Ya orayı uyuştururken bir iğne sokmuştu da feci acımıştı bayılacaktım acıdan bir daha öyle bir acı olsun istemiyorum ilk defa aldıracağım korku vardı o yüzden. Teşekkür ederim cevap için.
Genelde dikiş alırken uyuşturucu sprey kullanıyoruz. Cok korkmayın. Açık yara olduğu için İlk acısı çok olur , normal. Dikişleri alacak kadar iyileştiyse çok fazla canınız yanmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Acımaz sadece anlık bir acı olur
Acitmaz Matrix sütür deriz buna dışta kalan kısımda düğüm var düğümün altından iki ipten bir kesilir sonra ip zaten çıkar yerinden
Çok teşekkürler
Ben nedense bu şekil fotoğraflar görünce içim bi tuhaf oluyor
Bu arada acımaz
Kusura bakmayın fotoğraf için. Daha detaylı bilgi alabilmek için paylaştım.
Sorun değil geçmiş olsun)
Sağ olun
Bmde nasır amelıyatı oldum 15 gun oldu dıkıs alıncak hala sızlıyor normal mi
Şişlik var Şu an öyle görünmesinin sebebi o ayak altı en sert dokudur acımaz geçmiş olsun
Sütur atmışlar. Çok acıtmaz merak etmeyin. Özellikle kurban bayramı zamanları günde 30 , 40 kisiye attığımı bilirim
Saglikcimisin
Ya orayı uyuştururken bir iğne sokmuştu da feci acımıştı bayılacaktım acıdan bir daha öyle bir acı olsun istemiyorum ilk defa aldıracağım korku vardı o yüzden. Teşekkür ederim cevap için.
Genelde dikiş alırken uyuşturucu sprey kullanıyoruz. Cok korkmayın. Açık yara olduğu için İlk acısı çok olur , normal. Dikişleri alacak kadar iyileştiyse çok fazla canınız yanmaz
@senbennn34 evet hemşireyim
Teşekkürler 🌼
Rica ederim geçmiş olsun🎈🎈
acıtmaz ya ben dizimden ameliyat olmuştum oradan da aldılar hiç acımıyor bence hiç telaş etme
Hayır tabiki saniyelik bir şey biraz acır okadar korkma
Kafamdan dikiş aldılar ordan biliyorum
Acıyacağını düşünmüyorum ordaki deri normalden daha kalın ve dikişler alınırken iltihap falan kapmamışsa çok büyük bir acı olmuyor
Belki hafif gıdıklanırsın
Az acı çekersin bişey olmaz
Anlık bir acı olur sadece
Hiç acımaz geçmiş bile
Hissetmesi n bilede ne oldu
Nasır ameliyatı
Çok geçmiş olsun 🤷
Sağ olun
Acıtmaz fazla geçmiş olsun
Peki nasıl alacaklar? Çekiyorlar mı ucundan
Eveet ekinde demir bisey var onla aliyo
Noldu ayagina