Sırt Ağrısı Neden Olur?

Günümüzün en yaygın rahatsızlıklarından biridir. Sürekli telefona bakmak, kafa yerde gezmekten dolayı oluşan ağrıların başında geliyor. Kafa eğik bir şekilde uzun süre gezmek, boyun ve dolayısıyla sırt kaslarınızı aşırı derecede yorar. Hal böyle olunca vücut kendisini buna göre korumaya ve sağlama almak için değişim gösterir. Dik durmaya çalışmakta artık ağrı verici olabilir.
Ağrınız eğer omurga kemiğine de vuruyorsa, sorununuz ciddi boyutlara ulaşmış demektir. Bir ortopediye görünmeli ve postürünüzü düzeltmek için yoğun çaba göstermelisiniz.
Elinize sağlık çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Rica eder, sağlıklı günler dilerim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ağır şeyler taşımaktan olur ben evi çok temizlediğimde oluyor çok fazla eğiliyorum yeri supururken falan oturma şeklini degistir dik yürü birinden yardım alarak belini kütlet ya da sen tek başına kütlet koltuğun köşesine belini koy geri yaslan tak diye ses gelir sonrasında rahatlarsin
Farketmeden hep kambur oturuyorum ben ondan ağrır genelde belki sen de öyle yapıyorsundur
Ceyranda kalmış olabilir misin
Guzel ayaklı bir kadın cignese orayı var ya hıcbır seyın kalmaz hadi hadiii biliorum bn seni;);)
En İyi Erkek Görüşü