Var maalesef ya. :/ Yani varmış. Uzun süredir gitmiyordum fakat geçen gittiğimde bir anda tedirgin oldum, oradaki doktorlar senelerdir bu işi yaptığı için çok rahatlar, hasta açısından olaya bakmadan bam güm tedaviye gereken hareketliliğe başvuruyorlar. Cümleler açısından da aynı şekilde, belki işlerinde iyiler ama, tercih sebebi olmak için birazcık korkutucular.
Gece dişçiye gittim korkudan ağrı gitti ertesi günü çok ağrıdı saat 2 felan dişçiye gittim yine ağrı gitti abimde dişçiye nasıl ısrar ediyor çek çek her gece burayami gelicem dedi😂
Fobim yok, her ne kadar zor da olsa ağrı çekmekten iyidir. Kanal tedavisi oldum 8 ay önce evet çok rahatsız ediciydi ama ağrı çekmektense tabii ki dayanılır.
Kötü anılarım yok aslında... Çok fazla dişçiye gitmişliğim de yok... Ama üniversitede dolgu yaptırmıştım, sonra da düşmüştü... Bir kez de yerel bir diçşi dişimi çekmişti, sonradan anladım diplomasız olduğunu. Üniversiteyi kazanırken torpil mi yaptırdınız demişti bana:)