Tatlım en büyük örneği benim müzik öğretmenim herkese onu anlatıyorum ama cinlerle evleniliyormuş güzel kızlarla cin evleniyormuş diye biliyorum kendini okutturmalısın
Onun ki seninkinden daha fazlaydı yüzüğünün altında vardı sonra elinin içinde parmaklarına kadar kınaydı aynı kına gibi kokuyormuş zaten gece bir şey gördünüz mü demiştim hatırlamıyorum ne gördüğümü demişti
Güzel kadınlara musallat oluyormuş cinler falan dedi işte cinlerin evliliğine şahit olmuşsun düğününe gitmişsin falan filan diyorlar ama daha olmadı bilmiyorum okutunca 2 güne geçti bazen şeyden de kaynaklınıyor regl dönemin yaklaştığında falan olabiliyor bu tarz şeyler ama sen yine de kendini okut
Tinea Nigra uykuda kına yakılması olarak da halk arasında dillendirilmektedir. Bu enfeksiyon avucun içerisinde ve genellikle ayak altında ağrı veya yanmaya sebep olmayan koyu renkli lekelere neden olur. Enfeksiyon genelde kahverengi veya siyah lekelerle kendini gösterir. Bazen boyun ve gövde gibi vücudun diğer bölgeleri de etkilenebilir. Enfeksiyon ciltte siyah veya kahverengi bir lekeye neden olur. Ciltte kozmetik olarak kötü bir görüntü dışında Tinea Nigra genellikle zararsız bir durumdur.