Kızlar Bir Adım Öne 3 gün önce acı çehre tohumu içtim bilmiyorum biliyomsunz tuvalete çıkartıyor baya ilk değildi hep içerdim ödemim vardı gitsin diye onu içtim wcye gittm falan popo deliğim çok acıdı baya baya çok acısı şimdi geçti ama acıyor tam delik kısmında şişlik gibi bişey var nasıl geçer çok büyük değil fasulye nohut büyüklüğünde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Basur olabilir dikkat et yemeye içmeye baharat yeme
Baharat falan yemiyorum zaten kendi kendine geçer mi peki
Evet geçer pek kafaya takma psikolojini Bozcan
Acıyor ama yaa
Normaldir doktora gitseydin krem verirdi ya da vazelin gibi bir krem var ondan verirdi benimde olmuştu basur demişti doktor ama ilk 1 hafta kötüydü kaşınma ve yanma ayrıca şişme de vardı berbat bir durum o günden sonra artık beslenmeye dikkat ettim.
Evde sivilce kurutucu ve iltihap kurutucu krem var sürsem olur mu
Sürme onları onun yerine waselin varsa onu kullan.
Klasik vazelin var onu mu süreyim
Evet iyi gelir kullanabilirsin.
Sende çıkmış mıydı ordan mı biliyon
Akşam lahmacun yemiştim şimdi çok acıyor
Evet bende çıkmıştı bende daha berbattı 1 hafta uyutmadı en son gittim doktora böyle makata vazelin gibi bir şey sürdü şekerli bir şey verdi sabah öğle akşam kullan dedi bol sıvı tüket ded baharat fazla tüketme dedi kabız olmamaya dikkat et dedi birde
Bu vazelini tüpde olan mı
Aynı şey bende de vardı çok şükür geçti ama yediğin şeyler lifli olmalı basura dönebilir
Nasıl geçti peki anladın dimi nasıl bişey olduğunu zaten sağlıklı besleniyorum diyetisyene gidiyorum
Anüs kısmında damar gibi bir şey var elin ile dokunduğunda anlarsın zaten sanki dışarda bağırsak borusu varmış gibi gelir eline
Evet tam delik kısmında 3 gün oldu işte yanii off kendi kendine mi geçer
Sana yardımcı olucam sorun yok panik yapma
İlk kez böyle bişey oldu yaa acıyorda
Bende fark edince şok oldum 2 hafta düzenli lifli yemek yer lifli tam buğday ekmeği kefir vs tüketirsen aynı zamanda tuvalete sık sık çıkıp ıkınmadan yapman lazım
Lifli gıdalar tüketmen gerekiyor aynı zamanda kefir ve bol su wc fazla durma ve tuvaletini yaparken zorlama yapmak için 2 hafta çok dikkat etmen lazım yoksa basura dönebilir
Bol su zaten içiyorum tambuğdağ ekmek yiyorm yulaf yiyorm vs. Diyetisyene gittiğim için sağlıklı besleniyorum ozaman neden çıktı ki
Aaa şimdi aklıma geldi orası kanadı sanırım dün pijamamda çamaşırmda hafif kan lekesi vardı
Bak olabilir ama doktora görün bence kan basur işareti olabilir
Büyük tuvaletin cıvık olmalı ki zarar vermeden rahat boşaltsın bağırsak
Cıvık zaten çok gelmiyor bnde az yemek bol su içtiğim için senn kullanıldığın krem falan var mıydı ya da iltihap kurutucu krem falan sürsem
Krem vs kullanmadım
İlaç vs kullanmadım ama dikkat etmen lazım elin ile kaşıma dokunma
Yok hiç kaşımadm 2kere dokundm bide wc tuvale kağıdıyla hafif hafif siliyorum bide şeyi farkettm ayıp olacak ama gaz çıkarmak istiyorum tam delik kısmında olduğu için engelleniyoe gibi tam ga çıkaramıyorum ayy özür dilerim
Yazdımda çıkmadı hesabınz
Neyse boş ver sen dikkat et sağlığına doktora görün mutlaka
Lifli gıdalar tüket kefir ve bol bol su iç onun dışında wc de fazla bekleme yıkarken de yumuşak temizle özellikle suyu bol tut iki haftayı bulur bende çok şükür kayboldu
tamam teşekkür ederim inşallah geçer
Bişey sorcam midem bulantılarım var normal mi acaba
Bence doktora git normal değil
Artık acımıyor hiç ama dün farkettm biraz küçülmüş gibi geldi ama hala orada duruyor gider mi kendi kendine
Kendi gider sen sağlıklı beslen lifli gıdalar ile
Merhaba 1 yıl sonra yine şey oldu
Ne oldu tam olarak
1 yıl önce konuşmuştuk ya senle yine aynı yerde sivilce tarzı çıktı
mesaj at istersen
burada biraz abes oluyor sanki
Gizliden çıksana
Ordamısın
tamam neyse
Çıktım
Buradan yardımcı olayım olmadı ciddi bir şey ve iyi bir şekilde dikkat etmen lazım
Kardeşim öncelikle lifli şeyler ye mutlaka çavdar ekmeği buğday ekmeği ve lifli şeyler onun dışında bol su ile yıka tuvalette ıkınma olduğu kadar gider ihtiyacını su ile yıka su tut elin ile oynama ve kaşıma kesinlikle bunları iki hafta düzenli bir şekilde yap toplar kendini onun dışında içeri sokmaya vs çalışma bak bende de oldu ben iki hafta içinde topladım ve şu an çok şükür öyle bir derdim yok
Neden olduki ya da bagsurmu
Nasıl yaa
Anlattım ya
Bisey sorsam
Sor
Burdan değil ama