Merhava 2 haftadır vajinada tahriş olma var bacak aramda felan vede yeşil alıntı var ne yapsam bu akıntıya iyi gelir ne keser bu akıntıyı
Ilişki yaşamadım ❗
Merhava 2 haftadır vajinada tahriş olma var bacak aramda felan vede yeşil alıntı var ne yapsam bu akıntıya iyi gelir ne keser bu akıntıyı
Ilişki yaşamadım ❗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
her rengi duydum da yeşilde mi geliyor arkadaş biz neye oral yapıyoruz ya bmyle
Of
Doktora gitmek. Yeşil ne artık enfeksiyonda son evre
Enfeksiyon belirtisi bu, en kısa zamanda doktora gitmeni öneririm
Evlenip yiyince geçer de sen yine bir doktora git merhem falan veriyor
bi doktora git iltihaptır büyük ihtimal kokusu var mı
Evet ağır koku var
doktora git mutlaka akıntıdan anlar neye ihtiyacın olduğunu
Hangi bölüme randevu alicam ve polikinlikler kapalı bayramdan dolayı
üroloji olabilir bide acile git istersen
Kadın doğuma al uzman prf falan
Yeşil akıntı mı 🤔 Dr a git. Tahriş nasıl becerdin
Derim çok inceldi yara var o zaman olmuş
Bacak arandaki derin çok inceldi 🤔 bu yeşil akıntı yaradan gelen intahap olmasın
Yok direk vajinadan gelir iyice baktım ben
Canım benim Dr a git. Burdan ona çare bulamazsın. Yeşil akıntı ilk kez duyuyorum mesala
yeşil akıntı ne ya ilk defa duyuyorum
Yaz googleye knk görürsün
al o zaman
1. ➤ Sarı ve yeşil akıntı: Dikkat edilmesi gereken akıntı türüdür. Genellikle cinsel yolla bulaşmaktadır ve kötü kokuludur. Bağışıklığı düşük, sigara kullanan, kişisel hijyenine önem vermeyen kişilerde daha sık rastlanmaktadır. Mutlaka tedavi edilmesi gerekmektedir.
--------------
2. ➤ Gri ve beyaz akıntı: Enfeksiyon durumu değildir. Vajina florasındaki mikroorganizmaların dengesinin değişmesi ile görülebilmektedir. Rahatsız edici bir kokuya sebep olur. Bu akıntı tedavi edilmesi gereken bir durumdur.
--------------
3. ➤ Beyaz (peynirimsi) akıntı: Mantar enfeksiyonun belirtisidir. Genelde kokusuzdur ve yoğun bir kaşıntı, batma, yanma gibi şikayetlere sebep olur. Tedavi için mutlaka bir doktora başvurulmalıdır.
--------------
4. ➤ Kahverengi akıntı: Adet döneminin sonunda ortaya çıkıyorsa regl ile atılmayan rahim duvarı kalıntılarını ifade eder. Rahim ağzı sorunlarında, endometrial polip varlığında, rahim ağzı kanserinde, mantar veya vajinal enfeksiyon durumunda da gözlemlenebilir. Ayrıca fark edilmeyen gebeliklerin erken döneminde bebek rahme yerleşirken dökülen rahim dokusu kahverengi akıntıyla dışarı atılır.
1. Ben hergun duş alırım üst baş değiştiririm nasıl oldu anladım
Anlamadım
Bende bilmiyorum ya , bence bi an önce doktora git zaten genelde fitil veriyorlar takıyorsun geçiyo.
Ben bakireyim nasıl fitil versin ki neyse bakicam
nasıl bulaştı o zaman ya tuhaf
Ben uzun süre anitibiyotik kullandım bağışlık düştü her halde
vajinanı sabunla şampuanla yıkıyor musun
Evet
yıkamamalısın
çünkü şampuan ve sabun vajinanın ph dengesini bozar ph dengesi bozulursa vajinada salgılanan salgı da değişir kuruluğa kaşıntıya ve mantara neden olur
temizlemek için sadece su kullanın ve ovalamadan yüzeysel temizleyin
Enfeksiyon var doktora git
Sarımsak yut
enfeksiyon dr görün
Geçmiş olsun çaresi vardır inşallah
Geçmiş olsun