Güncellemeler
+1 yıl
TARİFİÖncelikle 2 adet poşet yeşil çay ya da 2 yemek kaşığı normal yeşil çay 1 litre suda demleniyor. O soğuyunca içine 1 şişe maden suyu konuluyor. Yarım ya da bir (tercihe göre) limonun suyu ekleniyor. Tercihe göre birkaç dal nane yaprağı. Karışımın ağzı kapatıldıktan sonra buzdolabında bir gece bekletilir ve sonraki gün süzgeç yardımı ile süzülür. Gün içerisinde tüketilmelidir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farkında olmadan aynısını yapıyorum
Sayende biliyorum artık
Bazen neden olmasın diyip içecekleri karıştırırım
Afiyet olsun ☺️
Bu bildiğimiz normal bira mı? Yani alkollü, deneyeyim bende eğer alkol yoksa.
Alkol yok içeriği detayda yazdığım gibi.
Öncelikle 2 adet poşet yeşil çay ya da 2 yemek kaşığı normal yeşil çay 1 litre suda demleniyor. O soğuyunca içine 1 şişe maden suyu konuluyor. Yarım ya da bir (tercihe göre) limonun suyu ekleniyor. Tercihe göre birkaç dal nane yaprağı. Karışımın ağzı kapatıldıktan sonra buzdolabında bir gece bekletilir ve sonraki gün süzgeç yardımı ile süzülür. Gün içerisinde soğuk olarak tüketilebilir. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise hazırlanan karışımın bir gün içerisinde tüketilmesi gereklidir.
Deneyeceğim, çok güzel bir şeye benziyor.
Tadı güzel , enerji veriyor ve metabolizmayı hızlandırdığını hissedebiliyorum çünkü yağdan kilo vermeye başlamışım 🎉
Cidden mi! Baya iyi lakin sağlıklısız o zaman fazla tüketilmesi.
Bir bardak bira eklesen zararı olmaz
Sen kendine ekle dkdnfn
1 litreyi 1 günde içmek gerekiyor ben 3 günde bir yapıyorum ama sadece o değil karbonhidrat detoksu yapıyorum hiç şeker un pirinç tuketmiyorum karbonhidrat ihtiyacımı baklagiller ve siyez bulguru ile kara buğdaydan almaya çalışıyorum süt ve süt ürünlerini kazein birikimi olmaması için sadece haftada 2 kere tüketiyorum vitaminleri taze sebzelerden almaya çalışıyorum mümkün mertebe fruktoz yüzünden meyveye çok yüklenmiyorum zeytinyağı hariç hiçbir yağ kullanmiyorum akşamları 5 den sonra bir şey yemiyorum. Günde 2 km yürüyebiliyorum sadece ama o bile kâr. Bu dediklerimi 21 gündür yapıyorum. Metabolik sendromum var insülin direncim var tiroidlerim az çalışıyor bu rahatsızlıklara rağmen 13 kg verdim. Sağlıklı biri yapsa daha çok verir muhakkak
Teşekkür ederim