Sağlık Biri sizin kilonuz'la alay etse, diyete başlar mısınız? bilgeyazarenes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir arkadaşım benim cılız ve sümsük olduğumu söylemişti, bende bir fitness salonuna kayıt olmaya karar verdim o an. Harika bir fit bedene bu sayede ulaştım... Biri sizin kilonuz'la alay etse, diyete başlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir insanın söylemiyle hareket etmem.İnsanların benim hakkımda ne düşündükleri umrumda olmaz veya onlar öyle düşünüyor diye koşa koşa spor salonuna gitmem.Canım istiyorsa, keyfim buna uygunsa gider sporumu yaparım. 1 0 Yorumla
secilelif Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Kilon fazla diyenler oluyor. "Param var yiyorum çok konuşma senide yerim" diyorum. Ciddi bir şekilde söyleyince, ciddiyim sanıyorlar :D 1 2 Yorumla bilgeyazarenes +1 yıl Bu tekniği uygulayacağım... Yorumla secilelif +1 yıl Kesinlikle uygula...✊🏻 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Başkası demeden başlarım, keşke vücudunu da bi görseydik 🙄 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır başlamam anca kendim istersem öyle başlarım 0 0 Yorumla