Hiç sorma o daha beter. Her dakika narkoz narkoz. Ben sağ taraftan oldum 2016 yılında 1 hafta önce de sol tarafımdan ameliyat oldum. Ameliyat sırasında yine sağ tarafında ameliyat olacağını öğrendim. Dediler iki taraflı sıkıntı olur dedi
Kanka fıtıkda kötü de pek zorlu bir ameliyat değil. Omuzdan olunca 2 ay saygıda kalıyor kolun 4 ay boyunca hiçbir şekilde zorlamayacaksın spor yapmıyacaksın. Çok kötü bir psikoloji bırakıyor insanda
Gel bide bana sor reis neler çektiğimi. Ayağını kaldıramıyorsun ameliyatlı tarafına yatamıyorsun. En önemlisi zor işiyorsun ya. Evet kolun yerine hiç bir şey tutmaz ama fıtığı da önemsememek ne bileyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun. evet bende ameliyat oldum her an 2. ameliyatı olabilirim
Geçmiş olsun. Ne ameliyatı
Ayy çok geçmişş olsunn
Teşekkür ederim 😊
Ufak bir operasyon geçirdim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun ne ameliyatıydı
Omuzundan olmuştum. Lifler kopmuştu
Geçmiş olsun. Çok acı cekmiş ve yorgun görünüyorsun bu fotoğrafta
Öyleydi biraz ağır bir ameliyatı ama güzel geçmişti.
evet gecen yaz oldum bende, burun ameliyati. Kaportayi duzelttik kfdjgjkdf Bu yaz gene olacam gibi, ucunda dusme var da biraz
Sadece ağzımdan 5 kere oldum.
İmplant, 20 lik dişler ve çene
Hayır. Geçmiş olsun
Teşekkürler
Geçmiş olsun başkan.
Eyw dostum
Bizimkisi senin yanında deve de kulak kalır. Bende kasık fıtığından ameliyat oldum.
İşin kötü yanı bir daha olmam lazım aynı ameliyatı
Hiç sorma o daha beter. Her dakika narkoz narkoz. Ben sağ taraftan oldum 2016 yılında 1 hafta önce de sol tarafımdan ameliyat oldum. Ameliyat sırasında yine sağ tarafında ameliyat olacağını öğrendim. Dediler iki taraflı sıkıntı olur dedi
Kanka fıtıkda kötü de pek zorlu bir ameliyat değil. Omuzdan olunca 2 ay saygıda kalıyor kolun 4 ay boyunca hiçbir şekilde zorlamayacaksın spor yapmıyacaksın. Çok kötü bir psikoloji bırakıyor insanda
Gel bide bana sor reis neler çektiğimi. Ayağını kaldıramıyorsun ameliyatlı tarafına yatamıyorsun. En önemlisi zor işiyorsun ya. Evet kolun yerine hiç bir şey tutmaz ama fıtığı da önemsememek ne bileyim.
Fıtık ameliyatıda olmuştum daha çok küçükken hatırlamıyorum pek nasıl bir durum olduğunu ama zor ya geçmiş olsun tekrardan
Sağolsın knk
Evet 2 kez... Size de çok geçmis olsunn
Teşekkürler, ne ameliyatı geçirdin
Biri kulak zarı ameliyatı, digeri ise ayagima platin takildi
Hmm. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Şükür bir ameliyat geçirmedim
Baya ameliyat oldum hiç girmeyelim oralara
Olmadım çok şükür
Ve size de geçmiş olsun 🙏
14 yaşımda bademcik ve geniz eti ameliyatı oldum
Hayır umarımda olmam , geçmiş olsun
Hayır