Sağlık El parmaklarımda küçük küçük su kabarcıklar var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sağ elimde özelikle 2 parmağımda küçük küçük baloncuklar var. Patlatınca yara oluyor. Neden oluyor ve nasıl geçirmeliyim bunları? Güncellemeler+1 yıl Ya egzama ya da mantar en iyisi doktora gitmek. El parmaklarımda küçük küçük su kabarcıklar var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu yeni çıkan hastalık olmasınnn ismi maymun çiçeği miydi neydi 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende bir yıldır var olan bir şey. Üstelik o hastalığın böyle bir belirtisi yok 🤣 Yorumla Mistttikamber +1 yıl O zaman sulu egzamadır. Kaşınıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Kaşınma yok. Peki egzamaysa doktora gitmeliyim demi. Yoksa belli bir ilacı var mı? Krem falan? Yorumla Mistttikamber +1 yıl Bir senedir varmış demek ki kronik bir şey. Bence bir doktora göstersen iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler aynen gideyim en iyisi :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende yazın oluyor ellerimde kabarcıklar sende ne zamandır var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 yıldır var. Tam geçiyor bir kaç gün sonra geri başlıyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktora gittin mi teşhis koydular mı Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim gideceğim en yakında. Internetten baktığımda göre ya egzama ya da mantar hastalığı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhmal etme doktora bir an önce git geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🙏🏻 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Çok geçmiş olsun bir doktora git en iyisi olur 0 0 Yorumla
aJax20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl süpürge kullandıysan olur öyle :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Süpürge ne alaka ya? Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Bendede var ve hadi ordan yayıldı ne bu 0 3 Yorumla natalieee +1 yıl Hadi ordan değil sıktikca* Yorumla Soran +1 yıl Yayılıyor mu bide? Pufff Yorumla natalieee +1 yıl Evet yayıldı baya Yorumla
fruckyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl benmde aynı sebebni bende bilmiyorum 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı sinirimi bozuyor yaa. Yorumla fruckyy +1 yıl tuzdan olabilrmi ben tuzlu yiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum ben tuzsuz yerim çünkü. Birisi egzama demiş. Yorumla fruckyy +1 yıl egzama yara dpıo diye biliyorum bu kabarck oluo ama Yorumla Soran +1 yıl Sulu egzamaymış heralde Yorumla fruckyy +1 yıl olabilr o zaman bende tuzdan falan diyodum sen ne zamandr böyle Yorumla Soran +1 yıl Benim 1 yıldır böyle. Tam iyileşiyor yine çıkıyor hepte aynı parmaklarda. Doktora gideceğim. Yorumla fruckyy +1 yıl anladm kaç yaşındasn Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu yeni çıkan hastalık olmasınnn ismi maymun çiçeği miydi neydi
Bende bir yıldır var olan bir şey. Üstelik o hastalığın böyle bir belirtisi yok 🤣
O zaman sulu egzamadır. Kaşınıyor mu
Kaşınma yok. Peki egzamaysa doktora gitmeliyim demi. Yoksa belli bir ilacı var mı? Krem falan?
Bir senedir varmış demek ki kronik bir şey. Bence bir doktora göstersen iyi olur
Teşekkürler aynen gideyim en iyisi :)
Bende yazın oluyor ellerimde kabarcıklar sende ne zamandır var
1 yıldır var. Tam geçiyor bir kaç gün sonra geri başlıyor.
Doktora gittin mi teşhis koydular mı
Gitmedim gideceğim en yakında. Internetten baktığımda göre ya egzama ya da mantar hastalığı.
İhmal etme doktora bir an önce git geçmiş olsun
Sağol 🙏🏻
Çok geçmiş olsun bir doktora git en iyisi olur
süpürge kullandıysan olur öyle :D
Süpürge ne alaka ya?
Bendede var ve hadi ordan yayıldı ne bu
Hadi ordan değil sıktikca*
Yayılıyor mu bide? Pufff
Evet yayıldı baya
Geçmiş olsun
Sağol
benmde aynı sebebni bende bilmiyorum
Aşırı sinirimi bozuyor yaa.
tuzdan olabilrmi ben tuzlu yiyorum
Sanmıyorum ben tuzsuz yerim çünkü. Birisi egzama demiş.
egzama yara dpıo diye biliyorum bu kabarck oluo ama
Sulu egzamaymış heralde
olabilr o zaman bende tuzdan falan diyodum sen ne zamandr böyle
Benim 1 yıldır böyle. Tam iyileşiyor yine çıkıyor hepte aynı parmaklarda. Doktora gideceğim.
anladm kaç yaşındasn
20 yaşındayım
Gece yanığı