Arkadaşlar merhaba, Lütfen uzun diye bakıp geçmeyin!!!
Benzer durumu yaşayanınız var mı bilmiyorum fakat çok endişeliyim. Hayatımda İlk kez makatımdan kan geldi tabi karnımın sol üst tarafına bastırınca, hareket edince, su bile içince inanılmaz bi ağrı oluşuyor. Sol üst karın etim öylesine agrıyor ki sanki defalarca karın etime yumruk atılmış gibi… ve karnımda anlamsız bir şişlik beraberinde.. hemoroid (basur) olduğunu düşünmüyorum, çünkü tuvalete çıkmakta şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum. Makat kanamam 5 gün sürdü sonrasında regl kanamam başladı yoğun bir şekilde hem de henüz 17 gün önce regl olmama rağmen.. yani bayağı bir erken.. makat kanamamın devam edip etmediğini bilemiyorum reglden dolayı fakat çok endişeleniyorum bilginiz veya buna benzer yaşadığınız durum varsa aydınlatın çok rica ediyorum.
bu arada randevu almak için 182 yi aradım fakat hiç bir şekilde randevu verilmedi, malum son zamanların en büyük sorunu… 😔 özele de gitmek için şuanda yeterli maddi imkanım yok. O yüzden buradan bir sorayım ufaktan belki bir şeyler çıkar belki dedim.
teşekkür ederim şimdiden…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer