Hiç alkol kullanmadım arkadaşımla viski içeceğiz ne kadar içtikten sonra kendimizi kaybederiz meyve suyuyla karıştırılmış 1 bardak viski hemen etki eder mi hiç içmediğim için
Viski ne kadar içilmeli?

Kendini kaybetmek istemiyorsan bardağın 1/2 kadarını iç. Fazlasında kimin ne yaptığını bilemezsin sana
Teşekkürler
Cevap
11Cevap
Herkesin alkola karşı dayanıklılığı farklı. Alın bir şişe içmeye başlayın zaten yavaş yavaş anlarsınız ne kadar içinde sarhoş olduğunuzu
4 bardağı geçme. İlk kez içeceğin için 4 ten fazlasında iyiden çok kötü hissedersin pişman olursun içtiğine.
meyve suyu değil soda veya kolayla iç
senin için 2 parmak viski 3 parmak kola 2 buz olan 2 bardak ideal
tabi viski bardağıyla bu ölçüler
hıc ıcmedıysen 3. bardaktan sonrayı ıcme yoldan cıkarsın
Haram olduğunu ben bir kardeşin olarak söylim de her kötülüğün kapısı açılır alkol ile
Bünyene bağlı hemen çarpabilir de hiç etki etmeyebilir de bu yüzden yavaş iç kontrolü kaybetmemek için
Sen ne kadar işsizsin ya her yerde görüyorum kdnfpsfn çarpma var hatırlamadığın sapıtmalara neden olur rahatlama var bilinçlisindir ama alkolün etkisiyle gevşemenin verdiği hazzı duyarsın alkol bizde bilinç yitirmeli şekilde bilinçsiz tüketiliyo tadını almadan gevşemeden kusmaya geçiyosunuz ondan dedim yavaş iç diye
Ben genelde 200 ml Viski içiyorum
Eder , iki bardakla da cok guzel olursunuz
viskiyle başlarsan çarpılırsın
bira ile başla
Viski ağır gelir ilk içmeye göre.
Hiç bilmiyorum ya
Ben de bilmiyorum dindarım yoksa hayatimda hiç içmedim ama içen tanıdıklardan biliyorum. Viski ağır kafayı bulduruyor.
@ecstay11 carpmasin diye sordum bende
Arkadas erkekmi
Evet
Hiç içme daha iyi
İçmesen güzel olur ama
1 bardak yeter sana
En İyi Cevap