Şöyle söyleyeyim sevgilin seni beğendiği gibi yapmaya çalışmıyor bence fazla kilonun sağlıklı olmadığı için söylüyordur. Sen kendine göre balık etli olabilirsin ama sevgilin öyle dediğine göre değilsindir. Seni beğenmediği için ve kötü anlamda söylediğini düşünmüyorum yani sevdiği kadını sağlıklı görmek istiyordur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa aslinda bu tur seylere eskiden olsa kizardim ama artik anlayis gosterebiliyorum. Sevgililer birbirine saka yapabilmeli, begenmedigi konulari dile getirebilmeli bu konulardan rahatsiz olmak yerine acikca konusmanizda fayda var. Ben olsam sorarim kilomdan rahatsiz misin diye. Benim esim kilo aldi baya ve cok seviyorum onu ama zayiflamasini istiyorum cunku nefes alisverisi degisti adamin. Gece horluyor. Ben onu uyarabilmeliyim mesela ayni sekilde o da beni uyarmali bunlar trip atilacak, kizilacak seyler degil diye dusunuyorum. Olaylari abartmadan, pozitif tarafindan bakarak ilerlemek en iyisi. Milletce negatife daha acigiz gibi
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bana bu şekilde bir imada bulunan sevgiliye diyeceğim şey bellidir: "Dışarıda da bir sürü zayıf kadın var !" Buyursun kendisine onlardan bir tane sevgili yapsın. Böyle bir dünya yok. Başta herkes herkesi görerek sevdi ve beğendi. Kilom benim için bir sağlık sorunu teşkil ediyorsa vermesini bilirim. Kilo vermeme engel bir sağlık sorunum varsa ya da ben kendimi böyle seviyorsam da beni ben olduğum için sevecek biriyle olurum.
00 Yorumla
Biraz balık etli olsan öyle söylemez bence, kilolu kategorisinde olabilirsin.
Ayrıca olay seni beğenmeme durumu değil de sağlık ile ilgili de olabilir, yani fazla kilo sağlıksız olduğu için kilo vermeni istiyor da olabilir, sağlıklı ol diye.
Seni beğenmiyor olsaydı zaten sevgilin olmazdı büyük ihtimalle.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılOna şu şarkıyı gönder / Meghan Trainor - All About That Bass
Türkçe sözleri,Evet, yeterince açık, 2 beden değilim
Ama sallayabilirim, sallayabilirim sanki yapmam gerekliymiş gibi
Çünkü bende bütün oğlanların istediği "bum bum''dan var
Ve bütün doğru ıvır zıvırlar bütün doğru yerlerde
Magazini gördüm, fotoşopla uğraşıyorlar
Biliyoruz bu haltın gerçek olmadığını
Hadi artık, kes şunu
Eğer güzelliğin varsa, sadece ortaya çıkar onu
Çünkü her kısmın mükemmel
Tepeden tırnağa
Evet, annem bana kilonla çok ilgilenme dedi
Erkekler geceleri etine dolgun ister
Biliyorsun silikon barbie bebek gibi duramam
Yani eğer öyleysen
Pekala devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar sizi beğenmek zorunda değil. Özellikle kiloluysanız. Bu sizin tembel, bencil, düşüncesiz, iradesiz, pilansız... hatta ve hatttaa Geleceğe yönelik hayallerinizin olmayışını gösterir.
Yani tedavi edilemeyen hastalıklar ve doğuştan olanlar dışında bir mazeretiniz bulunamaz.
İnsanlar bunu istedikleri gibi de eleştirebilir. Sonuçta "tembel, bencil, düşüncesiz, iradesiz, pilansız" bir çok kötü yönünüz olduğunu iafe eden ve bizzat somut bir şekilde kanıtlayan bilimsel veridir kilonuz
00 Yorumla
+1 yılFazla kilolarından dolayı seni beğenmiyorsa ayrılabilir. Kimse kimse için kilo vermek veya almak zorunda değil.
30 YorumlaAbi ne var dediyse adam iç güzellik olarak seni seviyor ama fiziken değişmen için seni gazlamaya çalışıyor olabilir. Neymiş efendim birisi bir başka birisi için degişmej zorunda değilmiş. Adam belki daha fit seviyor ve seni gazlamaya çalıştı. canım saçma triplere girmesin millet sana demiyorum yorumlarda ki hıyartolara diyorum.
10 YorumlaHayatım senin o sevgilinin aklını s*kiyim gönderme yapıyor sana bildiğin zayifla diyor yani. Bak şimdi sağlık açısından kolon fazlaysa zayifla zaten buna bişey diyemem ama dış görünüş olarak kötü duruyorsa begenmiyorsan kendini yine zayifla ama dersen ki hee ben halimden memnunum o zaman gerisini s*ktiret hem kilolu kizlar daha tatlı oluyor tombul tombul yanaklı takma yani.
00 YorumlaKilolu olmak sağlıklı değil tabiki ama üslubu farklı olmuş biraz. Bence onun için değil kendin için degisebilirsin. boş ver bu vücut olumlaması yapanları yaş geçtikçe vermek zorlaşır. Bence senin için başlangıç olabilir. Sevgilinde yardım eder belki. Lütfen dediklerime kırılma güzel ve sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum ☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılBu konuda gönderme yapılmasına da açık açık teklifte bulunulmasına da tahammülüm yok. Hormonlarım dengesiz ve evlenmeden düzene girmiyor. Yedikleri yüzünden şişman bir insanın da zaten kilosuyla ilgili yorum duymakla düzelecek hali yok. Düzeltebilseydi emin olun kendisi için düzeltirdi. İnsanları oldukları kişi için incitmeyin. Oldukları hali sevemiyorsanız da değiştireceğim umuduyla ilişkiye girmeyin kimse değişmek için sizin sihirli dokunuşunuzu beklemiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Hormonları yüzünden kilolu olanlara lafım yok tabiki onlar istedikleri için böyleler ama boğazını tutamayıp ayı gibi yiyen kızlar kilosu yüzünden laf duyunca üzülmesine ayar oluyorum. Zayıflamak onun elinde tutsun boğazını yemesin. Kendi keyfinden her şeyi yiyipte sonra kilosu yüzünden üzülmesin bi zahmet. Biz boşuna mı fitness yapıp beslenmemize dikkat ediyoruz?
- +1 yıl
Başka ne için söyleyecek sence?
Laf sohbet olsun diye mi?
Demek ki adam güzelce senin zayıf olmanı istiyor öyle beğeniyor,
sende git diyetisyene.
Tamam insanlar sizi olduğu gibi beğenmeli fakat örnek veriyorum,
bakımsız birisin diye sevgilin git duş al dese "ayy beni olduğum gibi kabul etmiyor" demeyin.00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 369 cevap paylaştı. Adam iyiliğini düşünmüş. Kilolu kadınların mutsuz depresif olduğunu doktorlar da söylüyor. Sorunlu kadın huzursuz olur eşini de mutlu edemez. Beldeki yağlar kalp damar hastalığın sebebi
Dünyadaki kadınlar boşuna mı spor, diyet yapıyor?
Türkiye'de şişman kadınlar balık etliyim diyor. Halbuki Sardalya, Golden Basslet, hamsi gibi ponçik-tatlı balıklar da var
20 Yorumla
+1 yılO erkek körmüş ben balıketli kız ararım karşıma zayıf çıkar madem zayıf seviyor bana yazanlardan bir tanesini paslayayım ona sende bana gel son çare bu😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilin seni sevdiği icin rencide etmeden seni diyete yönlendirmek istemiş benim eski sevgilim bana neler neler diyordu beni sevmediği için alay hakaret vs
02 Yorumla- +1 yıl
Benim yanında gezdirmek istemediğini vs hatta beni sevmedigini söyledi yani zaten sevmeyen insanın gözüne bakınca anlaşılıyor neyse o zaman çok küçüktüm şimdi görse kafasını duvara vurur
Onun için değil de kendin için iyi olanı yap tanıdığı birisi varsa da faydalan yani trip atarsan bu gerçek hep olacak sadece sevgilin olmayacak hayatında
00 Yorumla
+1 yılTanıştığınızdan beri zaten aynı kiloda iseniz biraz dozu aşan bir ifade olmuş... Yok şayet tanıştığınızdan bu tarafa ani ve fazla bir kilo artışı olduysa sizi üstü kapalı uyarmış... Fakat şurası bir gerçek ki daha nazik ve kibar bir üslup seçilebilirdi tabi ki..
00 Yorumla
+1 yılSana biraz gönderme yapmış olabilir ama konuşmanın tam olarak başını veya sonunu bilmiyorum hani yorum yapamam belki konu içersinde diyetisyenlikle ilgili kilo falan geçerdir o normal
00 YorumlaKimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin, sen kendini böyle beğeniyorsan baskalarının bu konu hakkında bir fikir beyan etmelerine gerek yok, dört dörtlük olmak zorunda değilsin. Bunu ona anlat.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam durup durup çükünün küçük olduğunu ima ederim moral öyle bozulmaz böyle bozulur 💪🏼 Arada karşılıklı saygı olmalı
00 YorumlaKimse için kilo vermek zorunda değilsin amaa bence böyle şeylerden utanmamalısın. Açık açık herşeyi konuşup, anlatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak neden bahsediyordunuz durup dururken dememiştir herhalde bunu tam detay verseydin bişey söyleyebilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe ne var işte kibar yoldan söylemiş. Bence git diyetisyen indirim falan yapıyorsa. Ben olsam alınmazdım. Hem biri uyarmayınca insan farkında olmadan kendisi kilo alıyor sonra pişman olsanda geç oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKilonu bahane ederek yol arıyorsa biletini al gönder. seven kişi seni her halinle kabul eder kiloymuş oymuş buymuş dayatma yapmaz
00 Yorumla
+1 yılKilo konusı olmadan böyle bişey dediyse..
Muhtemel kilo vermeni istiyor!
Bunun kararını o vermicek!!! Siz vericeksiniz!00 Yorumla
+1 yılSeven insan bence herhaliyle sevmeli. Onun ne demesiyle ilgilenme sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle ol
00 YorumlaKanka işin zor skjsmdjdldjldm bence kilo vermeye bak yoksa sıkıntı rahatsız olmuş kilolarından bilgin olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım diyetisyen var😂
- +1 yıl
Bu yorumu yeni gördüm bak bildirim gelmiyor hiç birşeyin😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım kilo vermeni tavsiye etmiş. Her halinle beğenmesini beklerdim şahsen ama belkide seni sevdiği içinde böyle uyarmak istemiş olabilir. Direkt terk de edebilirdi, malûm günümüzde çok kalpsiz insanlar var
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık açısından sorun teşkil edecek kadar obez değilseniz bence bu şekilde bir teklifle gelmesi saçma. Keyifli günler.
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir sebepten diyetisyen lafını ağzına alacak değil herhalde
10 Yorumla
+1 yılevet :( keşke demeseydi. balık etli candır. zayıfı napacan kuru tahta :D
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 343 cevap paylaştı. maalesef o yüzden söylemiş efendim.. Keşke fiziğe değilde size değer verseymiş
00 Yorumla
+1 yılOlabiliriz evet enazindan sana emek veriyor zayıflamanı istemesi kötü bir şey değil.
00 YorumlaEvet sence başka neden söyleyebilir. O yüzden tabi ki
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kiloluyum ama ben de hipotroidi var, yeni öğrendim, ilaca başladım, sen de bir sağlık kontrolünden geç istersen, ama başkası değil kendini nasıl beğeniyorsan ve seviyorsan öyle ol
00 Yorumla
+1 yılNeden öyle düşünüp alınasınız ki
Sağlığınız için de diyor olabilir00 Yorumlainanın kalbi güzel temiz olsun dış değil ay kız hemen günah alma peki öyle dememiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla kilon var demiş , seni olduğun gibi sevmiyor kabul etmiyor, ayrıl terk et onu Ahmak herif.
Sen hiç kimse için kilo vermemelisin. Eğer istersen sadece kendin için vermelisin.
00 YorumlaSen de sor ismini git ona fazla kilon varsa o sana yardımcı olur.☺
Sana hayatında mutluluklar ❤00 Yorumla
+1 yılEvet, o yüzden olabilir. Balık etliysen zayıflaman iyi olur. Zayıf kadınlar daha güzeldir.
00 Yorumla
+1 yılParam var yiyorum köpe. K seninde olsun sende ye de😂
00 YorumlaKilo guzel bisey degil ama ayni ozeni oda kendine gostrricekmi ona bak
00 YorumlaKibar davranış en azından
Tamam tanıştirmalsn o zaman demelisin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet senin kadar aklim var beynsiiz deseydin ben istesem doktor bulurum sana kalmadim keko deseydin şu türk milletinin isgüzarligi alayinin himinaaa...
00 Yorumla
+1 yılNe güzel biraz diyet yap diyor sana, ben mesela tombis sevmem bunu üstüne basa basa söylerim :))
03 Yorumla- +1 yıl
Yani düzelmiyormu ben valla kendime çok önem veririm bu konuda kilo bana ters
onun demesinden önce senin bunu düşünmen gerekiyordu
00 Yorumla
+1 yılUlan her kiz sevgili buluyor bakimsiz sisko cuce ama erkekler hep sap boyle adaletin aw
020 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bak sisko kisa cirkin kizlarin bile sevgilisi var surekli soru soruyorlar
- +1 yıl
Hahahahaahahahaah
- +1 yıl
Ne guluyon yalan mi 182 boyunda normal ortalama yuzumuz olup yalnizligi haketmedik
- +1 yıl
Ne alaka aw slagi ben cok durust cok ahlakli oldum da ne oldu elin kekolarina verdiniz igre nc sizsiniz mk beni bu hale getiren sizsiniz simdi kaybol
- +1 yıl
Ama kadinlara zarar vermem fakat karsimda bi kadina bir sey yapilsin asla yardim etmem dusman kazandiniz olan size oluyor her turlu soylim
- +1 yıl
Ben cok efendi durusttum zihniyetimde bi problem yok sizde problem beni yalniz birakip uzdugunuz icin
- +1 yıl
Zaten nazar degdi o yuzden degisti disim aw nazari ama travmalarimi duzeltirsem kole olacaksiniz kole
- +1 yıl
Hicbir kiz deger vermediyse koyarim
- +1 yıl
Cok guzel davrandigimda oldu ama sonuc 0
- +1 yıl
Oldugum gibi gorundugum icin kaybediyorum biliyorum o pcler gibi iki yuzlu olsaydim coktan sevgilim olurdu
- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
Yoo cok var agzim laf yapmiyor durusttum ben
- +1 yıl
Oz guven yok realde utangacim ama bu sorun degil kizlarin bakisi olumsuz bazilari iyi baksada benjm gidip konuscak halim yok kendileri gelmemeliler
- +1 yıl
Gelmeliler*
- Diyet & Beslenme konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılAbi saçmalamasın tepki göster ve o istiyor diye kilo verme
00 Yorumla
+1 yılHemen niye kötü düşünüyorsunuz?
Ama her ihtimalde olabilir
00 Yorumla
+1 yılBoş ver takma kafana, bence balık etli olmak daha iyi.
00 Yorumlafotoda gülmüşsün ama demek ki şişman olmak hoşuna gidiyor
00 Yorumla
+1 yılGonderme yapacağına tavsiye ediyosa direk söylesin nedir imalar boyle aman
00 YorumlaBebeğim ben 15 yaşında 74 kiloyum boyum da 164 kimseyi ilgilendirmez benim kilolu olmam sende böyle düşün. O öyle dediyse ver ağzının payını "Ne demeye çalışıyon be sen?" de.
06 YorumlaBu erkeklerde ne dış görünüş merkalisi güzellik geçici yaşlanınca terk mi edecek yani seni uzak dur ayrıl derim
10 Yorumla
+1 yılDemek ki var senin kilon ki üzerine de alınmışsın
00 Yorumla
+1 yılBende balıketliyim ve böyle herkes cok begeniyorrr
10 YorumlaAynen onu demek istemiş çok yazık ayıp bi kza öyle denmez
00 Yorumla
+1 yılbence sevgilin kadindan anlamoyor laf aramizda kololu kadin candir
00 Yorumlaknk spor her daim şart ya dengeli beslenmede
00 Yorumla
+1 yılKendine 2 sandalye çek ve otur anlaticam sana 🤣🤣🤣
00 YorumlaVay şero param var yiyirum seninde olsun sende ye de askm
00 YorumlaBen de bu yüzden şu an da diyetteyim aynı tepki ile bende karşılaştım.
03 Yorumla
+1 yılEvet gönderme yapıyor ama bence direkt yüzüne vurmadan böyle yapması daha iyi
00 Yorumla
+1 yılmaalesef seni boyle sevmiyo siskosun diye gitmessen ayrilir
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler