Çok güçsüzüm, yaşım 20 ama annem bile benden daha dinçtir. Merdiven çıkınca bile yaslanıp dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Çok çabuk nefes nefese kalıyorum bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor bacaklarım titriyor. Kansızlığım var doktıra da gittim ilaç da aldım ama düzelmiyor. Sürekli takviye kullanıyorum. Ben bu halden nasıl kurtulucam yaa
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05Tek ilacın D vutamini ve güneş Vücudunu dinç tutar yanında ćinko magnezyum vitamini de alırsan daha iyi olabilir iki vitamin de seni dinçleştirir
Senin sorunun kansızlık değil senin sorunun bagirsakta aynı sorunu olan 10 kişi gördüm hepside böyleydi. bunu kesinlikle araştır. Dr prof Mustafa erarslan bagirsak sorunu yazsan çıkar.
Öyle diyorsan bir bakayım, sağol
Çok yoruluyorsun kafanı kaldırcak halin yok
Evet ya, mesela temizlik yaparken bir kaç kere sileyim kolum titremeye başlıyor
Sen sık yemek yiyen bi insansın yemek ogununu azalt her gün vc çıkmıyorsun onu düzene sok gece yatarken en az 5 saat öncesinde yemek ye gece yeme. az su içiyorsun çok su iç hareketsiz de kalmışsın uzun süre sac dokulmende vardır senin
Evet saçlarım da aşırı dökülür.
Çok haklısın söylediğin her şey doğru
Evet doktora gidersin bi ton ilaç doker önüne fayda da göremezsin çünkü sistem seni iyileştirmek üzerine değil. para ve ilaç satma üzerine kurulmuş. Bi çok kişiye yardımcı oldum sağlık konusunda sanada olurum. megnazi calsine saf ( magnezyum oksit ) her eczanede bulursun hem mushil hem magnezyum takviyesi olarak kullanıyor al 2 günde bi kullan 1 aya hiç bisin kalmaz
Aidin Salih i biliyor musun
Bağırdığında ki diski birikirse vücudun o pis suyu cekip kana karıştırır o zaman toksinler damarlarını tıkar kanı zehirler yorgunluk bitkin ağrılar titremeler bundan olur.
Evet bildiğim bi çok şeyi ondan öğrendim 🙂
Magnezyum sülfat içiyorum ama düzenli değil, arada sırada
Magnezyum sülfat hafif kalır. onuda biliyorum
Bahsettiğin şeyleri az çok biliyordum ama halsizliğimi hiç bu sebeplere bağlamamıştım. Hep kansızlıktan olduğunu düşündüm
Kesinlikle yüzde 90 hastalığın sebebi bagirsak ve yemek içmekten geçer. Kanda toksin fazla olunca kanın akış hızı azalır kanda azalır. Tahminimce zayıf da bi insansın bunun sebebi de çok yiyip metabolizmayı hizlandirman fark ettimde kilolu insanlar az yiyorum diyor zayıf insanlar sık yiyorum diyor. insan sindirimini bi oğütücüye benzetelim ne kadar yem girerse makina o kadar hızlı çalışıyor ne kadar az girerse o kadar yavaş çalışıyor
Senin gibi birinş bulup prenses gibi yaşatmak istiyorum
Yemiyor musun
Yo gayet normal herkes gibi yerim
Mutsuz musun
Çok değil
Aşk hormonu yok galiba enerjin yükselmiyor
Sağlıksızım diyorum ne alakası var