Diyet & Beslenme Ara öğünüm nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor irmik çilek ve fıstıkGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin Ara öğünüm nasıl sizce? Cevapla En İyi Soruları Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Oo cidden menün güzelmiş. Fıstık sevmem onun dışındakileri severim. 1 0 Yorumla
Ghost7230 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnsan yiyor dimi bunu? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl evet niye Yorumla Ghost7230 +1 yıl Valla bilemedim ki. Kuş yemine benzettim bi an Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var irmik o diğerleri de gayet normal şeyler Yorumla Ghost7230 +1 yıl Niye normal bilgiler yemiyorsun? İrmik nedir ya. Mesela normal yemek dışında Salça Ekmek sürüp yiyebilirisn. Çocukluğumun vazgeçilmezi. Bu yaşta bile ara öğün olarak yerim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl çilek ve fıstık yanına kusmuk harika 1 1 Yorumla Soran +1 yıl jkzcnkzjcndskj irmik dsjfnsdjf irmik tatlısı o ksdjfsdfhdg Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 346 cevap paylaştı. Nasıl yiceksin bunu şimdi bi irmik bi çilek mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl bir irmik bir çilek bir fıstık jasnfddsjf Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ne kadar yorucu. Koy kaseye kaşıkla gitsin Yorumla Soran +1 yıl ben biraz cinsim öyle sevmiyorum Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Belli oluyor biraz. Afiyet olsun :) Yorumla Soran +1 yıl bu ne şimdi jsdfnjdf sevmiyorum öyle diye döv beni bir de bacım uğraşmayı seviyorum ben sen ye kaşık kaşık Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Est bacım herkesin zevki ayrı. Bişey demedim Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzel, afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl sağol Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Afiyet olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl gel beraber olsun Yorumla Krony +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 689 cevap paylaştı. Sağlıksız 1 8 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Jagras +1 yıl Çilek çok şekerli, fıstık aşırı yağlı, diğeride irmik helvasına benziyor, oda aşırı şekerli. Yorumla Soran +1 yıl irmik sütle yapıldı çok az şekerli çilekte ekşi fıstık için haklısın Yorumla Jagras +1 yıl Ulen göm gitsin :D Ciddiye alıyor birde :D Yorumla Soran +1 yıl gömüyorum zaten sfsanf Yorumla Jagras +1 yıl insan "al eccük de sana verem" der. Aç gözlü Yorumla Soran +1 yıl al eccük de sana verem derdim ama zaten eccük var skdsf Yorumla Jagras +1 yıl Teşekkür ederim düşünmen yeter. (ben dedikten sonra diyor nankör :D) Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Bi de salatalık koysaydın tam olurmuş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka salatalık tatlıyla Yorumla Enginn__ +1 yıl Seninkiler çok alakalı ya kanka Yorumla Soran +1 yıl irmik çilek fıstık gayet alakalı tatlıyla Yorumla
Oglancocuqu Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Canım çekti bak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yolluyorum hemen Yorumla Oglancocuqu +1 yıl Adres yaz ben gelirim Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 459 cevap paylaştı. cezbedici :) 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oo cidden menün güzelmiş. Fıstık sevmem onun dışındakileri severim.
İnsan yiyor dimi bunu?
evet niye
Valla bilemedim ki. Kuş yemine benzettim bi an
ne alakası var irmik o diğerleri de gayet normal şeyler
Niye normal bilgiler yemiyorsun? İrmik nedir ya. Mesela normal yemek dışında Salça Ekmek sürüp yiyebilirisn. Çocukluğumun vazgeçilmezi. Bu yaşta bile ara öğün olarak yerim
çilek ve fıstık yanına kusmuk harika
jkzcnkzjcndskj irmik dsjfnsdjf irmik tatlısı o ksdjfsdfhdg
Nasıl yiceksin bunu şimdi bi irmik bi çilek mi
bir irmik bir çilek bir fıstık jasnfddsjf
Ne kadar yorucu. Koy kaseye kaşıkla gitsin
ben biraz cinsim öyle sevmiyorum
Belli oluyor biraz. Afiyet olsun :)
bu ne şimdi jsdfnjdf sevmiyorum öyle diye döv beni bir de bacım uğraşmayı seviyorum ben sen ye kaşık kaşık
Est bacım herkesin zevki ayrı. Bişey demedim
Güzel, afiyet olsun
sağol
Afiyet olsun
gel beraber olsun
Teşekkür ederim
Sağlıksız
neden
Çilek çok şekerli, fıstık aşırı yağlı, diğeride irmik helvasına benziyor, oda aşırı şekerli.
irmik sütle yapıldı çok az şekerli çilekte ekşi fıstık için haklısın
Ulen göm gitsin :D Ciddiye alıyor birde :D
gömüyorum zaten sfsanf
insan "al eccük de sana verem" der. Aç gözlü
al eccük de sana verem derdim ama zaten eccük var skdsf
Teşekkür ederim düşünmen yeter. (ben dedikten sonra diyor nankör :D)
Bi de salatalık koysaydın tam olurmuş
ne alaka salatalık tatlıyla
Seninkiler çok alakalı ya kanka
irmik çilek fıstık gayet alakalı tatlıyla
Çok saçma bir kombinasyon
Sporcuyuz galiba.
Gayet iyi
İyi bayağı
Çok güzellllll
Çilekle fıstığı anladım da irmik ne alaka
Canım çekti bak
yolluyorum hemen