Sağlık Uyku tutmazsa ne yaparsiniz? DunyaninDuzenini Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bugün tam 5 fincan kahve içtim yarınım yokmuşcasına. Şimdi uyuyamiyorum Güncellemeler+1 yıl Ha bi de süt uyku getirir. Kahve uyku kacirir. Sütlü kahve ne yapar Uyku tutmazsa ne yaparsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Burdaki sorulara cevap veriyorum ben genelde çok komik sorular oluyo çok acınası insanlar falan oluyo onlar üzerinden ego tatmini yapıyorum 0 2 Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Ahahaha onu ben de yapıyorum aslan burcu musun Yorumla MrJimi +1 yıl Boğa burcuyum Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sence uyutmayan şey kahve mıdır Yoksa bilinç altındaki kahve uyutmaz İnancı mı? 1 0 Yorumla
HerGaytalog Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Nasıl içebiliyosunuz ya ben içsem kalp çarpıntisindan ölerrrdim 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl 8 barda viski içtim benim de uykum yok içmek istiyorum halene 😅 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kalp carpinti yapmadimi o kadar kahveye 0 2 Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Kalbim yok jdjdhdhd Yorumla Muhdar +1 yıl Gönlüm bir sevdanın peşine düştü aklı yok kalbi yok deli misali sabaha kadar dinle bu şarkıyı imkansız uyuyamazssin😂 Yorumla
Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Çok içmişsin ne derdin vardı 0 9 Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Yok be dedikodu arasına kahve sigara iyi gidiyor jdjdjjd Yorumla Crodick +1 yıl Ciğerlerine dikkat et elvaol kalmayacak bu gidişle 😂 Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Ben biten pakete üzülüyorum 30 lira yaptı p. v. kler Yorumla Crodick +1 yıl Ya ben pakette değilim de 8 yıldır içiyorum ciğerler gitmeye başlamış yavaştan bırakıyorum Yorumla Crodick +1 yıl Özelden de bakmıyorsun mesajıma Kahveci Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Hacı sen de naptın ya. Poşete dönmüştür ciğerin Yorumla Crodick +1 yıl O kadar da degil ağa 8 yıl neyli 50-60 sene sigara içen dayılar var taş gibi daha eskilerin sigarası bile daha kaliteli demekki ya Yorumla DunyaninDuzenini +1 yıl Özelden atılan hicbir mesaja bakmıyorum 200un üzerinde birikmiş var elim değmiyor jdjdndj Yorumla Crodick +1 yıl Takip ettiklerim yapsaydın mesajları insan be takip eder yazardı kırıldım sana kahvelolik Yorumla
aJax20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sıkıcı bir film açarak uykuya dalabilirsin :D 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Film dizi ve kitaplar eşliğinde bir gece geçiririm 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Şu kahve bi benim uykumu açmıyor galiba 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl o kadar kahve içersen uyuyamazsin tabi 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 814 cevap paylaştı. ben 1 fincanı anca içerim 0 0 Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Pompa 0 1 Yorumla Ozanchef +1 yıl Bilemedim şimdi bak Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 944 cevap paylaştı. Film izlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Burdaki sorulara cevap veriyorum ben genelde çok komik sorular oluyo çok acınası insanlar falan oluyo onlar üzerinden ego tatmini yapıyorum
Ahahaha onu ben de yapıyorum aslan burcu musun
Boğa burcuyum
Sence uyutmayan şey kahve mıdır
Yoksa bilinç altındaki kahve uyutmaz İnancı mı?
Nasıl içebiliyosunuz ya ben içsem kalp çarpıntisindan ölerrrdim
8 barda viski içtim benim de uykum yok içmek istiyorum halene 😅
Kalp carpinti yapmadimi o kadar kahveye
Kalbim yok jdjdhdhd
Gönlüm bir sevdanın peşine düştü aklı yok kalbi yok deli misali sabaha kadar dinle bu şarkıyı imkansız uyuyamazssin😂
Çok içmişsin ne derdin vardı
Yok be dedikodu arasına kahve sigara iyi gidiyor jdjdjjd
Ciğerlerine dikkat et elvaol kalmayacak bu gidişle 😂
Ben biten pakete üzülüyorum 30 lira yaptı p. v. kler
Ya ben pakette değilim de 8 yıldır içiyorum ciğerler gitmeye başlamış yavaştan bırakıyorum
Özelden de bakmıyorsun mesajıma Kahveci
Hacı sen de naptın ya. Poşete dönmüştür ciğerin
O kadar da degil ağa 8 yıl neyli 50-60 sene sigara içen dayılar var taş gibi daha eskilerin sigarası bile daha kaliteli demekki ya
Özelden atılan hicbir mesaja bakmıyorum 200un üzerinde birikmiş var elim değmiyor jdjdndj
Takip ettiklerim yapsaydın mesajları insan be takip eder yazardı kırıldım sana kahvelolik
sıkıcı bir film açarak uykuya dalabilirsin :D
Film dizi ve kitaplar eşliğinde bir gece geçiririm
Şu kahve bi benim uykumu açmıyor galiba
Muzik dinlerim ya da yabancı dizi izlerim
o kadar kahve içersen uyuyamazsin tabi
ben 1 fincanı anca içerim
Ya tutarsa
Ben onu tutarım
Pompa
Bilemedim şimdi bak
ben gececiyim zaten 5e kadar falan
Alkol?