Bayramda yediğiniz kavurmaları nasıl telafi edeceksiniz? Bayram sonrası sıkı bir diyete başlayacak mısınız?

Bayramda yediğiniz kavurmaları nasıl telafi edeceksiniz? Bayram sonrası sıkı bir diyete başlayacak mısınız?

KURBAN İBRAHİMCE BİR YAKARIŞ, İSMAİLCE BİR TESLİMİYETTİR.
"Kurban" sözlükte mastar olarak "yakınlaşmak", isim olarak da "Allah'a yakınlık sağlamaya vesile kılınan şey" anlamına gelir.
Kurban, maddi ve manevî her türlü yakın olma, yaklaşma anlam yelpazesine sahip bir kelimedir.
Bu, tâatler ile kâim olmaktır; yani kulun her şeyle Allah'a yaklaşmasıdır.
Dolayısıyla Kurban Bayramı; Et yeme bayramı değildir. Daha çok ikram etmek, ve ihtiyaç sahiplerini gözetme ve paylaşmak olmalıdır.
Öncelikle henüz kurban eti yemek nasip olmadı. Sonra da telafi edecek bir kilo artışım yok. Sanırım tatlıdan falan aldığım enerjiyi günlük çok rahat harcayabiliyorum... 😎
Cevap
13Cevap
Yemiyorum.
Et protein demek ve bunu telafi etmeye gerek yok çünkü kiloyu yapan bıngıl bıngıl yaglandıran et degil diger karbonhidratlar et yerseniz cildiniz gençleşir hormonlarınız gubarır daha mutlu olursunuz biznillah
Şöyle birkaç kilo alsam iyi olacak. Metabolizmamdaki enerji trafoda yok gibi hemen sindiriyor. 😃
Kavurma ile diyete girmeye gerek yok proteindir yiyin
Onların hepsi keyifle yediğim yemek olduğu için kilo yapmaz dedim hep ama bayramdan sonra bir aya anca toparlarım.
Omrum diyetle gecigor zaten mutfagij onunden gecerken kilo alabilen bir insan olarak xok ta dusunmuyorum😅
Spor yapıyorum zaten fit vücuda sahibim yakarım onları
Telafiye gerek yok 🤗
Daha yemek nasip olmadı 🙄
Güzel ya Severim kavurma
Efor sarfederek telafi olurlar
Senede bir yiyebiliyorsak yiyoruz
Bayramdan sonrada yiyerek ^^'
Flörtün üstünde eritecem
Telafi etmeyeceğim.
Hatirlatmayaydinn
Bolca makarna yiyerek 😀
Kavurma yemedim