cristian baleParks & Recreation şapı, Guardians of the Galaxy için uygun bir süper kahramana dönüştü ve asla geriye bakmadı.Mark WahlbergWahlberg, yaklaşmakta olan filmi Stu için 20 kilo alarak elde ettiği mevcut görünümüyle birlikte önceki tonlu fiziğinin yan yana bir fotoğrafını paylaştı. "Bundan 3 hafta öncesine, şuna, şimdiye," diye yazdı, şefi Lawrence Duran'a bağırarak. "@chef_lawrence_d yemek pişirme sayesinde."Chris HemsworthThor yıldızı, Denizin Kalbi'ndeki rolü için kilo verdi. Çekimler tamamlandıktan sonra Hemsworth, Marvel filmlerini çekmeye devam etmek için kaslı haline döndü.
1 milyon dolar karşılığında, sağlığınızı bir kenara koyup, film için kilo alırmısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dolar olmuş 16,5 lira. Kilo almak benim için çok zor olsa da, zaten kilo almayı hedefleyen bir insanım. Bunu seve seve kabul ederim. :D
Alırım.
Kilo almak ve vermek benim için çok kolay. Ölmeyecek derecede alırsam , aynı şekilde de veririm.
Ne münasebet canım sonra nasıl vericez o kiloları.. benim sağlığım daha önemli o paralardan.
Işim buysa, mevzu para değil, iş. Yaparım
Yalnız ilk fotodaki adam Chris Pratt
Konu ile alakalı paylaşım yapmanız, sonra düzeltmeniz daha uygun olur..
hayır