Sağlık Kaç kilo duruyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Boyum 164 kaç kilo duruyorum Ve kaç kilo olursam zayıf olabilirim Güncellemeler+1 yıl Az önce tartıldım 59.2 yin Güncellemeler+1 yıl Pardon 59.8 Kaç kilo duruyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Balık etli hoş duruyorsun ama istersen shopla biraz zayıflatabilirim eğer görsel atarsan bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır saçma şeyleri sevmem ne isem oyum Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Spora başlaman lazım. Öyle haybeye kilo vermen seni kurtarmaz 0 0 Yorumla
Umutsuzzzluk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Zayıfsın zaten görünene göre neden daha da zayıflamak istiyosun ki 0 0 Yorumla
bilinmeyenşahıs00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence normqlsin ya hatların da kötü degil bi spora baslasan yeter 0 1 Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl İyi işte 59.8 super Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kain değiliz bacım söyle bizde ona göre şu kadar daha kilo ver diyelim dimi ama 0 0 Yorumla
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 62 65 arası diyebilirim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 62 ama 60 olmuşumdur bir kaç gündür bir şey yemiyorum doğru dürüst hızlı kilo verebiliyorum zaten hep 59-62 arası gidip geliyorum Yorumla Lordofthe +1 yıl Çok kötü durmuyorsun ama biraz sporve diyetle istediğin kiloya inersin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama öyle düzen kuramıyorum hayatımda hiçbir şeyi düzene sıkamıyorum mecbur sağlıksız yoldan yemeyerek vereceğim Yorumla Lordofthe +1 yıl Yemeyerek vermek yerine yiyerek de kilo verebilirsin Yorumla Lordofthe +1 yıl Bugün ne yaptın da kilo verdin :) Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey noodle yedim ve redbull içtim Yorumla Lordofthe +1 yıl Nasıl kilo verdin o zaman? Yorumla Soran +1 yıl Zaten normal kilom bu sadece çok yediğim zamanlar 62 falan oluyorum Yorumla Lordofthe +1 yıl O zaman birkaç kilo versen tamamen ideal kiloda olursun Yorumla Soran +1 yıl Evet 10 vermeyi düşünüyorum tamamen zayıf görünmek için teşekkür ederim Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 63 kilo kirvem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir Eksi Yorumla Eren2653 +1 yıl Bildim sayılır Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 70 gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla
DünyayıSevenBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 70 civarı bence, o kadar kilolu durmuyorsun ama 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. 60 falan 0 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 54 olabılır mı? 0 1 Yorumla AkrepDunyası +1 yıl bu fotoyu burası ıcın cekmedın ama :) Yorumla
Odiana Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 62 kilo 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet dogru Yorumla hafif_meraklı +1 yıl 😳 62 misin cidden ben 53 kiloyum millete 62 bile zayıf geliyorsa heralde ben iyice sıska gelirim üstelik erkeğim ve yaşım 25 Yorumla Soran +1 yıl Boyuna bağlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Balık etli hoş duruyorsun ama istersen shopla biraz zayıflatabilirim eğer görsel atarsan bana
Hayır saçma şeyleri sevmem ne isem oyum
Spora başlaman lazım. Öyle haybeye kilo vermen seni kurtarmaz
Zayıfsın zaten görünene göre neden daha da zayıflamak istiyosun ki
Bence normqlsin ya hatların da kötü degil bi spora baslasan yeter
İyi işte 59.8 super
Kain değiliz bacım söyle bizde ona göre şu kadar daha kilo ver diyelim dimi ama
62 65 arası diyebilirim
62 ama 60 olmuşumdur bir kaç gündür bir şey yemiyorum doğru dürüst hızlı kilo verebiliyorum zaten hep 59-62 arası gidip geliyorum
Çok kötü durmuyorsun ama biraz sporve diyetle istediğin kiloya inersin
Teşekkürler ama öyle düzen kuramıyorum hayatımda hiçbir şeyi düzene sıkamıyorum mecbur sağlıksız yoldan yemeyerek vereceğim
Yemeyerek vermek yerine yiyerek de kilo verebilirsin
Bugün ne yaptın da kilo verdin :)
Hiçbir şey noodle yedim ve redbull içtim
Nasıl kilo verdin o zaman?
Zaten normal kilom bu sadece çok yediğim zamanlar 62 falan oluyorum
O zaman birkaç kilo versen tamamen ideal kiloda olursun
Evet 10 vermeyi düşünüyorum tamamen zayıf görünmek için teşekkür ederim
Zayıf sayılırsın zaten
63 kilo kirvem
Bir Eksi
Bildim sayılır
70 gibi
Ciddi misin
58 falan
Böyle iyisin.
Erkek sandım ilkinde 😅😅
60 65 arasi
fena değilsiniz
70 civarı bence, o kadar kilolu durmuyorsun ama
65 gibisin 60 ol
54 veya 55 sin
58-60
50 kg
60 falan
66 knk
Zayıf
58 falan
Elli
54 olabılır mı?
bu fotoyu burası ıcın cekmedın ama :)
56 falan
Çok kilolu durmuyorsun aslında hoş bir vücudun var
Kav sevgilin oldu
55 olabilir
62 kilo
Evet dogru
😳 62 misin cidden ben 53 kiloyum millete 62 bile zayıf geliyorsa heralde ben iyice sıska gelirim üstelik erkeğim ve yaşım 25
Boyuna bağlı
50 falan
57..
62 gibi