İlginç bir hikaye anlatayım o zaman. Melinda Chrysler, "Bedenim bir çöp öğütücü değil, Tanrı'nın bir armağanıdır" diyor. Weigh Down olarak bilinen İncil temelli kilo verme hareketine katıldığından beri, Chrysler 69 kilo verdi. "Bu sadece harika."Daha önce hiç başka bir kilo verme rejimi denememiş olan Chrysler, İncil çalışması, haftalık toplantılar ve bir videodan oluşan programın başarısını takdir ediyor ve Weigh Down sayesinde " açlığını bulmayı" öğrendiğini söylüyor. ""Açlık, midenizin guruldadığı zamandır" diyor, "sabah 2'de ve bir fincan kahve ve bir Samanyolu kulağa hoş geldiği zaman değil. Weigh Down bana vücudumla nasıl uyum sağlayacağımı, sadece ne zaman yemek yiyeceğimi öğretti. Acıktım ve tatmin olduğumda durmak için - tıkanmış değil, tatmin olmuş durumdayım."
Çok kiloluyum ya fiziksel olarak değil dert sıkıntı burada öyle yani eğleniyoruz makara filan yapıyoruz ama sen gel gerçekte beni gör kafama geçirmek için kara eşarp arıyorum
Ruhen , kaç kilo kendi yedirdiklerim ( güzel şeyler katmak adına) acısından obez olabilirim.. Insanların bana yediridikleri acısından (kazık gibi..😬) bir afrika insanı kadar zayıf... dım..🤔Sanırım kilo aldım yine 🤭 Güzel soruydu 👈