sağlık polikliniginde 19 yasında cocuk sünnet icin gelmis. benden büyük duruyor valla. gelen gecende ona bakıyor. bildigin gömlek giymis sadece sünnetlik cocuk gibi. rezilliğin bu kadarı. siz görseniz ne tepki verirsiniz:D
Cevabın nedir?
Bayan yorumcuların altına hep aynı cevabı atmışsın , kız arkadaşım gördü yorum yaptı sinirlendim uyarılmıştı vs vs vs. Tekerleme gibi mi kekeme gibi mi belli değil
Baylara da hiç cevap vermemişsin benzer şekilde...
Ancak birkaç imkansız var. İlki , ameliyat hazırlama odası her şekilde sterildir, öyle kapıyı iten giremez 3 kademeli ve kilitlidir. Bu ameliyathane girişi de değildir. Kız arkadaşın doktor ya da hemşire de olsa bu hazırlanma aşamasında göremez. Masada da görmelerinin anlamı yok. İkincisi , sünnet gömleği dediğin şey ameliyat gömleğidir, sterilizasyon kuralıdır. Üçüncüsü , cesaret iğnesi denen bir ilaç yapılır , bunun anlamı sinirlerin öyle cevaplar verememesidir, dolayısı ile steril ortama giremeyecek olan sen ve kız arkadaşının dikilen bir şey görmesi mümkün değildir. Başka sivil kızlarda giremez , nedense burada hemşir hiç bulunmamış ya da anestezist ya da başka erkek destek elemanı..
Kısacası , 19 yaşında birinin garip bir hayal ürünü...50 Yorumla
En İyi Cevaplar
bilemem mesele o da degil. biz iğne icin girdik kız arkadasımla bunu operasyona hazırlıyolar. gördük haliyle kız arkdsımın gözünü zor kapadım ya.
Neredeyse her cevaba bu yorumu kopyala yapıştır yapmışsın , sanırım konu kız arkadaşına gelsin istiyorsun ne dedi , ne kadar büyüktü , görünce ne yaptı sorularını bekliyorsun
Dur yardımcı olayım sana , çocukta ne kadar vardı , kendinle kıyas yapınca durum ne oldu , kız arkadaşın görünce ne tepki verdi , nasıl bir yorum yaptı , kızdım demişsin ama seni etkiledi mi kız arkadaşının görmesi vs vs01 Yorumla
Mk. s ilk ameliyatimda boyle bir hasta deggeldi ben cocuk beklerken ozamanda ilk ya ögrenmek icin hevesliydim birseyleri. Sonra hoca tutturdu sünnet ameliytinida girin diye bende dedim ben baska ameliyata giriyim hocam daha ilk defa girecem yok zorla tamam dedik oda hay şansima çocuk degil l*n bu dedim. s
031 Yorumla- +1 yıl
Ya 17 imiste inaninmi 28 gösteriyordu:) doktor hastayi getirin diyor bende hasta bekliyorum yanimdaymis. Dedimki bu sünnet nerde annesi vardi kizim oglum burada cok korkuyor arkadaslar duydu ya bir ay dalga gectiler cok korkuyomu yardim et diye:) sonra ben kadina dondüm ohaa ya bunun tarihi gecmis teyze almiyoruz bu ne ya ddm:) kadinda bana baska ulkeden geliyoruz kizim bide dosyaya bakarsan baska hastaligida var dd:( bende bugunu bekledin demi teyze ddm goturdum erkek arkadsla yer degstrdm ben baska ameliyata girdm ogun olsnlar of of :)
- +1 yıl
Oradaki kızlarda fırsattan istifade etmişler :D Kız arkadaşında senin yanında nasıl bakıyo, ne mezhebi geniş insanlarsınız.
- +1 yıl
Nasil bir karaktersizsin sen be beyinsiz
büyük konuşmamak lazım çocuk o yaşa kadar neden sünnet olmadı bilmiyorsun yani o çocugun hayatını bilmeden konusmamız çok yanlış
82 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
49Cevap
Rezillik milletin bakması mı? O çocugun sünnet olması mı? Hem normal bir durum bakmayada gerek yok belki hastadır belki korkuyordur belki başka bişeydir Allah kabul etsin herşeye görmemiş gibi bakmayalım Türklerin genel özellikleridir içini dışını bilmeden yorumlarız çok yanlış.
10 YorumlaBİ TANRI VARSA BU YAPILANLARIN HEDABINI SORAR UMARIM.
Kadın sünneti gibi erkek sünneti de yasaklanmalıdır. Sünnet sağlığa zararlıdır. Sünnet, çocuk hakları ihlalidir, erkek haklarına tecavüzdür. Sünnet dini bir gereklilik/farz olmadığı gibi, cinsel zevki %51 ila %80 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır.00 Yorumla- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılOkadar sene yaşamış kestirmeseymiş bari şahsen bana seni sünnet edicez deseler kendimi korumaya alırım değerlim o benim :D
bkz: https://i.hizliresim.com/LoyGXZ.png00 Yorumla
+1 yılwww.bakircioglumakina.com/.../Resim_1299661660.jpg
neyle kestiler ki :(11 Yorumlaya arkasas bu kadarda abartmanin anlami yok yani orasi hastane yorumlara baktimda abartilacak bise yok burada sonucta hastane illa biseler istemeden denk gelebiliyo bende hasta bir bayana denk geldim basimi onume egdim yurudum olmayacak seyler degil bunlar yani
00 YorumlaKaç kişiyi şahit yazdılar ya sadece doktora gösterseydi keşke zor bir durum. biz 3 kardeş olduk ben 7, onlarda 6 ve 3. erken diyenlere de ilerde olursa balta zor keser diye bizi korkutmuşlardı
00 Yorumlabiraz daha bekleseymiş, evlilikle sünneti birlikte kutlarlardı.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kendimi zor tutardım :) çıtır ya :) hayır bu yaşına kadar neden olmamış :)
altta cevap veren arkadaş müslümanlıkla türklüğü karıştırmış her türk müslüman her müslüman türk değil bir anlatamadım insanlara ya :)01 Yorumla
+1 yılPilav şakasıda yapılmaz * ona ya asklçsdmwkmasmdasf ıyy :(
111 Yorumla- +1 yıl
asldasdokjmawsdjwqjasnf komedi ya oasldkjmasd asdsad
- +1 yıl
ne dedi aspklmasdlmsdsaas
- +1 yıl
Ozaman bundan cıkarıcagın ders kızın bamya sevmemesidir. Yemeğe çıkarken aklında bulunsun pşapslkasdkmasdmasdnadsnkasdkas
- +1 yıl
işte benım yukardakı yazdıgımdan anla bişyler kardo asodkjadssşldklaskasmasmsa
- +1 yıl
neyse kardo sen dikkatli ol o kızın dediklerine bakılırsa kendıne ıyı bak görüşürünkkkk oaskopasdkmsdklşmfasf
Bence çıplak dolaşmasa iyi olurmuş ama bu yaşında kendi rızasıyla olduğu için daha iyi olmuş. 1 yaşına bile girmeden yaptırılanları düşünüyorum da resmen cinayet insan çocuğuna nasıl yaptırır sormadan etmeden.
00 YorumlaYazık ya :( neden bu yaşına kadar bekledi acaba yeni mi müslüman oldu :p
Çok acı verici olmuştur eminim. Geçmiş olsun ne diyelim :) uzun bir süre sıkıntı olacak shdjdnskdj121 Yorumla
+1 yılbak ya tuh keske bende gorseydim merak ettim simdi o yastaki birini nasi sunnet ederler die :D
17 Yorumla- +1 yıl
dalga geçmeyin bee erkeksizlikten ölüyom burdaa
- +1 yıl
olmas sevgilim kızar :D
- +1 yıl
ciddimisin? sonra..
+1 yılçoçuğu mu gören mi daha çok şok olmuştur yoksa sünnet eden mi? :D
112 Yorumla- +1 yıl
yaptıkları saçmalık ne diye öylece bekletiyorlar ki. hiç mi görmemiş bişe olmaz:D
- +1 yıl
ahah abartmış seninki de:D:D düşünemiyorum öyle bir durumda olsam ben gülmekten yıkılırdım kız bide yorum yapmış:D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
patavatsızlık etmiş sineye çekeceksin yapacak bişey yok:D
- +1 yıl
hahah:D
Olabilir nedeni vardır elbet bence dalga geçilmemesi gereken bir durum
02 YorumlaBelki müslüman değildi ve müslüman olmaya karar verdi?
Şahsen denk gelmiştim 27 yaşındaydı.05 Yorumla- +1 yıl
Yorum mu yaptı haha :D
Tuhaf gelebilir tabi. Arkadaşımın abisi de geç olmuştu seneler önce oldu ama geç olmuştu oda ve kutlamasını yapmışlardı.
Gülünç biraz12 Yorumlaİlk onca baya gülerim sonra yanına gidip konuşurum sen naptın hacı ayaana
01 YorumlaSağlık konusunda 633 cevap paylaştı. Ben 30 yasında sünnet olan koca adam görmüştüm 5 yasındaki kardesımı sünnete götürürken.. Gerısını sen düşün
04 Yorumla
+1 yılzararın neresinden dönersen kardır. en azından 20 yaşını beklememiş.
06 Yorumla- +1 yıl
bir ameliyat operasyonu sonuçta. belkide heyecan ve korku içinde nerede olduğundan bile farkında değildir.
- +1 yıl
sende iyice atmaya başladın yani. konuyu sanal ortama çekmeye çalışıyorsun. yazmaya devam etmeyeceğim artık.
Hersey meydandaydi derken adami kapisi acik yerde sunnet etmediler ya. Ne diyicem bana ne yahu..
02 Yorumlahaha kanka baltayla mı alıcaklar onu sünnete anca keser kanki
01 Yorumla
+1 yılaşşağıda yorumları okudum da burada asıl olay 19 yaşındaki çocuğun sünnet olması değil sevgilinin senin yanındayken o çocuğa o şekilde bakması :(
09 Yorumla- +1 yıl
şok olacak bişey yok belki müslümanlığa yeni döndü aşşağıda da denildiği gibi belki yine aşşağıda denildiği gibi bir sağlık problemi vardı belki oldu ama o perde yeniden oluştu bilemezsin... ama sünnet elbisesi diyorsun o olay saçma olmuş
- +1 yıl
o da kız arkadaşının sorunu yanındayken öyle bakabiliyorsa şüphe duyarım ben o kızdan
- +1 yıl
işte bende bunu diyorum güzel kardeşim o kızın bu yorumu yapması asıl soru bu olmalıydı 19 yaşındaki gencin bu yaşta sünnet olması değil senin kız arkadaşın kaşarlanmış
- +1 yıl
sende amma şeymişsin sevgiline kaşarlanmış dedim bencede dedin her neyse banane iyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski eşimin yeğeni 21 yaşında ve hala sünnet olmamış
Ayıp ya gelinken ben ailesiyle konuştum o kadar ama sorumsuz insanlar.
Çocukta ot gibi anca karı kız peşinde04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnesine babasına sormak lazım.
Çocukta halinden memnun deme ki.
Ayıp nedir bilmezler sülalece sanırım alışkanlık olmuş böyle şeyleri onemsememek
Ben kescek ekibe bir 70lik jack açarım, rahatlamaları şart :D
00 YorumlaNe var bunda dalga geçilecek birşey mi? Belki adam müslüman değil ve yeni karar verdi. Ya da yeni müslüman oldu. Ya da böylesinin daha sağlıklı olduğunu ogrendi. ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir bunun dalga geçilecek bir durumu yok.. sonuçta oluyor. hem farz değil ki sünnet ve oluyor işte.
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçık mıydı ki gözünü kapadın :D açık mı geziyo :D :D
Cevap sahibi+1 yılhaa anladım :D D: iyi kapatmışsın bari :D
Cevap sahibi+1 yılyapılacak bişey yok artık :D sinir olmanın da alemi yok boşver :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha doğru diyor :D yaa 19 yaşında evet gizli yapsalardı utanmıştır çocuk eve çağırsalardı sünnetçi :/
Cevap sahibi+1 yılohaa valla mı :D yazık be :D :D kızlara da yazık küçük çocuk yoktu iyi ki korkardı :/
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D :D neyse artık geçti boşver :D ama yorum yapmasa iyiydi ben olsam utanır susardım :D :D
Cevap sahibi+1 yılhhaahaha kısa olsa sorun olmayacak mıydı :D ne yani her açık şeye de bakılmaz ki :D :D ama yani göz kaçar o da doğru ama baktığı için övünür gibi konusmus :D :D
Cevap sahibi+1 yıla aaa :D kız sünnet mi olacakta bakacaksınız :D kızı öyle yapmazlar ki hem asssssla onun için bakamazsın kız gizli yapılır ayıp. erkeği pekte önemsemiyorlr :D ayrıca o nasıl sünnet yapılmak yaa ayaklar havaya mı kalkması lazım :/
Cevap sahibi+1 yılkızlarınki mi görünsün ne meraklısın tövbe tövbe :/
Cevap sahibi+1 yılgörmüş artk geçtiii :/ ..
Cevap sahibi+1 yıl50 kere dedin anladııkkk :D
+1 yıl41 kere massallah deyip tükürük ativerseydin bana. küçükken atan teyzeleri bir bulsam:D
02 Yorumla- +1 yıl
Odestik o zaman bende yazdiklarini okuyunca gldum:)
+1 yılAAAa Şuna baakk Pipisini kestirecek Doktor bey Testere lazım mı haha zuahha öçuaua Diye Kahkaha atrdım herkez de bana bakardı :DSDSDSds
02 YorumlaRüya olduğunu düşünür uyanmak için pencereden asagi atlardim uyanayim diye :))
00 Yorumla
+1 yılElbet sebebi vardir bence Dalga gecilmese Daha Iyi olur arkadaslar
29 Yorumla- +1 yıl
Ehh Napsin? Yok Doktor bey ben baska seyler giycem mi desin tek siz görmesin diye :D?
- +1 yıl
Eh Tamam ama hahahah neyse :D
- +1 yıl
Bakilmaz zaten ayip ayip :))
- +1 yıl
Yazik ya ona :/
Herkez terbiyesiz pfff :D
- Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yorumlara baktım da kızlar o durumları pek anlamadığından rezillik demiş :D erkekler daha gerçekçi yorumlar yapmış ee işi ehline sorucan :)
00 Yorumla
+1 yıl2 gün önce 2 gün sonra ne fark eder hiç kestirmeseymiş. d
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu zamana kadar sünnet olmamasının bir nedeni vardır küçük görmel rezil demem napalım yani
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyosun :O
gülme krizi girerim herhalde harbiden rezil bir durum.
00 Yorumla
+1 yılçocuk hastadır mecbur kalmıştır bu yaşa arkadaşım niye rezil olsun saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sağlık sorunu varsa sünnet olmasına engel hiç düşündün mü bunu?
10 YorumlaDoktor : '' Acil Hızarcıyı Çağırın bu benim işim değil '' : DSDSADSDSDSA
00 Yorumla
+1 yılGulerim sosyal paylasimda paylasirim haberlere verirrim
00 YorumlaMilletin şeyi seni mi gerdi gece gece bunu sormak için ne düşündün merak ettim doğrusu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye rezillik olsun kardeş. insan halinden anlayalım. korkmuştur vs vs vs bişi olmuştur ailesel nedenler olabilir.
00 Yorumlaadamın şeyi sizi mi gerdi
50 YorumlaSebebi vardir ya. yazik cocuga.
01 Yorumla
+1 yılSonradan müslüman olmuştur büyük ihtimal...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRezillik niye ben bunu anlamadım? ayıp bişey mi yapıyor?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen gormemezlige veririm
115 Yorumla- +1 yıl
Nasıl. yaff zorla nedemek. kendi bakmasa?
- +1 yıl
Haklisin. her zaman oyle birini. gormuyosunuz sonucta :D
- +1 yıl
Olabilir saskinlikla yapmistir ayip dovcekmsd
- +1 yıl
Tovbe estağfurullah. o ne bicim laf ya. bu arkadasin erkek mi oysa kiz demistin. bir erkege bile yakismiyoo haci abi kendini aşmış. d
- +1 yıl
Vau be kizdaki agza baak. ne guzel masallah
- +1 yıl
Neyse ben daha fazla laf etmiyim basima gelir mazallaah.
- +1 yıl
Inssllah
'kestikçe uzarmış panpa takma ' derdim.
03 Yorumla
+1 yıliyi kaçmış bu zaman kadar gidip tebrik etseydin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa o degilde hicmi utanma yok, nasil oluyorda şeyi ortada oluyor mk
00 Yorumlaİşin içinde birşey vardır o yaşta olduğuna göre ^^
015 Yorumla
+1 yıladam belki yeni müslüman olmuştur. kınamayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip bakardım npacam ))
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErgenliği de geçmiş o mal nasıl milletin içinde öyle oturuyor ki koca şeyiyle
Cevap sahibi+1 yılE kız arkadaşın ne yorum yaptı niye sinirlendin ki.
))
Cevap sahibi+1 yılE baksın ne var bunda arkadaş sende göster..))
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyorsan sen göster merak ediyordur haliyle..))
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorsa gostereceksin sağdan soldan gırmesin.. ben hem bakıyorum sevgilimin kine ne olacak ki.
+1 yılAilesinin ilgilenmediginin kaniti yapcak bisey yok
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlis zaman cok igrenc bir duruma denk gelmissiniz 😄
- +1 yıl
Olan olmus kardes gecmis olsun 😂
hicbir tepki vermem beni niye ilgilendirsinki
05 YorumlaNiye şikayetçi olmadınız?
00 Yorumla
+1 yılTürk Olmak isteyen bir vatandaş olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
müslüman diyelim
- +1 yıl