Zayıf erkekler pek beğenilmez. Kilo çok sorun edilmiyor sanki?

Kilo senem, zayıf olması problem değil.
Zayıf olmasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zayıf erkekler pek beğenilmez. Kilo çok sorun edilmiyor sanki?

Bence hem kilonun hem zayıf olmanın aşırısı sağlıksız bir durum.
Çünkü fazla kilon var yuruyemiyon, seker yapar bide tansiyon vs.
Zayıf olunca aşırı zayıfta kemik erimesi filan olur halsiz bırakır sağlıksız bir durum yine.
Aşırısı tercihim değil.
Seçenekleri pek anlayamadım da kilo alınır da verilir de çok problem değil karakteri sağlam olsun. Kendim için düşüncem şöyle zayıf tercih ederim çünkü ben balıketliyim yani olur da bir gün evlenirsek iki kilolu daha çok yeriz çocuklarda bize benzer filan birbirini dengelemesi daha iyi olur yani 😁
ataerkil toplumda erkek güçle bağdaştırıldığı için zayıf erkek güçsüz olarak görülüyor. Bu da atalarımızın bize miras olarak bıraktığı bir duygu. Avcı toplayıcı yaşamda erkek kadınına kendini beğendirmek için savaşır ya da güçlü bi hayvan öldürürmüş. bizim bugünki tercihlerimize de yansıyo bence
Yok öyle bir şey.. Bu görüş kadınların merhametli erkek arayışıyla çelişiyor.. Erkeğin gücü artık cebindeki para ve imkanları..
Kilolu olması daha kötü tabiki de Kilo öyle dert ki insanın başına ne koşabiliyorsun sporu doğru düzgün yaptırmaz insana en büyük sorun kilonun başlıca nefes daralma zayıflık sağlıktir tabi zayıflık dediysem aşırısı değil ortası
Cevap
45Cevap
Zayıflık iyi birsey degil kilolu olmalta sağlıksız güçlü ama kilosuz iyidir
genel kanı bu sanırım
Zayıflık maddi manevi anlamda iyi bişey değil hiç kimse için değil
Kilolu olmasını tercih ederim. Çok zayıf kötü duruyor bence.
Çok zayıf olması daha kötü bence. Biraz kilo olması problem değil.
Bence bir insanın çok zayıf olması kötü bir görüntü oluşturuyor...
kilo daha kötü
Bilmiyorum ama kilolulara karşı daha bi ilgim var kendim çok zayıf olduğumdan mı emin değilim kfmdğfçsokcldf
olabilir :D
Kilolu bir obur olmasi kotu bide dumyalari yiyip hicbirsey yemedim kiii deyip kucuk dilimizi yutmamiza sebep oln tipler var zayiflikta onemli degil alinir ideal kilo ama tombigi spora surye suruye goturmek zorlugu var
Sağlıklı olsun ama kilolu olsun zargana sevmem
sanırım çoğunluk böyle düşünüyor
Kilolu erkek fok balığı gibi olur zayıf erkek iyidir çok aşırı zayıf değilse sıkıntı yok 75 kilo 180 de boyu varsa ideal
çubuk gibi olmak da kötü ya
Bence zayıf erkekler ya kilolu erkekler nere gitsek yoruldum bekle yoruldum. bekle bitmiyor sorunları
olabilir kardeşim :D
Zayıf olmasın, sağlıksız derecede şişman olmasın, boyunun uzun olması uzun bir kız için daha önemlidir kilo tolere edilebilir.
Çok zayıf iyi değil yaa böyle güçsüz savunmasız duruyorlar böyle insan yapılı birinin yanında daha korunaklı hissediyor biz birde minnak olduğumuz için arkamızda bir dağ olduğunu her açıdan hissetmek istiyoruz
Çubuk kraker gibi olmak daha büyük bir sorun. :D
aynen :D
Çok zayıf zargana tipli erkek iyi durmuyor Eğer sağlık sorunu yoksa orta kiloda olması iyidir
180-60KG'yim. ( Şimdilik :) )
Kızlar açısından zayıf erkek daha kötü-istenilmez durumdur.
Olm bunlar nasıl kafalar be tabiki de zayıflık. Kadın için kendi vucuduma eziyetmi edecem manyakmisiniz lan siz
Kilolu erkegin elmağ şukusu içine kaçık gibi görünür o yüzden zayıf erkek demirdir kiloluya göre
İdeal olması daha iyi çok kilolu olması da çok zayıf olması da sağlığını kötü yönde etkiler ve ister istemez dış görünüşü de etkiliyor
ben iri olduğum için kg fazla göstermiyor ama göbek sevmem kendimde kassız kolda fit olmalıyım
Kilolu da çok zayıf da olmasın bence 🤦🏽♀️
atletik olsun diyorsun
Kraker gibi olmasındansa az göbüşlü olsun daha iyi. Hiç sevmem cin ali gibi
Yok herif dediğin At gibbi olacak kapı gibi sende Anahtar deliği gibi küççücük😂😂
Zayıf olsun sıkıntı değil, nasılsa evlenince kilo alacak, yeter ki o göbeği görmeyeyim.
Cok kiloluda cok zayıfda olmasın canım orta şekerli iyi😘☺️
Bu arada erkeğin peek vücudu göbekli olmaktır teşekkürler
Kilolu insan tembel insandır net, oturduğu yerde bile terler
hem cok zayif hem cok kilolu olmasi kötü. Balik etli erkekler candir
Aşırı derecede kilolu olmak kadına dergide yakışmaz bu yüzden zayıf diyorum
Kilo sakat durur çok zayıf olmadan fit olmak gayet iyidir
Ortası olsun azıcık göbekli de olabilir yakışıyor bence.
En iyisi sağlıklı olması tabi ama ikisinin arasında bi seçim yapmak gerekirse kilolu olsun. Zayıf erkekler çok itici geliyor bana
Zayif iyidir zayif demek siska demekde değildir. Genc yaşta kilolu ise yaşlanınca o adamı çekemezsiniz birde boyle düşünün sadece fiziksel değil sağlık olarakda ilerde patlar.
Bence ortası olsun. Ne çok zayıf ne çok kilolu
kilolu olması bi yerde aşırı kötü ama zayıftan kastım da kemikleri görünecek kadar zayıf değil. ortalama bir kilo hem güzel durur hemde çok fazla yargılanmaz.
Erkek veya bayan farketmez aşırı kilo sağlık açısından iyi değil kilonun ideali boyun ile orantılı olması.
Kilo çok kötü bir şey malzemeyi de etkiliyor mesela ben zayıfladım şu an her şey daha iyi olmaya başladı
kilolu erkekler maalesef sadece yemek aktivitelerine katılıyor dışında hiçbi şey yapmıyolar bende bunu sevmiyorum :)
kilolu olan insanların özgüven problemleri oluyo ya çok içe kapanık ya da çok dışadönük ortası yok o yüzden zayıf olsun bizim olsun
çok kilolu olunca maalesef yapılacak etkinliklerde azalıyo bence o yüzden zayıf olmasını tercih ederim
Kilolu olması güzel yaa zayıf olunca kötü duruyor 😕😕
zayıf olunca sanki çok cılız kalırmış gibi geliyo bana :) göbek erkeğin balkonudur :)
zayıf erkek veya zayıf kız hiç hoşuma gitmiyor görüntü olarak, kimsenin vücuduna hakaret etmiyorum:)
Kadın dediğin kıvırcık sevgilim gibi olur.
Maşallah ona tü tü tü tü tü maşallah
kilolu olmak en büyük korkum bu yüzden yanımda sürekli yiyen birindense zayıf birini tercih ederim
Çok kilolu olma iyi değil her iki cins içinde
Kilo her zaman başa bela ya yazın terliyorsun bir sürü hastalık
Ben etli butluyum yanımda çocuğum gibi kalsın istemem
çok kilolu ve çok zayıf iki seçenekse çok zayıf daha iyi onun dışında biraz kilo çok göze batmıyor
Zayıf olması kötü
aynen ya
aslına bakarsanız ikisi de kötü.
tabii fit olmakta fayda var
Tıfılları sevmem obezleri de sevmem
1,73 boy 63 kilo ideal diyorum kendim için
Erkeklerin güçlü olanı makbuldür
Kilo herkes için kötüdür
Zayıf olması kötü
Orta kiloda olsalar iyi
Kilolu olması sorun.
Orta olsun fit yani