1.74 61 memnunum. Gerçi 2 kilo falan aldım ama o da olur yani stres falan dhdhdhd
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boy 1.75, kilo da 77 ama bir önemi yok çünkü kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim yani evde kaldım.
180 cm, 85 kg. Boyum biraz daha olsaymış beş santim kadar süper olurmuş, kilomdan memnunum çünkü kilolu görünmüyorum orantılıyım kas yapılandırdıgım icin kilo öyle.
Gördüğüm her on kızdan dokuzu benimle ya aynı boyda ya da benden uzun; diğer bir kişi ise benden kısa ama taş çatlasın birkaç santim. Kızlar artık uzun boylular ve iyice güzelleştiler yani bizim gibi erkekler kızları anca rüyasında görür.
@mutsuzben47 dostum davul bile dengi dengine illa kendi fiziğine uygun birini bulursun bazı kızlara çok değer veriyorsun onlarda kendilerini bir şey zannediyorlar
Kimseye değer vermiyorum, hayatımda kimse olmadı da denilebilir ama denk dediğiniz kişiler yani kısaca herkes en iyisini istiyor. Siz şimdi beni görmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz ama beni görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Davulluk da denklik de bir durumda değilim.
valla hiç bir kız şikayet etmedi bu güne kadar mevzu tip daha yakışıklı buluyosa seni boyunu sallamazlar (kaldı ki bana da niye yanaştıkları belliydi zaten şeker gibi kişiliğim için değil ve paramın olmadığının garantisini verebilirim (olsa da ben pinti biriyim kendime bile harcamam ki başkasına harcıyayım) ha senin hayatın karışamayız bizde alan memnun veren memnun
Muhabbet eğlenceliydi sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum xbxjsk özellikle maşallah diye giriş yapıp afk kalan vatandaş çok yerinde müdahale etti xhxjsj iyi geceler hepinize xbxjsk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
1.74 61 memnunum. Gerçi 2 kilo falan aldım ama o da olur yani stres falan dhdhdhd
Boy 1.75, kilo da 77 ama bir önemi yok çünkü kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim yani evde kaldım.
mmm you mean welcome to blackpil
O değil de blackpill redpill falan, onlar ne oluyor? İnternetten baktım ama bir şey anlamadım.
180 cm, 85 kg. Boyum biraz daha olsaymış beş santim kadar süper olurmuş, kilomdan memnunum çünkü kilolu görünmüyorum orantılıyım kas yapılandırdıgım icin kilo öyle.
Boy 1 65 kilo 61
Şuradan ideal kiloma baktım, biraz fazlam varmış.
Nasıl görünüyorsun peki fazlalıklar var mı?
168 boy 67 kilo sürekli sağlıklı beslenip spor yaptığım için bu boyla bile dikkat çekiyorum özgüvenim yüksek ama 175 boyum olsa hiç fena olmazdı
Ben 1.75 boyundayım da ne oluyor? Kızlara göre "erkek dediğin" en az 1.90 boyunda olmalı.
@mutsuzben47 onu diyen kızlarda 150 boyunda sayılı 175 boyu geçen kız sayısı
Gördüğüm her on kızdan dokuzu benimle ya aynı boyda ya da benden uzun; diğer bir kişi ise benden kısa ama taş çatlasın birkaç santim. Kızlar artık uzun boylular ve iyice güzelleştiler yani bizim gibi erkekler kızları anca rüyasında görür.
@mutsuzben47 dostum davul bile dengi dengine illa kendi fiziğine uygun birini bulursun bazı kızlara çok değer veriyorsun onlarda kendilerini bir şey zannediyorlar
Kimseye değer vermiyorum, hayatımda kimse olmadı da denilebilir ama denk dediğiniz kişiler yani kısaca herkes en iyisini istiyor. Siz şimdi beni görmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz ama beni görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Davulluk da denklik de bir durumda değilim.
Ahahhah kanka 3 gün önceki sorumu sormuşsun 😂🤭
Pişti 🙈😂😂
Ags
Ahahhah 😂
Boyum 172 kilom 72 memnunum halimden
harikasın şükret..
Fıstık her halinle fıstık ☺️
@nullmosaic çok teşekkür ederim
Canımsın çok teşekkür ederim
kadın biraz erkesi gibi olmalı
1.77 boyum
77 ile 80 arasında gidip gelen kilom. 🤗😃😎
172 cm, 170’ten 101 kg’a düştüm. Kilo vermeye çalışıyorum hala, hedefim 80-85 bandı.
1.65 53 memnun değilim boyumdan.
Neden ki boyun çok ideal?
Boyumu kısa buluyorum.
Kaç olmak isterdin?
1.70 yeterli olurdu
180
70-75 arası değişiyo
yalnız 178 e kısa demişsin 2 cm miydi fark yaratan :D
sende 160 (aslında iyidir uzun sevmem zaten)
1.80 de kısa zaten
Erkeği gösteren boy en az 1.85 ten başlar
valla hiç bir kız şikayet etmedi bu güne kadar mevzu tip daha yakışıklı buluyosa seni boyunu sallamazlar (kaldı ki bana da niye yanaştıkları belliydi zaten şeker gibi kişiliğim için değil ve paramın olmadığının garantisini verebilirim (olsa da ben pinti biriyim kendime bile harcamam ki başkasına harcıyayım) ha senin hayatın karışamayız bizde alan memnun veren memnun
1.73 53 kilo
Benimle evlenir misin
Tabii hemen yarın nasıl olur?
Haftaya daha uygun olur sanki
Aa yok ben o kadar bekleyemem
Hemen oldu bittiye getirmeyelim
Hayır hayır şu an hemen benimle kfih
Xjxjsk görüyorsun daha makul istekler geliyor xhxjsj
Maşallah
Azer bülbül - Üzülmedim ki...
Haha eğlendim 😅😅
Canbay & Wolker - leylim yar yolluyorum sana chxjsk
Ben diyom azer bülbül sen diyon canbay wolker ne diyebilirim ki sjsjskdkd Allah gönlüme göre vermiyor be aşko
Verdiğin sözleri tut o zaman ne diyeyim chxhzjs
Yav ben ne ara söz verdim
Tekliften hemen sonra teknik olarak cbxjzks
Ben haftaya dedim sjdjdjdj konum at yarın istemeye geliyorum
Xhxjsjs konum Esengül- taht kurmuşsun kalbime xhxzjjs
Ahshsjsj
Tarkan- arar bulurum izini
Muhabbet eğlenceliydi sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum xbxjsk özellikle maşallah diye giriş yapıp afk kalan vatandaş çok yerinde müdahale etti xhxjsj iyi geceler hepinize xbxjsk
Xbzhsjjaa
Ümit besen- nikah masası
İyi geceler
Danış kanka
Ehveni serr kanka 95 doğumlu musun?
94 doğumluyum
Aga böyle olmaz ki sonuna kadar okudum medeni medeni konuşmuşsunuz.. tartışma çıkması gerekiyordu 😅
Bizde böyle xhsjsk
Kıyamadı benim minnoş bedenime sjsjdkdopd
Minnoş dediği beden 1.86 ama olsun xhxjxksk
Beyler hatun benimle evli karı mı salın asfhk
Aha bebeğim xhxhsjsk
Hayır olamaz
Gerçekle yüzleş Kayra xhxjzj
Asla olamaz zaten sen dedin ya ben gerçek aşkı senle buldum diye itiraf et artık jsjskksld
Ne dedim xgxjsj ne yapmışım xhxjsksk
Ohooo hemen bilmemezlikten gel
Bilmediğimden olabilir mi ki xgzjks
Gerçekleri söyle bana olan aşkını burada da itiraf et
Ölüyom sana Kayra xbxhxjsk
180-78 çok memnunum :) omuzlarım falan geniş
158 boy 47 kg memnunum
1,75 metre boy 78 kiloyum , en az 1,80 metre olmak isterdim
80 kl 1.8boy
Boyun az ama kilo 👌
Bir seksenmi bide sen canlı gör
1.80 nedir ki. Erkeği gösteren boy en az 1.85 ten başlar
Vay senin boyun kaç acaba
1.60
Konu benim boyum değil bu arada. Tercihim 1.85 ve üzeri onun altına dönüp bakmam bile 👍
Hım gidiyom ben ozaman
Buldunmu bari birinide
195-75
Zayıfsın
Maalesef
1.77 60 kg kilo sıkıntım var
Kilo az
tahmin etsene
1.78 85?
175 ve 75 zsyıfladım ya bayağı
1.73 61
186cm 95 kilo bi 5 kilo versem iyi olur
Senin?
1.60 52
Aa minyonsun baya sen
Evettt
Ama bi 3 kilo daha alsan mükemmel olur eğer belin inceyse
Memnunum kilom ve boyumdan
1.82 ve 80 evet memnunum
187 70 kilom biraz daha kilo alabilirim 🙄
170 51
175 -58 olmuşum 🤦
Bir seksen seksen
Güzel
Boy 160
Kilo 47
1.87 , 88 kilo. Memnunum
172. boy 64 kılo
Kilondan memnun musun peki?
1.85. 80 kg
192-98 memnunun
175/80 iyiyim
185 boy 80 kilo
1,89 boy 80 kilo çok memnunum
183
93
1.89 85
1 75 79 gayet iyiyim
171 60 kg
Kilondan memnun musun?
Memnunum
Boy kaç?
1.80
Bence gayet iyi bir boy ben 1.60😒 basket valeybol vs geçmişiniz var sanırım?
Genetik. Onların boya etkisi yok.
1.65 60 16 yaş
burada 18 yaş altı olmak yasak
Şikayet ederler
Evet yaşını vermen gereksiz detay olmuş
Kullanıcı adı da gebzecenter mk ĞSĞEKPWÜWPQĞD
@Creppyypasta Değişik bir kardeş 😄
🤣🤣🤣
155 boy ve kilo 55
Kilo ver
Ben memnunum sana ne?
Evetttt
He kaç
170şe 80 baliketli biriyim
183 - 78 kg
1 69 74 kilo
1.69 😂😂😂
Ne oldu
Biraz fazla var
Boy komik ☹️
Olan ben idare ediyor boy değil işlevi önemli
164 kilo 64😂😂
Evet
1,81 boy 88 kiloyum
182 69 sence nasil
181 boy 186 kilo
1,70 - 73
174 79
yeter de kac kez daha guncelleme yapacaksin?
187 93
179
79
Gayet memnunum
Boyun 178 kilomda 58
Sana DM den bir şey yazdım bakıp fikrini söylersen sevinirim arkadaşım? 😇
Boy konusuyla ilgili
1.90 boy 88 kiloyum
178 76
Sadece o kadar mı haha
Nasıl o kadar mı ne istiyon başka 😂
Erkek için kısa boy