Sağlık 80 kiloyum kucağınıza otursam nolur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yaşayabilme ihtimaliniz var mı Güncellemeler+1 yıl Boyum 175 80 kiloyum kucağınıza otursam nolur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl onu oturduktan sonra konuşuruz diyecem neyse oturma ya ben kendimi yontuyom ama doğru alışmadık dötte don mu durur 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kucağıma otururken sen zıplatırken sen yaşayabilecek misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin yaşama ihtimalin olur mu onu sormak gerek sjsjsjsSakat kalabilirsin 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değilde tartı bozuk galiba 65 kilo diyor lan bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy 1.78 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Beton mikseri sanıyorsun herhalde kendini hiç birsey olmaz 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kalk ulan üstümden gardrop Fuat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fuat mı ne değişik değişik isimler uyduruyorsunuz ya😂 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 9 ay sonra kızın olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız olucağını nerden çıkardın 😂 S-YlLDIRlM +1 yıl Gönlümden kız geçti
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bende 50 kiloyum 130 olup yuvarlanırız😒 1 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boy kaç 😂 80 taşırım 0 1 Yorumla Meredian +1 yıl Oha taşsın Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. Yaşarım o kadar da değil 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Şeytan beni dürter ve libidom yükselir 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. S*kim g*tüme kaçar soruyo bide ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman oturmiyim😂 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 769 cevap paylaştı. Benden şişmansın altında kalırım hahahaja 0 0 Yorumla
Kedi1231 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dayağı yersin bak 2 5 Yorumla S97S98 +1 yıl kimse bir şey diyemez Yorumla Kedi1231 +1 yıl Tamam. Yorumla S97S98 +1 yıl saoll, soru sahibi cann dırr.. Yorumla Kedi1231 +1 yıl İyi aferin bir yastıkta kocayın Yorumla S97S98 +1 yıl amin saoll.. Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Otur bişi olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ezerim seni Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl E oturma bı zahmet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Canım istiyo ama Yorumla Lessismore_ +1 yıl O zaman kilo ver mk Yorumla Soran +1 yıl Kucağına oturabilmek için mi😂 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Gibismek icin Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl boyunu yaz bari.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 175 Yorumla S97S98 +1 yıl iii siniz.. harika bir ölçünüz warr.. Yorumla S97S98 +1 yıl az da olgun we sade olsan dicem.. Yorumla S97S98 +1 yıl ne soru sormuşsun,yıkılyor buralar.. Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. Geri zıplarsın tavana 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 683 cevap paylaştı. Hiç bişey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl var bende 80im 1 1 Yorumla SakarIQ +1 yıl Nasıl o kiloya geldin hedef kilom Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Bende 90 kiloyum 0 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Boyum 188 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı. Hiç sıkıntı olmaz 😂 0 0 Yorumla
Boyu17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bi deneyelim 0 1 Yorumla Boyu17 +1 yıl Boyda iyi kilo da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
onu oturduktan sonra konuşuruz diyecem neyse oturma ya ben kendimi yontuyom ama doğru alışmadık dötte don mu durur 🤦♂️
Kucağıma otururken sen zıplatırken sen yaşayabilecek misin
Senin yaşama ihtimalin olur mu onu sormak gerek sjsjsjs
Sakat kalabilirsin
O değilde tartı bozuk galiba 65 kilo diyor lan bana
Boy 1.78
Tabiki de buyrun otura bilirsiniz memnuniyet duyarım
Beton mikseri sanıyorsun herhalde kendini hiç birsey olmaz
Kalk ulan üstümden gardrop Fuat
Fuat mı ne değişik değişik isimler uyduruyorsunuz ya😂
9 ay sonra kızın olur
Kız olucağını nerden çıkardın 😂
Gönlümden kız geçti