75 beden göğüsler ve 36 beden gayet iyidir. Her biri sarı limon gibi taze, sert, dik ve diridir. Her şeyin tazesi güzeldir. Onları okşalayacak ve severek 1 beden büyütürüm. Anne olunca göğüslerin süt ile dolması ile 1 beden daha büyür. Böylece göğüslerin 85 beden olur. Yoksa ilerde göğüslerin göbeğine kadar sarkmasını istemezsin değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yeni nesilde vücut hatların daha keskin oluyor normaldir
Seninki nasıl
Benim de çok büyüktü. Yaş ilerledikçe küçüldü ama senin kardeşin gibi kilolu da değildim ben. 85D takıyordum artık 75D-80C takıyorum
Büyüyen küçülmüyor kardeş. Allah ona kolaylık versin. Ama o yaş için fazla. Doktora götürün
Kilosunu verirse küçülür neden küçülmesin ya :) yalnız senin memelerin çok daha iyi bence.
Küçül ez daha da büyür. İlerde operstona bile ihtiyaç duyabilir daha bu yaşta bu kadar büyükse.
Bunu dert etmemeli bence
Bencede
Çünkü küçülsün ister evlendiği zaman eşi büyük ister ne bileyim bence acele etmesin
Sen kaç yaşındasın? Boy, kg ne?
1.72 55 yaş 22
75 beden göğüsler ve 36 beden gayet iyidir. Her biri sarı limon gibi taze, sert, dik ve diridir. Her şeyin tazesi güzeldir. Onları okşalayacak ve severek 1 beden büyütürüm. Anne olunca göğüslerin süt ile dolması ile 1 beden daha büyür. Böylece göğüslerin 85 beden olur. Yoksa ilerde göğüslerin göbeğine kadar sarkmasını istemezsin değil mi?
Teşekkürler ederim üzüluyordum bende
Kardeşin taşımakta zorlamacak ve sarkacak. Seninkiler dik olacak. Rica ederim
Bu artık yaşa bağlı değil
Vay anasını 😀 olaya bak
ülke kadının tek derdi neden meme?
kilo verince değişiyor sadece
14 yaşında 85C baya büyük durur kıza üzüldüm
Bu sıcakta hırkayla dolaşıyor büyükmüş diye
Kız rahatsız olmuş
14 yasında bırının o kadar olamaz
Valla oyle
yemın etme bırde ya carpılcann