Arkadaşlar merhaba ben 1.60 boyunda ve 70 kiloyum en az 10kilo vermek istiyorum ama bunu diyetle beceremiyorum ya bu mide ameliyatlarına neye göre alınıyor bilen yazabilir mi rica etsem 🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de aynı ölçülerdeyim şu an seninle ama ameliyat olmayı hiç düşünmedim belli bir vki ölçüsü olunca yapıyorlar sanırım biz o sınırda değiliz diyet ve spor şart
Spor yapıyorum ama yemek benim olmazsa olmazım ya sadece hastayken falan yiyemiyorum cok seviyorum yemeği diyet asla yapamıyorum sizin nasıl duruyor vücudunuz kilolu mu normal gibimi
Ben de yemekten vazgeçemiyorum aynı senin gibiyim hasta olduğumda filan anca verirsem veriyorum ama ben de insülin direnci vardı pcos hastası olduğumdan aşırı acıkmalarım da o yüzdendi bazıları en azından bir ara ilaç kullandım 61 e kadar düştüm sonra ilaç bitince kontrole gitmedim ama fayda görmüştüm doğrusu
Ne ilacıydı acaba
İnsülin direncini kıran bir ilaç metformin etki maddesi ama reçetesiz alamazsın
Teşekkür ederim. Siz hic istiyor musunuz peki kilo vermeyi bu kilo rahatsız ediyor mu ya ya da ben mi cok takıyorum bilmiyorum. Basenlerim ve hafif göbeğim var cidden cok rahatsız oluyorum ama çare de bulamıyorum daha doğrusu yapamıyorum
İstiyorum tabi ama bir çabam yok artık saldım sürekli al ver al ver yazın 5 10 kilo veriyorsam kışın hepsini geri alıyorum kışın okul için şehir değiştiriyorum tek kalınca yemek yapmıyorum dışardan söylüyorum o yüzden hem sağlığım gidiyor hem de kilo alıyorum ama bıktım gerçekten bu kilo problemi insanı zihinsel anlamda da çok yoruyor diyet yapmıyorum ama diyet yapmış gibi yoruluyorum sürekli ne yapsam ne yesem ne yemesem bunu şimdi niye yedim ki vs gibi şu an istediğimi de yiyorum kiloluyum ben diyip kabullendim
Ay vallahi bende öyleyim hep bi suçluluk hissi. 22 yaşındayım bu yaşta bu kadar kilo ne diyorum kendi kendime bir de eşim de bana diyor ver biraz diye cok utanıyorum o oyle derken yemek bile yiyelim gelmiyor onun yanında uzakta kalıyor Şu an yokken yiyorum tabi
Off çok kötü bir psikoloji vallahi benim sevgilim tek kelime etmezdi hiçbir kötü şey hissettirmezdi ben ona rağmen kendimi bazen kötü hissederdim yanında yemek yiyince bir de o az yerdi benim karnım aç yemek istiyorum filan ay çok zor vallahi ama sende de böyle aşırı acıkma halleri vs varsa bir doktora git belki bu yemelerinin sebebi başka bir şeye bağlıdır
Benimki psikolojik ya burada aşırı stresliyim herseyden uzağım ailem arkadaşlarım herkesten. Hakkari’ye geldim kısacası İstanbul’dan eşim tsk da çalışıyor bende burada boyle yalniz kalınca yemeğe vurdum kendimi tek mutlu olduğum şey maalesef
Anlıyorum seni ben de okul stresinden dolayı bu kilolara çıktım o da bu sene ilk defa 70 i geçtim yani bir de sınav senemde böyle olmuştum o da çok etkiliyor sana tavsiyem bir rutin oluşturmaya çalış derim her gün kalk evinin işini yap komşularınla arkadaşlarınla görüş akşamları yürüyüş yap bir de gece yemek yeme en azından kilo alman durur sonra belki kafanı toparlarsın diyet ve sporu da eklersin hayatına güzel olur ben şu an bunu uygulamaya çalışıyorum 1 kilo verdim çok az ama hiç yoktan iyidir bir de şu an anne yemekleriyle sağlıklı besleniyorum onun da etkisi var tabi 😊
Mide ameliyatı yapmazlar seni cok kilolu olmalısın onu yapmak icin, o kiloyu kendi iradenle verirsin
Valla cok iradesizim başlıyorum sürekli yarım kalıyor en fazla 68e indim daha da yok
Yaparsın cok asırı kilolu değilsn kafana takma verirsin zamanla
İnşallah ya
Ona mide ameliyati olmaz ki o cok kilolular icin oluyor
Ya ben baska türlü veremiyorum kilo ya
Napicam bilmiyorum
Umarim verirsin🙏
Ne kadar yavas metobolizman olursa olsun iradenle sporla duzenli beslenmeyle 3 ay icerisinde istedigin gibi olursun bence
Ya gerçekten mi ya
Ya insallah veririm ama burada tek olduğum icin sürekli ama sürekli elime birseyler alasim geliyor pilav sütlaç genelde her hafta yapıyorum insallah bırakırım ya
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!