Sağlık Tek başına kalınca eğlenebiliyor musun? Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tek uçuşa çıktım. 😁 Biraz zorlayınca olanlar oldu. Vucudum da yine bir kaç çizik anı. Tek başına kalınca eğlenebiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Birkaç çizik? Onlar çizik değil deşilmiş yara ama sen bilirsin, şaka bir yana çok geçmiş olsun. 0 5 Yorumla Eğitilme +1 yıl Bir kaç dikiş attılar. Normal geliyor. İlk defa birisi diyor. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun bana 😁 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Bakarken bir tık canım acıdı gerçekten fena. Yorumla Eğitilme +1 yıl Sağ olasın. Cansın hatun Yorumla Eğitilme +1 yıl Iyi bak kendine hoş kal 😊 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl :) 👍 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkunç 🤢🤢 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Acı 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birkaç çizik? Onlar çizik değil deşilmiş yara ama sen bilirsin, şaka bir yana çok geçmiş olsun.
Bir kaç dikiş attılar. Normal geliyor. İlk defa birisi diyor. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun bana 😁
Bakarken bir tık canım acıdı gerçekten fena.
Sağ olasın. Cansın hatun
Iyi bak kendine hoş kal 😊
:) 👍
Korkunç 🤢🤢
Acı 😁
evet
evet