Merhaba. Yakında bir ameliyat olacağım. Ameliyattan sonra bir hafta falan yoğun bakımda kalabilirmişim. Hemşirelere falan sordum yoğun bakım nasıl diye. Orada çıplak olacaksın altına bez bağlanacak dediler. Ayağa kalkmak yokmuş. Tuvaletimi falan yatakta yapacakmisim. Altimi hemşireler mi temizleyecek. Neden böyle. Ben çok utanırım ama. Daha önce hastanede çıplak kalan oldumu.
Ben 5-6 kez yoğun bakımda yattım tamamen çıplak kadın hemşireler ilgilenirdi benimle üstünün çıplak olmasının sebebi daha rahat ilgilenmeleri eğer çıplak olmak istemiyorsan hasta önlüğü istersin o kirlendikce değiştirirler
Hadi ya çok kötüymüş. Yani tamamen her şeyini onlar yapıyor herseyini görüyor. Peki bir şey daha sorabilirmiyim. Ya ereksiyon durumu yani sertleşme olursa onlarda görürse nolucak.
Yok Allah etmesin cumlemizin ben onu demiyorum yani erkekler bu tarz seylerden utanmaz. Bizim ulkede amcalara malum yerini goster diyip gurur duyanlar varmis ondan sasirdim yani.
Benim üstümde önlük vardı hem sonda takılıydı hemde bez vardı 3 gün kaldım bende genelde kadın hemşireler ilgileniyor ama bende erkek de ilgilendi o an canının acısından utanmıyorsun zaten
Evet ben, hatta, Dr, a, espriler yaptım çıplak Ken bacak arasına geçip selfie falan yapıyormusunuz, diye, eğer varsa p*rno sitelere satmayın diye rica etmiştim😆