⚘️🖐🏻Selam arkadaşlar bugün bahçede otururken bildiğin kara sinek kondu umursamadım çünkü kara sinekler ısırıp sokmuyorlar. Sonra elimde bir şey hissettim böyle sivrisinek ısırığından daha sert bir acı. Sonra sinek olduğunu anlamadım ama bir daha kondu dedim bu işte bi bokluk var bu sefer sineği izledim gerçektende sokuyor ve canımı yakıyor bu nasıl sinek? İlk kez yaşadım bu durumu hayatım boyunca. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Genelde kara sinekler yüzeysel olarak emiyorlar diye biliyorum. Bu kadar sivri bir ucu olan sinek görmedim ve kara sineğin bu kadar acıttığını da ilk kez gördüm diğer sinekler gibi değildi
Bu şrefsizler özellikle denize falan gittiğinde ya da böyle tarla tarzı yerlere gittiğinde ayağında çorap bile olsa bi sokuyorlar görmen lazım. O kadar pis bir acısı ve kaşıntısı var ki anlatamam. Bi tanesi ayağımı kanatmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ben de yakalayıp tırnağımla kafasını kesmiştim
Sigaran alkolün vs yoksa eğer kanın tatlı gelmiştir ondan ısırmıştır :D Normalde öyle şeyler yapmam ama bunlara o kadar sinirlenmiştim ki anlatamam. Özellikle köye gittiğim zamanlarda her yerim kırmızı beneklerle doluyordu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet sokabilir ben plaja gittiğimde olmuştu
Hahaha bunu yeni mi öğrendin 5 yaşında ki çocuk bile biliyor bunu cahil kalmışsın : )
Sineğin sivri bir ucu vardı diğerlerinden görünür bir farkı vardı açıkçası ve seni saygıya davet ediyorum
Hmm çok merak ettim efendim neymiş o görünür fark?
Bir önceki cümlenin başında belirttim.
Hmm anladım hanımefendi bu ekseriyetli munzatam farkın fevkaledeliğini farkedemedim. Zat-ı şahaneleri Alimlerin
Efendisinden ve dahi ejdarhaların eğiticisinden müsaamma göstermesini diliyorum bayramınız mubarek olsun
Ejderha soyundan gelenleri isiriyormus öğrenmiş olduk. dd
😂😳Eyvah
Hmmmm ilginç
Yess
Sokayor
Genelde kara sinekler yüzeysel olarak emiyorlar diye biliyorum. Bu kadar sivri bir ucu olan sinek görmedim ve kara sineğin bu kadar acıttığını da ilk kez gördüm diğer sinekler gibi değildi
Bu şrefsizler özellikle denize falan gittiğinde ya da böyle tarla tarzı yerlere gittiğinde ayağında çorap bile olsa bi sokuyorlar görmen lazım. O kadar pis bir acısı ve kaşıntısı var ki anlatamam. Bi tanesi ayağımı kanatmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ben de yakalayıp tırnağımla kafasını kesmiştim
Oha 😳Fantezine de hayran kaldım açıkçası 😂Bana ilk kez oldu ısırılma olayı o yüzden garip oldum evin bahçesinden oturuyorum benim ne suçum vardı ki
Sigaran alkolün vs yoksa eğer kanın tatlı gelmiştir ondan ısırmıştır :D
Normalde öyle şeyler yapmam ama bunlara o kadar sinirlenmiştim ki anlatamam. Özellikle köye gittiğim zamanlarda her yerim kırmızı beneklerle doluyordu :D
O zaman sigara ve alkole başlıyorum rahat bıraksınlar beni 😂😂
Yok yok başlama sakın. Onlar daha zararlı. Zaten çok pahalılar xD
😂😂şaka şaka en nefret ettiğim ikilidir çok zararlı bir sağlıkçı olarak uzak duralım lütfen kamu spotu
:D Elbette uzak duralım. Sinek ısırmasını tercih ederim xD