Diyelim ki sizinle evlenirken zayıftı fakat evlendikten sonra aşırı şişmanladı. Bu durumda ne yapardınız?

Diyelim ki sizinle evlenirken zayıftı fakat evlendikten sonra aşırı şişmanladı. Bu durumda ne yapardınız?

Kilo, alınıp verilebilir bir durum. Böyle bir sebepten bırakmam tabi ki. Hamilelik sonrasında ister istemez kilo alacağı için, destek olmak lazım her zaman.
asla öyle bir şey yapmam ama ben evliliğime saygı duyan birisiyim. Eşime iyi gözükmek için spor yaparım düzenli beslenirim aynı şeyi de beklerim buna rağmen kilo alıyorsa hiç sorun değil
Cevap
12Cevap
Hayır elbette bırakmam. Ama sağlığı için vermesine yardımcı olurdum.
Bırakmazdım
Kilo alamaz çünkü ben müdagale ederim tüm hormonaal testeleri vitaminleri dğyeti alması gereken takvşyelerle ilgilenicegim benim eşimin kilo ihtimalimsadece dogum yaptıgında falan olur ❤️
Esim kilo almaz ben surekli spor yuruyus yapan brym gelmese benle agzina terlikle vururum gelir fit biscolata olur😻
Evet hemen anında ilk önce aldatır sonra terk ederim ndjdjx
Bırakmam kilo alınıp verilebilir birlikte diyet spor yaparak kilo veririz
Bırakmam kilo vermesini sağlarım bunlar basit şeyler
Kendini salmış bilerek kilo almışsa bırakmayı düşünürdüm.
Kızlar Bir Adım Öne hayir boyle bisey icın ayrilinir mi
Hayir birakmazdim kilo alınır verilir kalıcı bir şey değil
hayır insanlar robot değil kilo alabilir zayiflayabilir
Bırakmak filan olmaz ama zayıflamasına yardımcı olur onu teşvik ederdim
benim eşim vardı hamilelikten sonra kilo veremedi şu an morbid obez oldu vermeye çalışıyor fakat yapamıyor üzülmesin diye çok güzel göbeğin var diyorum göbeği 138 santim göbeği için yeni oda yaptırdım birlikte yatmak imkansız ama hala seviyom
sağlık sorunu yoksa vermemesi için bi sebepte yoktur
Güzəl soru mən əşimin zayıflaması əçin ona dəstəx vərərəm
Kilo alınıp verilir sorun edilecek bir durum değil karakteri ve duyguları değişmesin
Göbek sevmiyorum erimeli o göbek 😀
Şişmanlama gibi bir şansı yok 😈
Evet bu yüzden aldatıyorum zaten
esiniz mi kilo aldi bi kola alsi diye nasil aldatiyosunuz ya konusmadinizmi yemesine icmesine dikkat etsin
Sağlığı için endişelenirdim
Bırakırsa bozuşuruz
Bırakılmaz
Hayır Asla
Bırakırsa döverim
az öğün yedirtirim
Boşanma sebebi net
Birlikte diyete girerdim
bırakmam
Bırakmam
verir problem değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?