7 yaşındaki kardeşini bunu yaparken yakaladım
Bağırdım utandı ağlayarak kaçtı annemlere söyledim çocuk o ne yaptığını bilmez dedi
Gelişimde sorun mu var? Davranışın bir sebebi olmalı hiç normal değil
Bağırdım utandı ağlayarak kaçtı annemlere söyledim çocuk o ne yaptığını bilmez dedi
Gelişimde sorun mu var? Davranışın bir sebebi olmalı hiç normal değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asil senin gelisiminde sorun mu var cocuga niye bagiriyon aglatiyon zekasiz.. cocuk bu. sicak diye hosuna gitmistir. insan gibi hastalik kapabilecegini snlatsan yeter
Terbiyeli ol hakaret falan etmedim bir an öyle görünce tepki verdim ayy sen ne yapıyorsun diye sesimi yükselttim
Ha tamam kusura bakma sonra en azindan gidip gonlunu alip dedigim gibi hastalik kapabilecegini anlatsaydin. cocukalrin gelisim donemlerinde bu sekil korkutulmasi utandirilmasi sanildigindan daha onemli sorunlara yok aciyor o yuzden ven de sinirlendim. keske cocuklari daha az kisitlayan aile yapisi olsa tr demher seye hemen azar bagirma...
Teşekkür ederim ☺️ bende senin gibi düşünüyorum ama sadece buna bi anlam veremedim internette de araştırdım güzelce konuşacağım ama eğer tekrarlanırsa ne yapacağımı bilmiyorum ailem bir bilene götürmeme izin vermez
Tekrarlanirsa yine sakince uyar daha anlasilabilir sekilde zararini anlat ama 3. Olursa kardesin olmadan tek basina doktora gidip danis bence
ne bağrıyon aptal karı çocuk oyun oynuyor belki psikolojisini bozacaksın senin ne haddine karışma bir daha lan çocua
Keşke bağırmasaydın öyle yapmasanin doğru olmadığını söylemen daha doğru olurdu🤗
Bir anda onu öyle görünce bağırdım hakaret galan etmedim ayyy sen ne yapıyorsun diye bağırdım sadece güzelce konuşacağım sağ ol
Aslında sen de haklısın bir anda görünce şaşırmış olmalısın 🤗
Ama sen onla güzelce konusrsan bir daha yapacağını düşünmüyorum.
Teşekkür ederim 🤩
🥰🤍
Bağırmak yerine güzelce konuş ilk önce sonra devam ederse doktora felan başvurun
Ne konuşacağımı bilmiyorum ki sonradan güzelce dedim niye yapıyorsun falan diye duymazlıktan geldi
Bunun doğru ve sağlıklı olmadığını söyle açıkla
Tamam sağ ol
Güzelcene anlat bağrmadan nerde yapılır göstert belkit bilmiyordur
Cocuk tuvaletini yaparken onumu izliyorsun
Tuvalette kimse yok sandım girdim ve onu gördüm
Cocuk o daha kalbini kırma tuvalet eğitimine biraz dikkat edin vücudunu tanımaya çalışıyor doğal olarak çıkanları da
bilene danisin bence 7 yas kücük değil
Bağırmak çok saçma
Psikoloğa götürün
Ben götürme taraftarıyım ama annemler dediğim gibi fazla umursamadığından ben pek bir şey yapamam