2 gaftadır var kucuk kucuk gelio işiyorumm yataga halıya dayanamıyorum travazol krem sürüp doğal damla (nioli damlası) damlatıuorum çamaşırıma soğan maydonuz suyu içiyorum etki ediyo bırkac gun sonra yine aynı şey oluyo napcıam bugünde altıma yaptım bol bol elimde degıl şelale gibi gelmıyor 5-6 damla en fazla
Güncellemeler
+1 yıl
YAŞ 20 !!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir arkadaşımın aynı problemi vardı. sizde kese aşağıda olasından kaynaklanıyor sanırım. O da tedavi oluyor ve pet kullanıyordu sürekli.
Ameliyati mi pf inanmıyorum🥵🥵🥶
Ya çok uzun süredir. Görüşmüyorum ameliyat ne olmadı o ama Pet kullanmaya devam etti. Bir de bu yüzden ilişkilerin problem yaşıyordu. Tedavi olmaya başla ilerde senin için sürekli problem olabilir.
Bunun için bir doktora görünün mesane sarkması vs olabilir. Ayrıca kegel egzersizi de iyi gelir. Kegele başlayın bugün hemen.
Doktora git travezol mantar ilacı değil. İyileştirmez tamamen.
Doktoruma yazdım travazol krem ve antiboyorık al dedi ama ben cok ılac kullanıom zaten antibiyotik almadım travzolu idrar yerinden vajinaya kdr sürüyorum
Tekrar bi doktora görün geçmiş olsun.
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun büyük ihtimal antibiyotik kullanman gerekebilir
İlişikte girmekle ne alakası var herkes bahsrtmıs
İlişkiye çok girdiysen o da yapabiliyor doğru yani girdin mi
Girdm de Çok değil ayda yılda bir o da 2-3 kez
Doktora git travazol ne alaka kafana göre sürüyorsun? Tutamıyor musun idrarını
Doktoruma yazdım travazol varsa sür dedi bi de antibiyotik verdi ama onu almadım cunku baska sebeblerden olaylarda kullanıyorum tutamıyorum gelıyor 4-5 damla dıs degıl ama iç taraf yanıyo daha sonra
Emici külot veya mesane pedi kullan. Sağ sola işemekten iyidir.
Idrar yollarinda enfeksiyon olabilir ya da kaslarini asiri zorlamis olabilirsin, temizligine dikkat ediyor musun ya da sık iliskiye giriyor musun
Ediom kas derken
Yani asiri ikinma asiri kasilmalar ters bir hareket. Bu da bosaltim sistemindeki kaslari gevsetir idrarini kontrol edemezsin
İdarar yolu iltihabı olabilirsiniz
İlişkiye çokmu girdin
Ne alaka
İdrar kaçırma o yüzden de olabilir
Küçük idrar mı
İdrar
Ped kullan