Tedavi odaklı olan, insana gerçekten değer verip sağlık hizmeti sunan ülkeler hangileri?

Tedavi odaklı olan, insana gerçekten değer verip sağlık hizmeti sunan ülkeler hangileri?
Öyle bi ülke olduğunu sanmıyorum. Her ülke belli alana gelince tıkanıyor.
Cevap
16Cevap
Amerika ya da İngiltere
Avrupa Sağlık konusunda bayağı iyi ama hangi ülke olduğunu bilemiyorum
Birkaç ülke sayabilirim sanırım. Tayvan, Küba, Kore, Norveç hmm Fransa ve Japonya da olabilir genel anlamda.
Avrupa Birliği ülkeleridir Belçika Hollanda Norveç Finlandiya yüksek ihtimalle
En iyiyi tam bilemiyorum ama Küba baya tedavi etmede öncüler diye biliyorum.
Eskiden almanya derdim ama artik kesinlikle degil cöp burasi
Bunun cevabını vermek için bütün ülkelerin kini bilmek gerekir
Başka ülkelerde yaşamış insanların fikirlerini soruyoruz zaten.
Bu ne yurt dışı merakı? Kanada'da yaşıyorum. Ordan Türkiye'ye gidip ameliyat olan var.
İngiltere'nin sağlık sistemi de leş gibi. Ben niye soruyorum zannediyorsun?
Sana söylemedim. Bazıları yurt dışı demiş o yüzden
Tayvan 1nci numarada bide Norveç
İsviçre olabilir
Küba diye biliyorum
İsviçre
Ve Küba tabikide.
Çoğunluk küba diyor. Spesifik bilgi verebilir misin hocam?
insana mal muamelesi yapmadıkları insan muamelesi yaptıkları için sağlıkçılarda oralarda değer görürler şiddet görmezler
Küba sosyalist bir ülkedir sağlık gider olarak görülür ayakta tutulmak istenen bir sektör olarak görülmez o yüzden kalıcı tedavi esastır çünkü tekrarlayan tedaviler devlete ciddi masraftır
Küba vatandaşlıkta vermiyor. 👀
Yüz ölçümü çok büyük değil 12 milyon civarı vatandaşı var onlarca yıl ambargo altında kaldı. Bir kaç senedir Trump zamanında ambargolar kaldırıldı ülke hızla gelişmeye başladı. Türkiye'deki Okan Üniversitesi Küba Devletiyle ortaklaşa sağlık çalışmaları yapıyor. Kanser tedavisi gibi önemli başarıları var, sağlıktan kaynaklı bir arayışın varsa orayla görüşmeni öneririm. Kübada bildiğim kadarıyla sadece bir Türk ortakla grubuna özel işletme hakkı verdiler onlarda büyük bir otel inşa etmişler vergimi veriyorlar yoksa devletle ortak gözüküp kâr payımı veriyorlar tam bilmiyorum. Zaten Türkiye ninde tek kurtuluşu sosyalist ekonomidir. Bunu söyleyince holding sahibinden önce mahalledeki bakkal çığırıyor
Okan üniversitesinin araştırma hastanesi vardır o zaman. Bir bakayım çok teşekkür ederim.
Rica Ederim
Küba tabiki
Küba kanser tedavisinin ülke dışına çıkmasına müsaade etmiyor. Diğer hastalıklara karşı tedavileri ne durumda?
Hmm 😕
Küba'ya mı yerleşsek ne yapsak? Sağlık sigortası nasıl işliyor? Bilgin var mı?
Türkiye mk küba diyenin aklına sokim
Türkiye
Turkiye..
Singapur.
İsviçre
Küba
Fransa
Turkiye tabiki ilk 3
küba
Yurt dışı tabikide
Küba
Türkiye