Benim midemi yakar o yüzden denemedim ama güzel sonuçları oluyormuş. Bu arada suyla karıştırmak lazımmış. Direkt sirke shot yapmak zararlı diyorlar.

Daha önce hiç sirke shot içmedim. Açıkçası içmeyi de düşünmüyorum.
Hayatımda sadece bir kez sirke içtim. Hastaydım ve içtiğim takdirde, iyileşeceğimi söylemişlerdi.
İçtim...
İki hafta boyunca hastanede çığlıklar atarak yattım. Bir ay boyunca sesimi kullanamadım. 😒
Sirke kullanmak, sirke tüketmek zaten sünnet. Yani bunu daha önce Peygamberimiz söylemiş, başkaları yapınca, ünlüler yapınca mı daha değerleniyor acaba?
Cevap
28Cevap
Sirkeden nefret ediyorum o yüzden hayır.
sirke shot mu? arkadaş zaten midemden ameliyatım var böbreğim sıkıntılı. Ha shot yapmışım sirkeyle ha silahla head shot yapmışım benim için aynı şey :D
aman aman sen sakın yapma :D
Demi ama :D
Sirke shot sanırım 2500 senelik bi adet zaten yeni bulmuşlar gibi paylaşmışlar :D Organik sirke bulamadığım için denemedim, faydalıdır yoksa eminim.
Tiktok'un olayı bu zaten var olan ve çok basit şeyler birden viral oluyor. :D
Ev yapımı bir yemek kasik doğal sirkeyi bir bardak suya karistiriyorum ve ac karnina iciyorum. Yalnızca şirketi içmek mideye zarar verebilir. Sulandirdiginizda tuketmek daha rahat oluyor.
Sirke zaten vücuda/mideye iyi gelen şifa niyetinde bir sıvıdır. Sünnettir, yararı çoktur.
Sabahları aç karnına bir çorba kaşığı sirke içmek mide, bağırsak içerisindeki parazitleri yok eder.
Bu sirke Shot denilen şey nasıl yapılıyor? Bildiğimiz sirkeli su mu. Yani bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı sirke. Gibi mi? 🤔
Sirke shot yapmıyorum ama sabahlari sirkeli su içiyorum doğru ama ben organik alıç sirkesi kullanıyorum
Direk sade içemezsin zaten. Ben bu ilkbaharda 1-2 ay kadar içtim. Sonra unutmuşum, şimdi sen hatırlattın. Tekrar alayım, yapayım ben bunu.
Korona olduğum zaman denemiştim midem ağrıdı zaten zararlıymış. Suyla seyreltmek gerekiyor
aynen ya ben düşününce bile midem kötü oluyor :D
Biraz hassas bir midem var. O yüzden deneyeceğimi hiç zannetmiyorum.
benim de öyle
uzun süre aç karnına içilirse özellikle elma sirkesi mideyi deler
Ben geçen sene falan çok yapıyordum bunu, beslenmene dikkat edip spor yapınca faydasını görüyorsun.
Midesi rahatsız olanlar için tehlikeli. Hayır denemem , kokusunu da sevmiyorum ki.
Yok ben almıyım. Midem de back shot yapabilir 😬
yaramıyordur bu ya. bizde var bıyıklı bir dayı habire sirke içiyor.
Valla biz sirkeli su içiyorduk grubumuz vardı da acayip mideyi yakıyor
Sirkeyi salatada seviyorum biraz bol koysam aynı yere gelir ellam 🤣🤣🤣
Denenmiş videoları var youtu. be da izle ılık su limon sirke ama dişlere değdirmeden
Sabah 6/1 oranında alıç sirkeli su içiyorum. Metabolizmayı hızlandırıyor
Ne işe yarıyor bilmiyorum ama midesi hassas olanlar kullanmamalı
Herkeste farklı sonuçlar gösterebilir, bilmeden bir yerde görülüp yapılması çok mantıksız insanlar delirmiş
sirkenin kokusundan bile nefret ederim..
hayır tabiki..
Sidik şat olsaydı onu da denerler miydi acaba jajajaj
Saçmalamayınn ya öyle şey mi olur
Mideniz çok yanacak çooook
Konusunda sevmem çok keskin
Bu lâneti çektim ben bi ara. Bi daha asla yapmam.
Yakındır mide kanamaları
Tiktokta yapılıyorsa kesinlikle denemeyin
Zehir shot olsa yapar bu millet
İlk defa duydum
Midenizi deleceksiniz yapmayın ya
ilk defa duyuyorum nasıl bir şey bu?
Ne gerek var böyle şeylere.
Yoo bence hiç güzel değil
Iyy hiç sevmem denemedim denememde..
Saf Zeytinyağı içerim
Babam yapiyordu bir donem ben asla icemem
midelerini patlatmaya mı niyetli bunlar
eskiler hep söylerdi yani yeni bir şey değil.
Şimdi ayrana biraz sirke katıp içtim
Ne işe yarıyormuş ki
vücuttaki toksinleri arındırıp, yağ yakımına destek oluyormuş
3 senedir yapıyorum ve bana iyi geliyor
İşim olmaz
Hayır denemem
Denemem
Denemem
Shot olmaz suyla içilmeli
Asla denemem
Ne işe yarıyo
Hayir denemedim