsa nane kaynat onu iç şekerli o iyi gelir
Su iç muzun bir faydası oluyor mu bir internetten araştırmak gerek
Benim bildiğim tuzlu şeyler iyi gelir. Kraker falan varsa
Çay iç bitki. Direkt geçirir, sıcak sıcak.
Üşendim
Benimde bi tuhaftı içim bugün. 2 kayısı 2 böğürtlen içtim iyiyim.
Boğazına kadar sokma muzu kuzum insan gibi ye
Takma aşkım
Ne aşkı lan elinden gelse bizi zükeceyn
🤣🤣🤣
😉👎
Nane limon
Haşlak patates
sulu şeftalini yerim senin
bence hiçbir şey yeme
Alttan yersen geçer
Nerden yicen o muzu 😂
geçer kanka etlisinden olsun ama :P
2 tane kalın muz yersen iyi gelir
Ne alaka kalın ya
Boyuna posuna göre küçük ince muzlar yetmez yediğine değsin anlamında 🤔
sen ye muz
ekmek ye
Zıkkım
ne dion
Foto ne alaka peki
@Nonamenonam bu hatun manyak bir hatun :D
Gecer gecer
geçmezse süt veririz
Ye ye:)
Maden suyu çok iyi geliyor. Kendimden biliyorum.
muz kusturur su için
Nane tüket
geçer yedinmi
Olabilir
Geçmez.
Gecmez
Elma yere elmaaa