Sağlık Buzlu bitki çayı sever misin? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bitki çaylarına çok düşkünüm. Sağlık açısında da faydalı. Ama yazın sıcak sıcak içmek zor oluyor. Ben de buzlusunu tercih ediyorum. Buzlu bitki çayı sever misin? Buzlu bitki çayı sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çok severim. Buzlu soğuk çay deneyin. Doğadan'ın ananaslı yeşil çayı efsane oluyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evet severim ama daha çok buzsuz olanları seviyorum ve tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Limon geldi bir çuval. Onu içicem soğuk soğuk bitki suları ile. Önce dikiş attırayım 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl mükemmel olur, afiyet olsun Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hiç denemedim ama sıcak olarak seviyorum öylede severim 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum bitki çaylarını sıcak severim 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl buzlu da güzel oluyor, limon falan ekleyince Yorumla Senaaaay +1 yıl Denerim 😊 Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl hiç denemedim ama güzel gibi 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl baya güzel oluyor Yorumla Sakaprensi +1 yıl denicem bunu hatta dondurması da güzel olur Yorumla
bbüşük Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok severimm 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl ben de bayılırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok severim. Buzlu soğuk çay deneyin. Doğadan'ın ananaslı yeşil çayı efsane oluyor.
Sevmiyorum
Evet severim ama daha çok buzsuz olanları seviyorum ve tercih ediyorum
Limon geldi bir çuval. Onu içicem soğuk soğuk bitki suları ile. Önce dikiş attırayım
mükemmel olur, afiyet olsun
Hiç denemedim ama sıcak olarak seviyorum öylede severim
Sevmiyorum bitki çaylarını sıcak severim
buzlu da güzel oluyor, limon falan ekleyince
Denerim 😊
hiç denemedim ama güzel gibi
baya güzel oluyor
denicem bunu hatta dondurması da güzel olur
Bitki çayı sevmiyorum.
Severim
Tabiki evet
severim :d