Pazartesi burun ameliyatı olacağım ve öncesinden tomografi ve kan tahlili yapacaklar kan tahlilinde nelere bakılıyor bilginiz var mıı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hastalik var mı ona göre narkoz verecekler amaliat girmeden seni konuşturacak birden uykuya dlacaksın uyundıgında hersey bitmiş olacak sakın korkma amaliat tan rahat ol rahat seyler giy bol seyler gomlek flan
Ameliyattan korkmuyorum da sonraki süreç beni endişelendiriyor
Erken oluyorsun kisa dogru olacaktın yazın kötü burun amaliat sana kim yazin ol dedi doktor mu
Bu dönem boşluğum olduğu için oluyorum yazın olmanın ne gibi sakıncaları varr
Hava sıcak baya terliceksin 1 madde 2 madde odem sıcakta inmez 3 madde yazin zor igleşir burun tanıdik cehrah var benim ordan biliyorum
Biyokimya hemogram ve kan gazi
Neye bakılıp bakilmadigni merak ediyorsun sor söyleyeyim doktorum bu arada
Gerçekten doktor musun pek inandırıcı gelmedi dee
Ama eğer ki öyleysen burnumun içindeki eğrilik düzeldiğinde sağdan ve soldan da görüntüsü değişir mi
Eğrilik dördüncü derece ve sağa doğru burnum soldan daha küçük sağdan daha büyük duruyor o düzelir mi
Niye inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama inandırıcı gelmedi ise cevap vermek istemiyorum
Doktor olan birinin böyle bir sitede ne işi var diye düşünüyor insan doğal olarak
Yaşına bakacak olursak okuyorsun daha
Tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyim
Ne güzel gerçekten ama insanlar birbirlerini o kadar çok kandırıyor ki senin için söylemiyorum. O yüzden ben de tedirgin yaklaşıyorum kusura bakma
Sonra afedersin insanı canım yerine koyuyorlar tahammül edemiyorum
canım yerine yazmak istemiştim
Aaaa sinirim bozuldu KizlarSoruyor argo olduğu için düzeltiyor neyse ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum
Anladım haklısın kendince
Anladım sorun yok
Hastalığınız var mı yok mu ona bakıyorlar genelde , önemli bir hastalığınız yoksa sorun yok korkmayın
Bende burun ameliyatı oldum
Biraz süreçten bahsedebilir misinnn
Çok zor bir süreç gerçekten ameliyattan sonra bu ne diyeceksin keşke olmasaydım diyeceksin ya
Deme öyle yaa
Valla öyle hatta 2 3 gün yatamıyorsun
Burnun güzel olmuş ama en korktuğum şeylerden biri beğenmemek burnumun görüntüsü beni hiç rahatsız etmiyor zaten küçük bir burnum var burun eti ve burun eğriliğim olduğu için ameliyat olacağım şeklinde çok bir değişiklik olmayacak
Yaa bende estetik olmadım kii
Ciddi olamazsınn burnun çok düzgün maşallah
O zaman sana son bir sorum olacak ameliyat sonrası burun ucu düşer falan diyorlar öyle bir şey yaşadın mı diyeceğim ama yaşamış gibi gözükmüyorsun
Sorun yok istediğini sor yok benşm doktor baya iyiydi ameliyattan sonra hiç bir sıkıntı olmadı
Nerede yaptırdın peki veya doktorunun ismini vermen mümkün mü
Burdan vermesem
Sıkıntı yokk sormam hataydı zaten kusura bakma biraz patavatsızca olduu
Estağfurullah ya ne kusuru sadece burada vermek istemedim özelde veririm
Hamilelik, hemoglobin değerleri, bakteri vs
Gebelik hastalık vs