Sağlık Diyetteyken kaçamak yapıyor musunuz? VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhabaa 🌸Diyet yaparken iradeli kalabiliyor musunuz yoksa arada bir istediğiniz herşeyi yiyor musunuz?Ben arada bol soslu makarna yemiyorum desem büyük yalan olur 😅 Diyetteyken kaçamak yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 386 cevap paylaştı. Düzenli spor yaptığım zamanlarda uyguladığım beslenme programından bir milim şaşmıyorum, kaçamak yapmamak dahil. Onun dışında da zararlı yiyeceklerden zaten uzak duruyorum. 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Diyet yaparken tek diyetle doymadigim için 2 diyet birarada yapıyorum 1 0 Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diyet yapmıyorum. Yapsam kaçamaklarım olur ama. 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Diyet yaparken kaçamak yaptığım oluyor ama abartmıyorum. Bu aralar diyetimden dolayı yorulan bünyemi dinlendiriyorum. :) 2 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben hiç diyet yapmadığım için sürekli kaçamak yapıyorum 🤭 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Makarnayi kaçamak saymam. Normalde yemem bide kaçamak diye hiç yemem. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hic diyet yapmadm desemmm 1 0 Yorumla
Aydnkrt190727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yok yapmıyorum cunku diyet hiç yapmadım 😃😃 1 0 Yorumla