Hayır bu değil. Kasın mı agrıyor kemiklerin mi? Belindeki agrı sabit bir noktada mı yoksa geziyor mu
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kollarımda kaslar Bacaklarda kemikler şiddetli ağrıyor Belimde tek bir noktada yoğun ağrı hissediyorum ama çevreye de hafif sızı hissettiriyor 😢 Glukoz, üre ve d vit. Değeri referans dışı sadece ya
D vitamini düşük takviye alman lazım. Ca ve D vitamini takviyesi al. Onun dışında güneşte bulunmaya dikkat et yogurt süt ürünleri cok tüket. Takviye mutlaka alman şart
Protein açıdan yetersiz beslenmenle ilgili ola bilir üre düşüklüğü. Boy kilo kaç? Dikkat etmen lazım et tavuk göğsü baklagiller süt ürünleri proteinle zengin gıdalar. Beslenmende dengelemen lazım
Anladım canım korkacak bir şey yok sadece dediğim gibi beslenmene dediğim şekilde özen göstermen lazım. Yeterli proteini alman ve Ca ve D vitamini takviyesi şart. Sonrasında ağrıların da geçecek İnşAllah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır bu değil. Kasın mı agrıyor kemiklerin mi? Belindeki agrı sabit bir noktada mı yoksa geziyor mu
Kollarımda kaslar
Bacaklarda kemikler şiddetli ağrıyor
Belimde tek bir noktada yoğun ağrı hissediyorum ama çevreye de hafif sızı hissettiriyor 😢
Glukoz, üre ve d vit. Değeri referans dışı sadece ya
D vitamini düşük takviye alman lazım. Ca ve D vitamini takviyesi al. Onun dışında güneşte bulunmaya dikkat et yogurt süt ürünleri cok tüket. Takviye mutlaka alman şart
Glukozla ilgisi yok bu yüzden oluyor
Üre durum ne? Böbreklerinde bir sorun var mı?
Yarın doktora göstereceğim umarım takviye verir ya 😢
Birde diyetisyene yönlendirmesini rica ederim, beslenme konusunda düzgün bilgi almış olurum
Üre için hemen bakıyorum
Üre 19-49 arasında olmalıyken benimki 14.98 çıkmış 😑
Protein açıdan yetersiz beslenmenle ilgili ola bilir üre düşüklüğü. Boy kilo kaç? Dikkat etmen lazım et tavuk göğsü baklagiller süt ürünleri proteinle zengin gıdalar. Beslenmende dengelemen lazım
1.63 boya 44-46 kiloyum.
Yurtta kaldığım için önüme ne gelirse yemek zorunda kalıyorum ne yazık ki
Anladım canım korkacak bir şey yok sadece dediğim gibi beslenmene dediğim şekilde özen göstermen lazım. Yeterli proteini alman ve Ca ve D vitamini takviyesi şart. Sonrasında ağrıların da geçecek İnşAllah
Umarım 1 hafta içinde azalır 😑🙏 teşekkür ederimm
D vit damla alman lazım mantarla yersen değerlerin kısa sürede yükselir.
Dikkat edeceğim, teşekkür ederimm
Güneş ışıgı pek almıyorsun sanırım
7/24 güneş altındayım vallahi
Omuzlarım, göbeğim amele yanığı dolu
o zaman saglıklı beslenmiyorsundur. D vitamini en iyi güneşte tetiklenir yani demir eksikliginde var gibi
Demir sınırda çıkmış
Sağlıklı beslenemiyorum, öğrencilik malûm
Tahmin ettigim gibi. Valla yapıcak bişey yok o zaman bir süre daha çekeceksin bunları
😢 üzücü