Ya en ufak bir heycanlanmada kendimi kötü hissediyorum gusulll almam gerkiyormu diye kafayı yedim namaz kiliyorum sevglmle konuşunca heycanlaniyeim sadece heycanlanma ardından kafayı yiyorm gusullk alıyorum bunaldm bu vesveseden allah için daha yenide sevgkmle konuştum normal konstk yani sonea tuvalete gittim baktm akışkan vicik bişi gelmişti içinde tek damla bile değildi beyaz akıntı vardı bnim normalde de akıntım çok var teredduttw girdm napicam bilen nolur yazsın namaz kılıyorum k3ndimi kötü hissediyorum her gün duş alamam çok dikst çekiyor nolur bilen yazsin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğerli kardeşimiz,
Durumunuz vesveseden ibarettir. Şüphe ile amel edilmez. Şeytanın vesvesesine itibar etmemek gerekir. Şayet kesin olarak cünüp olduğunuzu bilmiyorsanız gusül abdestiniz var demektir.
Hem gelen meziden dolayı da gusül gerekmez. Sabah kalktığınızda elbisenizde meni yoksa cünüp olmazsınız.010 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekur ederm güzel yorumunuz için size şöyle solim sevgilimle konuştuk sadece normal konuşma cinsel içerikli değil yani o sırada bir heycanlanma oldu ondan sonra lavaboya gittim akışkan bişi gelmişti içinde tek bir damla beyaz bişi vardı genelde de akıntım çok teredduttw girdm ztn vesvesem çok kafayı yedimm
Soran+1 yılAnlamadım şu an net degilm vesevedeyim gusul almam sartmi ya çok vesvesem var nolur
Cevap sahibi+1 yılOrtada cinsellik yok. Zevkle gelen bir akıntı yok. Her insanda olduğu gibi sizinde akıntınız olmuş. Mezi için gusül gerekmiyor
Soran+1 yılPeki haklısınız dediğim gibi akışkan renksiz bir siviydi içinde bir damla beyaz sıvı vardı benim normalde akıntım çok kadınların biliyorsunuz dur şimdi gusül olmam gerekiyormu
Cevap sahibi+1 yılHayır gerekmiyor
Soran+1 yılPeki com teşekkür edermmm
Soran+1 yılHala vesevese var icimde
Cevap sahibi+1 yılFazlası iyi değil. Sonra sorgulamaya başlarsın. Sorgulayan kişi hiçbirşeyden memnun olmaz. Sürekli vesvese şeytana uydurur
Soran+1 yılYanlsi anlamayın ben şu an abdest alınca 10 defa aliom içimde lanet vesvese izin vermioo bıktım gerçekten en ufak bir dul lekesi değse haram hissediyorum kendimi
Soran+1 yılŞimdide içim hiç rahat değil gene duş alcam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yok, sarsılarak koyu sıvı yok, o zaman boy abdesti de durur.
Bu gelen sıvı ancak namaz abdestini bozar, merak etmeyiniz ve vesveseye kulak asmayınız.197 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama içim rahat etmedi gene gusul abdesti aldım bn bu vesveseden bıktım en ufak biside kendini haram hissediyorm
Cevap sahibi+1 yılBakın, aklınıza kötü şeyler getirmeyiniz ve daima temastan, özel yaşamı düşünmekten uzak durunuz.
Her insanda akıntı olur, dert etmeyin bunu.
Boy abdesti gerekmesi için sarsılarak, koyu akıntı gelmesi, ya da birleşme olması gerekiyor.
Sizde bunlar yok.
Soran+1 yılNasıl yani özel yaşam
Cevap sahibi+1 yılKarı kocanın hayatını düşünmeyin. Düşünürseniz bu akıntı olabilir demek istedim.
Soran+1 yılHimm anladım da herkes farklı şeyler soluo bazıları dio mastürbasyon yapmassan bişi olmaz düşünmekle akıntı gelse bişi olmaz bilmem ne
Cevap sahibi+1 yılDüşünmekle gusül abdesti bozulmaz, ben akıntı gelmesin ve namaz abdestiniz bozulmasın diye dedim. Çünkü sorunuzda namaz kıldığınızı yazmışsınız.
Soran+1 yılEvt doğru bnnztn her saniye abdest alıyorum da gusül içim yazmistim
Soran+1 yılŞimdi size bişi sorucam düşünmekle akıntı gelse gusül abdesti almak gerekir mi yani kasturbasyon yapmadan gelse
Cevap sahibi+1 yılGusül sarsıntı, titreme, dokunma ile gelen koyu sıvıdan olur. Normal akıntı namaz abdestini bozar. Ben de ondan ötürü öyle yazdım...
Cevap sahibi+1 yılGerekmez.
Ama elle tatminde gerekir.
Soran+1 yılDoğru biliom onu elle tatminde gerektiğini ama diğer şekilde mesele en ufak bir heycanlanmada gidio gusül abdesti alıyorum bu vesvese bni bitirdii
Soran+1 yılÇok teşekkür ederm bilgi verdiğiniz icin
Cevap sahibi+1 yılDiğer durum icin gusül almaya asla gerek yok.
Neden sora sokuyorsunuz kendinizi?
Sokmayın. Gerek yok, yorar ve soğutur sizi bu mazaAllah. Tıkayın kulağınızı.
Soran+1 yılVallah çok haklısın eskiden güle oynaya namaz kilardim şimdi bu vesveseden dolayı ne tuvalete gitmek istiom ne abdest almak istiom tuvalete gidince sanıyorum ki elbilerim pis hergun bir sürü kıyafet değiştiriyorum 10 defa abdest alıyorum her omnamaz için gerçekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılLütfen soğumayın, lütfen ama.
Bunlar hep şeytanın oyunlarıdır, kanmayın onlara.
Rabbim yardımcınız olsun, düşünmemeye bakın sizi etkileyecek şeyleri.
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim ama gerçekten öyle deyince olmuo Allah kimsenin başına getirmesin çok zor kendimden biliyorm
Cevap sahibi+1 yılAmin amin...
Kendinizi tek sanmayın, bazılarımızda maalesef var bu durum.
Vesveseye kulak vermeden inşaAllâh ibadete devam edelim.
Soran+1 yılBakın bilgilisiniz o yüzden soruyorum çok kusra bakmayın heecekten bişi daha sorabilirmiuim şimdi hanifi mezhebine göre kadından gelen normal akıntı yani kadinlarin oluyor işte o Hanifi mezhebine göre abdest bozulmuyormus safi meshebine gorede bozuluyor diyorlar bnim normal yani kadınların akintilari varya benim çok var işte namazdaykende bazen geliyor normal akıntı ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılNormak akıntı abdesti bozar hanefi mezhebinde. Diğer mezhepleri bilemiyorum. Vücuttan çıkan abdesti bozuyor.
Soran+1 yılYok Hanifi mezhebinde bozmuo ben safi mezhebindeyim araştırdım Hanife bozmuo bakın yanış anlamayin tatmin olarak gelen sıvıdan bahsetmiyorum bu normal kadınların akintilarj oluyor ya ondan bahsediom
Cevap sahibi+1 yılBozmuyormuş şaşırdım ben de öğrendim.
kurul.diyanet.gov.tr/.../kadinlardan-gelen-beyaz-ve-kokusuz-akinti-abdesti-bozar-mi-
Cevap sahibi+1 yılHaklıymışsınız, normal akıntı bozmaz diyor.
Soran+1 yılEvt ya ben diyorum ya çok arastirdimm
Soran+1 yılPsikolojim alt üst oldu
Soran+1 yılSiz eminsiniz dimi düşünmekten falan gelen sıvı gusül gerektirmio dimi
Soran+1 yılHangi mezheptesinjz
Cevap sahibi+1 yılEminim.
Bakın, guslü bozan akıntı, zevk alarak, sarsılarak, elle tatmin yahut cinsellikle gelen sıvıdır. Bu çok net.
Bakın burada
www.google.com/.../meni-mezi-vedi-ve-guslu-gerektiren-durumlar-hakkinda-bilgi-verir-misiniz%3famp
Cevap sahibi+1 yılHanefiyim ben.
Soran+1 yılAkıntı bozmuyor yani dimi düşünerek ten gelen
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim gerçekten hergun inceliyorum googlede genede içim rahat etmiyor
Cevap sahibi+1 yılElle tatmin etmezseni, ilişkiye girmezseniz gusül gerekmez.
Bu çok net :))) Evham etmeyin doğru bilgi. Orada da yazıyor bakın.
Soran+1 yılCiddimisiniz ya şafi mezhebiyim ondada öyle dimi birde bazıları diyorlar sulanma olursa gusül gerekiyor diyorlar bu doğrumu ya anlamiom sizde diyorsunuz elle tatmin birde cinsel ilişkiye gusül gerekiyor diye e bazılarında diyor sulanma olursa gusül gerekir siz öyle diyorsunuz da rüyada görenler de kalkıp gusül alıp bn anlamadım ya şimdi sevgilisiyle seks konuları konuşup ama elle tatmin etmiyorsa kendini sadece konuşuyorsa ve hoşuna hidiyorsa sulandiysa gusül gerektiriyormu yoksa
Cevap sahibi+1 yılGusül gerekmez bu durumda içiniz rahat olsun ama normal abdesti akıntı olduğunu yenilemenin iyi olacağını düşünüyorum. Sıvı çıkıyor sonuçta.
Rüyalanma başka, o sarsıntı ile akıyor ve güsul gerektirir.
Soran+1 yılCiddimisin ya şu an alaskina bunlar kessin bilgi dimi
Soran+1 yılYani sevgilinle cinsel içerikli konuşma yapsan sıvı gelse gusül gerektirmiyor yani dimi
Cevap sahibi+1 yılHayır gerekmiyor boşalmadıkça.
Boşalmaksa ancak koyu sıvı akıntıyla olur.
Ama siz tutar da kafanıza göre her fırsatta konuşur da sonra etkilenirseniz, kadınların bünyesini bilemiyorum, bozulabilir.
Soran+1 yılAnladım ya şu an çok kötüyüm gercektennabdest aldım 15 defa içimden bozuldu bozuldu diyornnamaz kıldım yatsı namazını 7 defa üst üste hala kabul madindiyoe içim offf lanet olsnn biktimmmm
Soran+1 yılYa bişi dicem bn çok takintiliyim daha yeni namaz kılarken iç çamaşırım çok sıkı eğilip kalkarken sıktı beni sırf bu yüzden 7 defa namazı tekrsrladim pskilojim bozulduu
Cevap sahibi+1 yılyazık etmeyin kendinize, ortada hiçbir sebep yokken etmeyin kendinize bunu :///
Soran+1 yılNolur bişi diyin kafayi yicm namazım oldu mu acaba offfff oldurcm kendimi dayanamıyorum bu neee yaa valahhh dayanamiyorm
Cevap sahibi+1 yılNiye ki? sıvı gelmediyse sorun yok.
Soran+1 yılYok yanlış anladini durun anlatıyım ama lütfen yanlış anlamayın beni
Cevap sahibi+1 yılOldu oldu namaz, sorun yok. Sakin olun namazınız oldu inşaAlla. Yazın beğendim soruyu
Cevap sahibi+1 yılburada yazmayın herkes görüyo
Soran+1 yılNamazın ustundeydim ztn abdest alana kadr canim cikio namazın üstüne geldim iç çamaşırım çok sıkıyordu bnde bu akıntı bilmem neye çok takintiliyim iç çamaşırım çok sıkıyordu eğilip kalkarken sanki böyle biseye surtersin gibi hisetim off çok kötüyüm yemin ederm kafayı yicm nolur bişi olmaz de gerçekten yoruldumm sabahtandir namaz komaya calisiommm ağladım hickira hickira
Cevap sahibi+1 yılNamaz oldu, üzülmeyin... Allah görüyor ya
Soran+1 yılYa şimdide ağlıyorum yemin ederm dayanamıyorum artikkk
Soran+1 yılİster inanın ister inanmayın Allah şahit simdide agliyorummmm
Cevap sahibi+1 yılBu kendinize eziyet kardeşim. Yapmayın. Bu kadar vesveselere yer vermeyin, onlar sizi kötü yapıyor
Soran+1 yılZtn psikolojim bozuldu kardesm yemin ederm hala ağlıyorum dayanamıyorum kalkip gene namaz kılmak istiyorum ama gene öyle olck dayanamıyorum kafaui yedimm
Soran+1 yılSiz okudunuzmu ne demek istediğimi anladınız mı açık açık soledim soracak kimsem yok utanıyorum birine sormak
Soran+1 yılBnde buraya ancak sorabiliyroum biktimm nolurrr ya yeter
Cevap sahibi+1 yılGerek yok ki ama?
Sizin namazınız oldu elhamdülilla lütfen ağlamayın zaten oldu namazınızın durun lütfen yahu.
Yazın begendim soruyu.
Cevap sahibi+1 yılOkudum okudum, sorun yok ki. Bozulmadı merak etmeyiniz kardeşim ya
Soran+1 yılYazın beğendim soruyu ne anlamadim
Cevap sahibi+1 yılbana yazabilirsiniz iciniz rahatlar burada cekinip yazamayabilirsiniz diye sorunuzu begendim simdi :) sorun yok, siz yeter ki vicdanen rahat hissedin ve dua edin, namazınız oldu çünkü
Soran+1 yılKardeşim bak şimdi tekrar anlatıyım nolur ok kötüyüm abdest alana kadr ztn canım cikio yemin ederm namazin üstüne eikac defa kıldım en son kilişimda iç çamaşırım dediğim gibi nolur yanlış anlamayın sorcam kimsem yok utanıyorum burada ancak açık soliyorum işte nolur yanlış anlamayın Allah razı olsn sizden iç namazda iç çamaşırım çok sıkıyordu eğilip kalkarken böyle biseye surtersin hoşuna gider ya öyle oldu işte namaz bitince ağladım gene olmuyor dayanamıyorum kabul olmusmusdur gerçekten dyaanamiyorum
Soran+1 yılKendi isteğimle olan bişi degildiki offffff kafayı yicmmmmmmmm
Cevap sahibi+1 yılElinizde değildi oldu merak etmeyin yahu kabul oldu insaAllah
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden Allah ne muradiniz varsa versin 😥😥çok zorrr çok zorrrr
Soran+1 yılYazdıklarımı okudunuz dimi anladınız dimii bunda bişi var mı yani namazına engel olmusmudur
Cevap sahibi+1 yılAmin amin, cümlemizden. Bende de benzer durum var geniş kıyafetler giyiyorum ne yapayım. Allah zor durumumuzu görmüyor mu? O kabulk eder merak etmeyin
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır elinizde bile değil yahu sorun yok. RAbbim kabul eder.
Soran+1 yılSizdemi bnim gibi yaşadınız ayy cokk zorrrrr 😥😥gerçekten cokk zorrrrre
Cevap sahibi+1 yılEvet :((( geniş giyiroum bu yüzden
Soran+1 yılSizdede benim gibi oldu mu yani bunda bişi yok dimi olmuştur dimi
Soran+1 yılŞimdi kabul olmadimi kalkip geniş biseylemi kılmam gerek ama çok yoruldum yaa😥😥
Cevap sahibi+1 yılBunun gibi bende yasıyorum ama ne yapalım elimizde değil ki? Allah kabul eder hocaya bile sordum
Soran+1 yılCiddimisiniz nolur bilgi verin bana Allah icin
Soran+1 yılUtanıyorum kimseye soykeyemiyorumm
Cevap sahibi+1 yılYok yok kabuyl oldu. Anlamadınız dediğimi :) ben de yazamıyorum zaten acık acık herkes görüyor
Cevap sahibi+1 yılkardesim dünya yorum oldu her seyi buraya mı yazayim?
Soran+1 yılNereye yazicaksin bilmiom özelde yazilabiliomu yaz lütfen ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılyazmadin ki soruyu begendim :)
yetisemiyorum yazdıgınıza
Soran+1 yılNasıl yani yazdıklarımı okumadinizmii 😥😥
Soran+1 yılBn bilmiyorum burayı nasıl begenilio bilmiomm ki
Soran+1 yılYa lütfen hoca ne dedi özelden yazın bana lutfen
Cevap sahibi+1 yılsorunuzu begeniyorum simdi bakin
Soran+1 yılEvtt beğendiniz napicam simdi
Cevap sahibi+1 yılsiz ekleyin beni :) ben yazarım
Soran+1 yılNasıl eklicem bilmiyorum yemin ederm bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbegenene tıklayın sorunuzdan. sonra o begenin profilini acın ve ekleyin :) ben yazarım oradan.
Soran+1 yılÇıkmıyordu siz beni ekleyin çıkmıyor yeminn
Cevap sahibi+1 yılbakin bir kişi begendi yazisina tiklayın sonra o kisiyi acip ekleyin. ben yazarım zaten. Ben göremiyorum ki sizi :D
Soran+1 yılAma yok bastim yoknyeminle yok cikmiyorrrr 😥😥😥
Cevap sahibi+1 yılüzülmeyin nick'imi gördünüz dimi? tıklayip takip edeceksiniz :D hepsi bu
Soran+1 yılOlmuyorr işte basiyorummm bu sayfa çıkıyor yemmin edermm
Cevap sahibi+1 yılorada m harfiyle başlayan nickime tıklayıp sonra takip edeceksiniz
Soran+1 yıltamam basıyorum profil çıkmıyorum yemin ederm çıkmıyor bu sayfa cikiyorr
Soran+1 yılSiz beni ekleseniz adımı yazsam
Cevap sahibi+1 yılSayfaya gitmenize de gerek yok 1 kişi begenen yerine tıklayın hemen orada takip et yazısı çıkacak
Soran+1 yılÇıkmıyor işte yemin ederm cikmiyorr
Soran+1 yılBn adımı yazsam ekleyebiliyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılnick'iniz nedir? denerim
Soran+1 yılSevdaaww33
Soran+1 yılBuu ekleyin lutfen
Cevap sahibi+1 yılyazamadım mesaj kapalı ama takip ettim
+1 yılsaçmalama meni öyle gelmez onun için mastürbasyon yapıp titreyerek boşalman lazım boşalınca rahatlama gelmesi lazım öyle hemrn gelmez akıntıdır o
013 Yorumla
Soran+1 yılYa 😥ben gerkctn çok yoruldum bu vesveeseden internetten baktım kafam iyice karıştı
Soran+1 yılAma şu var ko Ütük hosuma gitti heycanlanma oldu karnımda mastrubasyon yapmadım ama böyle bir kasılma oldu cinsel organında birde karnımda ama hiç bi şekilde cinsel konusmadik
Soran+1 yılAllah için yarimci ol veseveseden kayı yedim
Soran+1 yılGusül almak için mastürbasyon mi yaomak gerk yani mastürbasyon yapmadan gelen gusül gerektirmio dimi
Soran+1 yılAma nette diyirki şehvetle gelse falan dio şehvetle gelmedi sadece hosuam gitti off
- +1 yıl
Bak sen beni dinle kadın p*rno açıp izlese ve sulansa bile eğer titreyip rahatlamamışsa boşalmış olmaz gusül gerekmez boşalması için mastürbasyon yapması gerekiyor insan boşaldığını anlar zaten
Soran+1 yılÇok tesekur ederim son bişi sorayım size bellimi bilgilisiniz şimdi sevgilimle konuşurken heycanlandim ya sonra karnım böyle kelebeklendimi ne oldu anlamadım sonra cinsel organın böyle nasıl solim kendilignden titredimi ne oldu anlamadım ama kessinlikle ellemedim sonra lavaboya gittim akışkan bişi içinde bir damla beyaz sıvı vardı bnim normalde de akıntım cokkk anlamadim
- +1 yıl
o kasılmadan sonra rahatlama olduysa ve kasılma sırasında çok fazla sıvı geldiyse boşalmışsın demektir
Soran+1 yılYok rahatlama olmadı kasilmadim nasıl solim size sadece karnım kelebeklendi gibi bişi oldu
- +1 yıl
cinsel şeyler mi düşünüyordun ki konuşurken
Soran+1 yılYokk kesinlikle öyle bişi düşünmedim sadece askm bebegm deyince hoşuma gitti heycanlandim
- +1 yıl
gusül almana gerek yok cinsel şeyler düşünüp mastürbasyon yapman lazım kasılarak boşalman lazım sonrasında rahatlama olması lazım bunlar sende yok.
Soran+1 yılYok olmadı cinsel içerikli de konusmiyorduk sadece hoşuma gitti karnım böyle kelebeklendi sonra affınıza sığınarak söylüyorum cinsel organım nasıl solim size insan karnı kelebeklenirya işte cinsel organında öyle oldu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler