Bekunis midir nedir ilaç hakkında bilgi istiyorum?

21:50 de içtim şu an saat 01:15 ama siz kaçta görürsünüz bilemem bu soruyu yazıları kaç saat geçti bilemem ama karnımda konuşmalar var gibi hissediyorum biri ordan bir ses çıkarıyor biri ordan ses çıkarıyor ve gaz yapıyorum sürekli en az 1 saate 30 40 gaz yapıyorum gülenler inanmayanlar olabilir ama 1 saate 30 40 gaz yapıyorum birde ilacın etkisi ile değil 3 haftadır 3 buçuk haftadır tuvalete çıkamıyorum evet geliyor batıyor geceleri uyutmuyor sürekli gaz gaz ama lavaboya gitsem çıkmayacak ucu gelcek fena şekilde batacak ağlayacak gibi olcam her neyse gitmedim 2 3 hafta oldu fena gazlar uyuyamam çok kötü oldum sonra reçetesiz bir ilaç aldım bekunis diye 3 5MG yazıyor üstünde 30 kaplı tablet bilmem ne diye saat tam 21:45 50 gece içtim şu an saat 01:17 yazıyı yazana kadar olmuş sonra kaç saat geçti bilmiyorum ama çok kötü gaz yaparken bu sefer deligim yanıyor çok kötü gaz çıkınca geçiyor ve makatim ağrıyor karnım ara ara gururduyor ama hala arkamda bir sertlik bir kabızlık var yumuşamamış galina acaba 7 8 saat geçmesi mi gerekiyor etkisi kaç saat yâda dakika 19 yaşım 56 kiloyum 1,75 1,78 yâda 1,69 boyum konuştukça geliyor ve hareket ettikçe batıyor yumuşama bir şey olmuyor etkisini görmedim acaba ne zaman gelir harekette etmiyorum ayağa kalksam fena olcam kalkamıyorum da sizce nedendir
Bekunis midir nedir ilaç hakkında bilgi istiyorum?