Güncellemeler
+1 yıl
Tuvalette akıntım oldu ama uyandığımda olmadı sonuçta bir şey hissetmedim tuvalette tabi bir saat sonra gittim ama
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar uykumda rüyalandığımı hissettim uyandığımda hissedip hissetmediğimi hatırlamıyorum ama iç çamaşırımda en ufak bir leke yok. Acaba gusül gerekir mi? Daha dün yıkandım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
duş günlük alınır özellikle yaz geldi. yıkanmaktan neden üşeniyorsunuz. duş almak 5 dakika yahu
daha dün aldım annem sorarsa ne dicem
Yahu terledim duş aldım de. Duş günlük alınır. Bunun kotası olmaz ki
Gerekmiyor olsa bile sen bir daha yıkan havalar sıcaktır bir şey olmamışsa bile terlemişsindir
Bir şey olmaz ya takma kafaya. Rüyayı hatırlıyor musun
Burada bari ekmeğinin peşinde koşma
Ne alaka kızım ya? Rüyayı hatırlamıyorsan bir şey yoktur diyecektim. Önyargılı pislik
Ya yürü git
Seninle mi uğraşacağım. Tipe bak
Fotom yok güzel hakaret et bari beceriksiz hadi yallah
Sence ben bunu dış görünüş için mi dedim?
Hiçbir sorunum yok sen bakmayı bilmiyorsun
Neden böylesin? En ufak şeyde pençelerini geçiriyorsun
Leke yoksa gerek yok
Acaba uyandığımda hissettim mi bilmiyorum ama kasığım ağrıyor
Islaklık yoksa gerek yok.. ona bakarsan bizde nerdeyse her sabah eriksiyon halde uyanıyoruz
Islaklık yoksa gerek yok
Yok ıslaklık yok
O zaman gerek yok uzun zamandır birşeyler yapmamışsın belli
Cinsellikten korkan bir olarak evet yapmıyorum
T a k ip edermisin bir
Yok teşekkürler
Merak etme biriey olmaz güvenebilirsin
Peki ama neden korkuyosun
Ben aslında okb hastasıyım hiç korkum yoktu sonra kitapta birilerinin ilişkiye girdiğiyle alakalı bir sahne vardı ondan sonra korkmaya başladım. Kız evliyken başka bir adamla beraber oluyordu. Benim uyku problemim var ben korkularımı hep uykuya bağlarım. Acaba bunu yaparsan uyuyabilir miyim yoksa uyuyamaz mıyım gibi. Bundan sonra aklıma geldi dedim ki acaba kendimi tatmin etsem uyuyabilir miyim yok uyuyamam sonra korkularım başladı. Diğer korkularımı atlattım ama bu korkumu atlatamadım. İlacımı bırakma aşamasındayım ailem de istiyor bırakmamı. Bu korkuyu yenemiyorum. Tabii tatmin olunca uyuduğum zamanlar kendime söylüyorum bak alakası yok diye ama yine de korkuyorum
Korkacak hiçbir şey yok aslında sadece kafanda kuruntu yapıyorsun lütfen ta k ip edermisin
Ettim
Sen gene de tehlikeye atma müslüman mübarek
Gerekmez tabiki
Tam bir saat sonra tuvalete gittim tabi akıntım oldu ama gerekmez yani sonuçta bir şey hissetmedim
evet gerekmez :)
Tamam teşekkür ederim 🙏
leke yoksa sorun yok bence
Yok leke yok
Rüya görmüşsün iste
Yani acaba uyandığımda hissettim mi bilmiyorum bu konuda çok korkuyorum. Kasığım ağeıyor
Leke yok sonuçta
Yıkan bir daha