Güncellemeler
+1 yıl
Biraz midem de bulanıyor çok şiddetli değil ama çok hafif enfeksiyon belirtilerinde yazıyor bir yardım eder misiniz benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Pazar günü cinsel birliktelik yaşadım. İlk ilişkim değil. Ondan sonra tuvalete çıkınca idrarımı yaparken yanma oluştu tuvaletimi yapamama gibi bir durum oluştu. Bu kısa sürdü fakat ağrım hala devam ediyor sızlama şeklinde bir ağrı. Tatil sebebiyle doktora da gidemedim bu durumu yaşayan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mikropta kapmış olabilirsiniz partnerinizden. Sadece 1 defa mı birlikte oldunuz o gün?
Şöyle zaten o gün alırken çok zorlandım canım yandı yarıda bıraktık sonra 2kez daha denedik ve acım çok olunca yarıda bıraktık
mikrop kapmış olabilirsiniz. Neden kayganlaştırıcı kullanmadınız ki? Belki de sizi çok zorladı çocuk. Bazen kadınlar çok çok kapalı olurlar belki o döneminize denk geldi.. iyice ıslanmadan cinsellik asla yaşanmamalı. Ve bol kayganlaştırıcı şayet yeterince ıslanmadıysa..
Normal de gerek duymuyorduk ilk kez yaşadığımda bile böyle olmadı
Ayrıca prezervatif de kullandık
Tamam. Tam kapalı döneminize denk gelmiş demek ki. Birde biliyorsunuz vagina girişinin 1 cm yukarısında idrar deliğiniz var , orayı da bayağı bir zorlamış çocuk. Size tavsiyem kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın hep siz hemde partneriniz çok daha fazla haz alırsınız. Ve bu tarz sorunlar da asla olmaz..
Yarın eczaneden bu krem pomadı alın. 2 - 3 saat içinde hiç bir ağrınız kalmaz. Tyrosid..
Açıkcası şu an için seks düşünemiyorum şu an tek düşüncem şu ağrıdan kurtulmak daha önceki yıllarda doktor purinol vermişti onu kullandım ama bir değişiklik olmadı ama daha 2kere içtim
Siz sağlıköı mısınız
Purinol rahat çiş yapmanızı sağlar. Beyaz kurtçuk şeklinde bir toz. 1 tatlı kaşığı bardağa ve üzerine su olarak içilir. Böbrekleri ve idrar yollarını temizler , açar. Siz yarın bu dedipim Tyrosid pomadı alıp sürün oraya. Ne ağrı kalacak ne de mikrobik herhangi bir şey. Oldukça iyi bir pomad kremdir. Ayrıca vagina içini aşırı derecede rahatlatır..
Yarın ilk işim bu kremi almak olucak açıkcası hastaneye gitmekten de korkuyorum her durumda hamilelik testi yapıyorlar bekarım daha doğrusu nişanlıyım evlenmek üzereyim
Bu konuda çok çok fazla bilgim var ve grup arkadaşlarım doktor ve cerrahtır. Tüm kız arkadaşlarımda bu pomadı kullanıyor. Yakıcı bir krem değil. Vagina içini düzene sıkar ve rahatlatır orayı , mikrop gibi bir şey var ise onu yok eder..
Yarın alıp deneyeceğim teşekkür ederim yardımlarınız için
Geçmiş olsun.. 👍 yalnız bu krem çok çok rahatlatıyor diye de devamlı bol bol kullanmayın. Böyle ihtiyaç durymlarında kullanın. Kortizon var bu pomadda. Yani vagina içinde herhangi bir sivilce filan varsa o sivilceyi büyütür o kortizon.. ama vagina içinde sivilce filan yoksa korkmayın o zaman. Ve mantar oluşumunu yok eder bu krem pomad. Yani asla mantar enfeksiyonu olmaz vagina da. 👍
Rica ederim. Tekrar geçmiş olsun..
Yok zaten yarın bir acile görünmeyi düşünüyorum ama tabi kremi de alıcam. Purinol ağrıma herhangi bir etkide bulunmaz mı yani
Baya etkili ve kullanılan bir ilaç olduğunu öğrendim araştırmalardan sonra
Purinol ' u da arada bir kullanın tabii ki. İdrar yollarını temizler purinol. Ama o ilaç değildir takviyedir o. Mesela soğuk algınlığınız var c vitamini içiyorsunuz gibi bir şey Purinol..
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim, ne demek...👍
Sistit olmuşsundur idrar yolu enfeksiyonu bir doktora görün antibiyotik yazsın geçer hemen
Bende ondan şüpheleniyorum hatta purinol diye ilacım vardı birkaç yıl önce doktor vermişti onu içtim ama bir değişiklik olmadı
Genelde antibiyotik veriyorlar öyle geçiyor enfeksiyon sonuçta bakteriyel bulunduğun yerin en yakın hastanesinin aile hekimliğine randevu al o da yazar aynısını
İlişki yaşadığımı belirtmeme gerek var mı peki
Belirt çünkü ilk ilişkiden sonra o kadar çok sistit olan var ki teşhisi kolaylaştırır doktor açısından
İlk değil benim 3 aydır oluyor ilk kez ilişkiye girdiğimde bile böyle olmamıştı
Hmm pazartesi yazınca ben ilk düşündüm farketmez ama korunmadıysanız condomla şimdi de enfeksiyon kapmış olabilir
Yok korunduk prezervatif kullandık büyük ihtimalle enfeksiyon ama işte insan yine tereddüt ediyor
Bişey sürdünüzmü o bölgeye yaparken
Yok sadece prezervatif kullandık
Tam ıslanmadın ozaman zorlanmadan dolayı olmuştur
Hastalık kapmışsın antibiyotik iç
Prezervatif kullanmadınız mı?
Kullandık
Zorlandınmı yaparken
Zorlandım ama sonuçta 4 gün geçti bu kadar sürmez ki ilk kez yaşadığımda bile böyle olmadı
Olabilir bir hafta sürer o
O kadar araştırdım hiç duymadım
Çokmu sancın varya
Dayananılmayacak kadar şiddetli değil ama sürekli sızlama şeklinde bir ağrı var 2 gün idrar yaparken yanma ve sızlama oldu onlar şu an azaldı ama sürekli ağrım devam ediyor
Enfeksiyon kapmış olabilirsin
Sert mi oldu
Yani zorlandım alırken bile çok acı çektim
Bundan kaynaklı olabilir kaç gün geçti
Yarın 4 gün oluyor ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama bu süre boyunca ağrım hiö geçmedi çok fazla değil mi
Fazla aslında fake İnstagram var mı
Bekliyorum
Yardım ederim de gizlisin yaşadı arkadaşım anlatırım da gizlisin
Burdan anlat
Bıraya yazamam kusura bakma
Bende gizliden çıkamam kusura bakma
Ne atıyım?